Dile kolay 4,5 Milyon dan feragat etti adam. Merak ediyorum günlerdir haftalardır burada paragöz diyenler parasını bırakmaz gerekirse yatar alır diyenler birazcık bile utanıyor mu şimdi birazcık bile yüzleri kızarmış mıdır.

Nedir bu nefret arkadaş. Adam hepinizi göt etti hem de öyle böyle değil.

Karakterli adam bir başka oluyor. Böyle adamlar işte çok zor bulunduğu için insanlar son saniyeye kadar tutunmak istiyor.

Melo gitti Sneijder gitti yakında Musleraya sıra gelir.

sent via GSC

DEuU9iSWsAIrjIm.jpg

ah ulan ah nereden nereye.

Can kusura bakma ama büyük mallık etti sneijder adamı hem zorla gönder hem cezan var diye tehtit et sonrada Türkiye'de bir takımda oymayamama maddesi koydur
Madem istemiyorsun adam istediği yerde oynar sana ne. Ama arkasında dursun yok bu işin aziz arkasındaki adamı takmaz diye bu maddeyi koydular. Sneijder gider/gitmez o karakter işine girmiyorum yapmaz zaten de.
Neyse bu dünyada yaptıklarını her kim olursa olsun çekmeden can vermemesini istiyorum sadece

Haftalardır gitti, gidecek, gidiyor dendi ama gittiğinde bu kadar üzüleceğimi bilmiyordum. Uyku tutmaz bugün.

Bundan 10 sene sonra böyle kaliteli bi oyuncu bizde forma giydi diyip gururlanacağız.

#10Hagi
#10 Sneijder

ADAMSINIZ ❤❤

İnanmak istemiyorum... geç olmadan Dursun İgor ikilisinden kurtulup tekrar anlaşsak keşke

Bir köylü Tudor geliyor, bir açıklama yapmadan en önemli oyuncunu gönderiyor, hala destekleyenleri var. Kimsin sen arkadaş?

Gercek 1 gsli oldugunu ispatlamadı bizi taraftar olarak desteklemesi daha guzel

Tudor hakkında yaptığın yorumlardan dolayı feci üzgün görmek isterdim seni ama göremedim. Ama herkes yanılabilir, takma o kadar.

ilginc
senle herhangi bir husumetim olmamasina ragmen boylesine hostile bir msj. 29 mayista uye olmussun ama msjlarimi takip etmissin
neyse cezan bitince kufurlerle donersin

ilginc
senle herhangi bir husumetim olmamasina ragmen boylesine hostile bir msj. 29 mayista uye olmussun ama msjlarimi takip etmissin
neyse cezan bitince kufurlerle donersin

Herhangi bir husumetin olmamasına rağmenmi? Yaşın doğrumu bilmiyorum ama en azından yalan konuşmamak gerekir. Ayrıca az biraz okumayı beceriyoruz, sen sıkıntı yapma. Insan biraz çekinir, bir gün bahsettiğin kişi olmadığım ortaya çıkınca mahcup olacak kişi sensin. Sürekli polemik peşindesin.

Son düzenleme:
DEuAWf4WAAE4uDU

DEt4efDXsAAWPWK

Sneijder Galatasaray'da haberi cikinca inanamamistim. Iyi ki geldin, iyi ki seni canli seyredebildim, benim gozumde bir efsane olarak hatirlanacaksin, herzamankisi gibi bir dunya yildizi olarak hatirlanacaksin, juventus'a attigin o tarihi golu, fener'e attigin o 2 muhtesem golu da asla unutmayacagim, bazen ayriliklar zordur... hersey icin tesekkurler Wesley, yolun acik olsun!

Bu da burada kalsin.

Geri
Üst Alt