Bence Gomisle beraber cosacak. Anadolu takimlarinin haline acimaya baslamak lazim simdiden. Temennim bu yonde.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder hırs yapacak ve ortalığın a.koyacak. Yeterki Tudor adama takmasın, gereksiz yere patron benim havalarına girmesin. Elbette patron o ama Sneijder'e karşı ön yargılarını(varsa) bir kenara bıraksın, takmasın yani adama. Herkese yaklaştığı gibi yaklaşsın yeterki.

Şimdi 2 orta saha alıp transferi kapatsak bile yeterli olur.

Kalmış ha gözünüz aydın.

Hayırlı olsun.

Umarım başarılı olup hepimizi coşturur, aksi olursa hırsımızı kimlerden çıkaracağımız belli. Arya Stark misali sayıklayarak ezberledim isimlerinizi.

Kalmış ha gözünüz aydın.

Hayırlı olsun.

Umarım başarılı olup hepimizi coşturur, aksi olursa hırsımızı kimlerden çıkaracağımız belli. Arya Stark misali sayıklayarak ezberledim isimlerinizi.
O isimler arasında yokumdur diye ümit ediyorum.

İyi forumlar.

Asıl kalır coşturursa siz yandınız abi. Zaten sayınız da az :)

Yoo ben performans vermeyeceğini düşünüyorum ama yok kalır ve performans verirse çok mutlu olurum demiştim. Sizin kanınız deli aktığı için manasız yere keskin bir şekilde taraf oldunuz, oysa ben diplomat gibi yaklaştım olaya. Hiç bir şekilde kaybetmem mümkün değil, ingiliz diplomasisinin vücut bulmuş haliyim adeta.

Yoo ben performans vermeyeceğini düşünüyorum ama yok kalır ve performans verirse çok mutlu olurum demiştim. Sizin kanınız deli aktığı için manasız yere keskin bir şekilde taraf oldunuz, oysa ben diplomat gibi yaklaştım olaya. Hiç bir şekilde kaybetmem mümkün değil, ingiliz diplomasisinin vücut bulmuş haliyim adeta.

Taraf olan ama bitaraf görünenler ilk bertaraf edeceklerimiz olacak :)

Aynen bende hem Sneijdercileri hemde Tudorculari gazladim sonuc ne olursa olsun her turlu winwin benim acimdan.

Geri
Üst Alt