1 resim 2 ADAM

tfB.jpg

;( ;(

Kıyamam lan adam aynı bizim gibi ağlamak üzere.

Seni ağlatanlar utansın büyük Galatasaraylı WESLEY SNEIJDER.

sent via GSC

senin üzenlerin allah canini alsin

FB bu gunu kutluyordur. Allah senin bin belani versin Dursun ozbek

sanki Ailemden birisi öldü gibi ....

Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor,
Olmasaydı sonumuz böyle.
;(

DEw5jROXsAEx8zF.jpg

Uyuduk uyandık. Gerçekten bir yakınımı kaybetmiş gibiyim. Allah bin belanı versin, büyük acılar içinde kıvran Dursun Özbek.

Normal şartlar altında sneijder bu takımda maksimum bir sene daha oynardı. Ve gönderilmesi uygundu. Fakat neydi o şartlar?

1) takımdan sneijderi yolluyorsun, madem kadroyu değiştirip tempolu futbola döneceksin, maliyeti yüksek ve yaşı geçmiş temposuz adamların alayının üstünü çizmen lazım ki onlar senin üstünü çizmesin tudor efendi...

2) sneijderi bir sene daha tutup seneye Selçuk gibi adamlarla el ele teşekkür edip yollarsın...

3) sneijderi 5-7 milyon arası bir bonservise satarsın, adam 33 yaşına gelmiş, o zaman da bir nebze anlarız...

4) öyle transferler yaparsın ki sneijderin ayrılığına kimse bir şey diyemez. Çıkıp ben bu gibi adamları getirdim, sneijderi aratmayacak dersin, o kalitede adamlar getirirsin... Ben ortada öyle transferler göremiyorum... Umarım yeni transferler beni yanıltır, daha fazla g.te kaçmaz bazı şeyler...

Sonuç olarak sneijder bu takımda rahatlıkla oynardı bu tabloda... Gönderiliş şekli kesinlikle doğru değil. Hal böyle olunca taraftar da tepkiyi koyacak haliyle.. Tek sorun sneijder miydi sorusunu sık sık herkesten duyuyorum. Tek sorun yönetimin amatörlüğü, çapsızlığı, art niyetli, başka hiçbir şey değil.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt