Sneijder kadar taş düşsün başınıza. Yetti artık.

sent via GSC

Futbolu bırakmak için çok genç. Çin'e veya MLS'e gider

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Favre sneijder neden kadroya giremedigini kendisi daha iyi biliyor demis.kilolari sanirim.reyis asla unutulmayacak emekleri cok buyuk iyi hatirlanarak veda edildi.iki taraf icin de guze ayrilik oldu

Konusunu yukarıda görünce gene bar açtı sandım.

Çok sevinçlere boğdu bizi

İleri de sneijder - melo - drogba teknik heyetini kulübe de görmek isterim

TapaTalK

Yeni kariyerinde başarılar dileriz.

page_sneijder-bar-acti_743241470.jpg

Elmander'i yurt dışı temsilcimiz yaparız renktaş

Riera - yurt dışı temsilcisi

Melo- teknik ekip

Cenk ergün - Sneijder sportif direktör

Drogba teknik direktör yardımcısı

TapaTalK

Futbolcularımızın Drogba 'dan öğrenecek çok şeyi var gerçekten reis

Birde sırf Melo-Elmander ikilisini yedek klübesinde görmek onların gol sevincini izlemek için her maça gelir taraftar ...

Ben dün mac sonrasi Belhanda konusundan atildim provokasyon da yapmadim hakaret de etmedim kimseye. Hala da giremiyorum konuya.

Ama bariz sekilde dönem dönem bu konuya "ugrayip" tek dertleri provokasyon ve üye kiskirtma olan adamlar hala gelip gelip bu konuya ayni amac ile yorumlar atiyor ve hic birsey olmuyor.

Yapsinlar benim icin sorun yok. Ama ben neden Belhanda konusundan atiliyorum sadece bana yorumda bulunan kisilere cevap verdim diye, kimseye satasmadim etmedim orada.

Son düzenleme:
Ben dün mac sonrasi Belhanda konusundan atildim provokasyon da yapmadim hakaret de etmedim kimseye.

Ama bariz sekilde dönem dönem bu konuya "ugrayip" tek dertleri provokasyon ve üye kiskirtma olan adamlar hala gelip gelip bu konuya ayni amac ile yorumlar atiyor ve hic birsey olmuyor.

Yapsinlar benim icin sorun yok. Ama ben neden Belhanda konusundan atiliyorum sadece bana yorumda bulunan kisilere cevap verdim diye, kimseye satasmadim etmedim orada.

Provokasyon konusunda sana katılıyorum da yukardaki yorumları okuyup gülmüyor musun yahu,Sneijdercilerin bazıları aynısını diyordu hakikaten. :asd:

Ben dün mac sonrasi Belhanda konusundan atildim provokasyon da yapmadim hakaret de etmedim kimseye.

Sneijder gol ve asist yapsa bu baslıgı uplayıp paylasacak adam dıyor bunu!!

Ben dün mac sonrasi Belhanda konusundan atildim provokasyon da yapmadim hakaret de etmedim kimseye. Hala da giremiyorum konuya.

Ben zaten konudan uzaklaştırıldım fakat mobil açığı var. Sordum hatta. Mobilde engelleyemiyoruz dediler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Provokasyonlar ile ugrasacagina, Favre´ye karsi cephe almak icin neyi bekliyorsun ? Yada husumetin sadece bizim hocalarimiza mi ?

Hem sistem bahanesi ile sneijderi kadroya bile almiyor, hemde 4-4-2 gibi cag disi bir dizilis icin harciyor adami.

Hic mi fikir belirtmeyeceksin, hic mi cephe almayacaksin bu herife karsi ?

Geri
Üst Alt