Sneijder'de ve mesele nedir başımızda adam akıllı bir yönetim olsa 7.5m e Sneijder'i satıp 6m maaş ile 13.5 milyon euro gibi bir paradan kurtulmuş oluyorsun gidip bu paraya Hakim Ziyech-Talisca gibi genç bir 10 numara alınabilir burası doğru ama Dursun yönetiminde imkansız bu iş aynı şeyler Bruma içinde geçerli

Sneijder'de ve mesele nedir başımızda adam akıllı bir yönetim olsa 7.5m e Sneijder'i satıp 6m maaş ile 13.5 milyon euro gibi bir paradan kurtulmuş oluyorsun gidip bu paraya Hakim Ziyech-Talisca gibi genç bir 10 numara alınabilir burası doğru ama Dursun yönetiminde imkansız bu iş aynı şeyler Bruma içinde geçerli
Gerçekten bir takımın sneijder e 7.5 vereceğini inanıyormusunuz mümkün mü sence??

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DBJvVmTXoAAy2FF.jpg

Kimseden teklif gelecegini sanmiyorum.bi sene sozlesmesi kaldi.sozlesme istiyorum diye sabote etmezse seneye kurtuluruz

Bu sabrinin de tudor sneijder , rakip olmadigi bir klup baskanlari kaldi

yakinda futbolculuktan baskanliga yukselen bir balkan klubuyle eslesirsek , baskanlarinin futbolculuk zamaninda sabriden calim yedigini filan yazabilir gazeteler

Rakibe ve hakeme artik tek isyan eden olarak kaldin . DİK DUR

Hakeme isyan ettiği maçlarda rezalet oynuyor. Zaten hakeme isyan etmesinin sebebi de kendisinin o maçta kötü oynadığını bilmesi.

İnsan gözlerim neler gorüyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

hollandanın durumu ve sneijderin (milli takımı bırakma ihtimali)durumu dünya kupası yolunda ne halde bilmiyorum fakat herşey olumlu gidiyorsa enazından umutları varsa belki performansının dahada yükselme ihtimali oluşur ve kazançlı biz çıkarız önümüzdeki sezon.
gerçi o iş biraz keçi boynuzundan bal almaya dönüşür nasıl bi takım olacağı belli değil yönetim desen mefta.

Bu seneki asist krallığı Burak'ın geçen sezon penaltı golleri veya fark zaten açılmışken attığı gollerle takımın en çok gol atan oyuncusu olmasına benziyor(sezonun ilk yarısında).

Misal Akhisar,Bursa ve Alanya'ya yaptığı 8 asist de olmasa da biz bu maçları alırdık.Başakşehir maçında yaptığı asist de bir işe yaramadı.Geriye 5 gol,6 asist kalıyor o da 5 milyon euroya değecek bir performans değil.

6XRAXl.png

Geri
Üst Alt