- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
beynindeki örümcek ağlarını temizleyememiş hala ne diyorsun reys :asd22:
@Osman SEDEN
@Osman SEDEN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küfür mü etmişim bak bakalım .
adam ol annene sövdürme demek istemişim . ben sövmem ama biri gelir dümdüz çeker demişim . uyarmısım . bunda yanlış ne var ?
adam neler diyor görmüyor musun ? ergen olsa neyse adam 30 yaşında .
forum kankalığı uğruna kendinizi güldürmeyin insanlara . duruşunuz olsun eğriye eğri doğruya doğru deyin .
kendini çok iyi unutturuyor
Aptal çetesi toplandı yine. :asd22:
Forum kankaligi mi? Benim Refik ile yakindan uzaktan zerre bir alakam yoktur burada.
Ben sadece senin dediginin samimiyetsizligine dem vuruyorum, küfür ettigini söylemedim ama o yorum ile küfür etmis gibi oluyorsun dolayli yoldan. Seviyesiz olmayacagim deyip yok annene saygidan birsey demiyorum falan demek sacma bir yaklasim.
arkandan gelmisler iste
Iyi geceler güzel uyu.can sende hakkaniyet olsa adamın dediği lafın yanlış oldugunu söyler eleştirirdin .
ve ben o uyarıyı yaparken gerçekten samimi şekilde yaptım . yoksa hakaret de edebilirdim kolaydı yani. bak kaçtır tahrik edip küfrettirip ceza aldırmanın derdinde umursamıyorum .
sanalda bir insana küfredecek kadar da acze düşmek istemiyorum .
neyse iyi geceler.
can sende hakkaniyet olsa adamın dediği lafın yanlış oldugunu söyler eleştirirdin .
ve ben o uyarıyı yaparken gerçekten samimi şekilde yaptım . yoksa hakaret de edebilirdim kolaydı yani. bak kaçtır tahrik edip küfrettirip ceza aldırmanın derdinde umursamıyorum .
sanalda bir insana küfredecek kadar da acze düşmek istemiyorum .
neyse iyi geceler.
sürünün agasi sensin ayip ediyorsun tezcanSürüye yeni katıldın herhalde.
sürünün agasi sensin ayip ediyorsun tezcan