Hagiyi videolardan ve mac tekrarindan baska izleme sansim olmadi.
Sneijder Galatasarayda izledigim en kaliteli futbolcu su güne kadar
Hersey icin tessekurler Wes, her zaman bizim (en azindan benim) icin özel olacaksin sen.

1 sezon daha oynar

Sözlesme bittiginde america'ya gider

Riekerink dönemindeki haliyle kimse almaz,tudor dönemindeki haliyle bizde oynar

Bu olay biraz iyi oldu, Eğer Snejder takımda kalırsa dahada hırslanacak

Kim bilir belki bilinçli yapılmıştır

Sözlesmesini tamamlamasından yanayım.

Bu arada wesleyin alternatifi olarak belhandayi belirleyen her kimse (yonetim, tudor, scout) derhal biraksın bu işi.

Juve maçında beni o karlı havada çocuklar gibi hüngür hüngür ağlattın, yolun açık olsun.

diskodan yayın acmıs az önce...

artık genoada 2 aslan olacak

san-lorenzo-1.jpg

Savunanlar ve eleştirenler kendince haklı sebep gösterip yazıyor onları bi kenara alalım
Yahu takım sezon açılışı yapmış sen nerdesin kardeşim?
Sen bu takımın kaptanı olarak özel izinle tatilini uzatmaya hakkın yok(mekan açılışı için söylüyorum)
Takımda kalmak isteyen biri bu kadar sorumsuz davranamaz.Yapılan spekülasyonlardan haberdar mıdır bilmiyorum ama kendisinin takıma katılıp ben burdayım hiçbir yere gitmiyorum mesajını vermesini beklerdim.bu açıdan hayal kırıklığı yarattı.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Taraftarın büyük çoğunluğu tapıyor, yıllık 5-5.5 milyon euro kazanıyor.Giderse burada kazandığı paranın yarısına talim olacak. Galatasaray ligde tepeye oynuyor ve Avrupa ligine gidiyor, gitme bahsi geçen takım ise orta sıra mücadelesi veriyor ve Avrupa'da yok.Bu şartlar altında gitmesi ihtimal dahilinde değil zaten.

Geri
Üst Alt