attığın attırdığın gollerin videosunu izlemek isteriz bağlama çalmanı değil. burası ağustos böceği spor değil.
maç sonu inşallah bağlamasıyla avunmak zorunda kalmazsınız. kendinize gelin bırakın artık portakal fanatizmini.
adam bir dünya para alıyor oynadığı bir şey yok .
sizin gibileri uyutup keyfine bakıyor.
hale bak ya .
9c106103307558d421a41d23b7367519.jpg

arkadaşım yorumlarına bakıyorum pek de boş adam değilsin .
sneıjder şu ana dek çok kötü oynadı eleştirdik.
birkaç maçtır iyi oynuyor tebrık ettik buna bilinçli taraftarlık denir.
bunun kapak takmayla alakası yok .
bir sürü gol yediren semih bugun gol attı hem de kafa golü.
vasat denilen (katılıyorum) yasin oynadıgı zamanlarda sneıjder'den çok daha fazla katkı verdi . totale bakarsak yani.
ben sneıjder'in fanı ya da anti fanı değilim.
ve aldıgı paraya kıyasla her hafta iyi oynamasını beklememiz hiç de şaşırtıcı olmamalı.

Senin yazdigin elestirme degil sacmalikti ondan kapak takti diye yazdim zaten.

Ayrica bu adam son maclarda gayet iyi ve istekliydi, ha bugün bambaska oynadi orasi ayri ama ortada elestirilecek birsey yokken simdilik cikip öyle birsey yazarsan millet de senin üstüne gelir. Bu kadar kolay.

yaptığı asistin asisti mest etti :005:

Son haftalarda oldukça iyi böyle devam ederse şampiyonluk hayal olmaz :hat:

Senin yazdigin elestirme degil sacmalikti ondan kapak takti diye yazdim zaten.

Ayrica bu adam son maclarda gayet iyi ve istekliydi, ha bugün bambaska oynadi orasi ayri ama ortada elestirilecek birsey yokken simdilik cikip öyle birsey yazarsan millet de senin üstüne gelir. Bu kadar kolay.

millet ??
ortada millet yok kimse yok . daha doğrusu dikkate alacağım adam yok . sen yazdın cevap vermek istedim.
dikkat ediyorum forumda birkaç tane var . adminlerin bazıları tarafından da kollanıyorlar.
milleti kışkırtıp ceza aldırmanın peşindeler.
bugünkü yorumumla alakalı değil ki bu durum .
adam seviyesini gösterip laflar eder ben karşılık versem hem onun seviyesine düşeceğim hem de admine ceza vermesi için koz vereceğim. gerek yok .
sneıjder bugun çok iyi oynadı umarım önümüzdeki maçlarda aynen devam eder buna çok ihtiyacımız var.

1 kripto bjkli, Atatürk düşmanı vatan haini it Umit vardı. O mu dönmüs foruma??? Moderatörler ne güne duruyor??

Hasan Şaş'tan sonra bir oyuncumuzun en çok asist yaptığı sene.

Hasan Şaş-21 asist(2005-06)

Besikstaslilara büyük korku salmış anlaşılan ?

sent by note 7 #fireinthehole

Geri
Üst Alt