küfür mü etmişim bak bakalım .
adam ol annene sövdürme demek istemişim . ben sövmem ama biri gelir dümdüz çeker demişim . uyarmısım . bunda yanlış ne var ?
adam neler diyor görmüyor musun ? ergen olsa neyse adam 30 yaşında .
forum kankalığı uğruna kendinizi güldürmeyin insanlara . duruşunuz olsun eğriye eğri doğruya doğru deyin .

Forum kankaligi mi? Benim Refik ile yakindan uzaktan zerre bir alakam yoktur burada.

Ben sadece senin dediginin samimiyetsizligine dem vuruyorum, küfür ettigini söylemedim ama o yorum ile küfür etmis gibi oluyorsun dolayli yoldan. Seviyesiz olmayacagim deyip yok annene saygidan birsey demiyorum falan demek sacma bir yaklasim.

İstatistiklere baktım belhanda 11 ikili mücadeleye gırıyor mac basi sneijder 2 en fazla 4 5 sanırım ikisi arasında ki en büyük fark bu

Forum kankaligi mi? Benim Refik ile yakindan uzaktan zerre bir alakam yoktur burada.

Ben sadece senin dediginin samimiyetsizligine dem vuruyorum, küfür ettigini söylemedim ama o yorum ile küfür etmis gibi oluyorsun dolayli yoldan. Seviyesiz olmayacagim deyip yok annene saygidan birsey demiyorum falan demek sacma bir yaklasim.

can sende hakkaniyet olsa adamın dediği lafın yanlış oldugunu söyler eleştirirdin .
ve ben o uyarıyı yaparken gerçekten samimi şekilde yaptım . yoksa hakaret de edebilirdim kolaydı yani. bak kaçtır tahrik edip küfrettirip ceza aldırmanın derdinde umursamıyorum .
sanalda bir insana küfredecek kadar da acze düşmek istemiyorum .
neyse iyi geceler.

konuşun

sneijder-fenerbahce-yi-yakti_307.jpg

can sende hakkaniyet olsa adamın dediği lafın yanlış oldugunu söyler eleştirirdin .
ve ben o uyarıyı yaparken gerçekten samimi şekilde yaptım . yoksa hakaret de edebilirdim kolaydı yani. bak kaçtır tahrik edip küfrettirip ceza aldırmanın derdinde umursamıyorum .
neyse iyi geceler.
Iyi geceler güzel uyu.

sent via GSC

neyse iyi geceler.

sen kendine küfür ettirmek için sneijder düşmanlığı yapıyorsun asıl

her lafı söyle her haltı ye sana tepki gelince tahrik ediyorlar diye konuş

herife bak

utanmadan sıyrılmaya çalışıyor

sneijder-fenerbahce-gol-06-04.jpg

dünyanın en iyi 10 numarası bu şıreydır , ama bizim younes de öyle bir mücadele ediyor ki, ortadaki topları alıyor

Son düzenleme:
Keşke hiç gelmeseydi, sizin gibilerini sevindirdiği her gol için ah ediyor insan. Hadi size iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt