Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kalemini kırdık.
Galatasaray'a adımını atmamışken çekilmiş bir foto.
Cok eski bir fotoyu insan neden paylasir?
Siz hele bir Dursunu istifaya davet etmeyi becerebilin de. En büyük taraftar grubuyuz dediğiniz stadyum da Dursun istifa sesleri 15 saniye bile sürmüyor.Kalemini kırdık.
Siz hele bir Dursunu istifaya davet etmeyi becerebilen de. En büyük taraftar grubuyuz dediğiniz stadyum da Dursun istifa sesleri 15 saniye bile sürmüyor.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Taraftarına yalan söyleyen, kulübü rezil edene saygı duyulmaz, kapı gösterilir.Dursun Özbek 'in görev süresine saygı duyarak bu seneyi göreceğiz.![]()
Dursun Özbek 'in görev süresine saygı duyarak bu seneyi göreceğiz.![]()
Aynen reis iyi herif ne istesen ayagina kadar getiriyor puhahahahaSneijder aslinda iyi herif yaw diyen kac kisiyiz
Ona çok bulaşma , ua tribün liderinin kuzeni.gecen bir çocuğu tribünde bulup dövdüler , hala hastanede. .Siz hele bir Dursunu istifaya davet etmeyi becerebilin de. En büyük taraftar grubuyuz dediğiniz stadyum da Dursun istifa sesleri 15 saniye bile sürmüyor.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Oralarda gezinmek tehlikeli ve yasak olmasi lazim snayder kaldıysa sebebi bu demek puhahahaha![]()
Sizin zamandan kimse kalmadı, hepsini temizledik Dayı !
Ben kaldım kardeş ! Ben kaldım..
Oralarda gezinmek tehlikeli ve yasak olmasi lazim snayder kaldıysa sebebi bu demek puhahahaha