Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.401
- 3.157
- 1.168
Artık futbolu bırakmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok sevinçlere boğdu bizi
İleri de sneijder - melo - drogba teknik heyetini kulübe de görmek isterim
TapaTalK
Elmander'i yurt dışı temsilcimiz yaparız renktaşBirde Elmander var reis ...
Elmander'i yurt dışı temsilcimiz yaparız renktaş
Riera - yurt dışı temsilcisi
Melo- teknik ekip
Cenk ergün - Sneijder sportif direktör
Drogba teknik direktör yardımcısı
TapaTalK
Elmander'i yurt dışı temsilcimiz yaparız renktaş
Riera - yurt dışı temsilcisi
Melo- teknik ekip
Cenk ergün - Sneijder sportif direktör
Drogba teknik direktör yardımcısı
TapaTalK
Sneijdersporlular. Sneijderiniz Nice de kac haftadir 18 e giremiyor
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben dün mac sonrasi Belhanda konusundan atildim provokasyon da yapmadim hakaret de etmedim kimseye.
Ama bariz sekilde dönem dönem bu konuya "ugrayip" tek dertleri provokasyon ve üye kiskirtma olan adamlar hala gelip gelip bu konuya ayni amac ile yorumlar atiyor ve hic birsey olmuyor.
Yapsinlar benim icin sorun yok. Ama ben neden Belhanda konusundan atiliyorum sadece bana yorumda bulunan kisilere cevap verdim diye, kimseye satasmadim etmedim orada.

Ben dün mac sonrasi Belhanda konusundan atildim provokasyon da yapmadim hakaret de etmedim kimseye.
Ama bariz sekilde dönem dönem bu konuya "ugrayip" tek dertleri provokasyon ve üye kiskirtma olan adamlar hala gelip gelip bu konuya ayni amac ile yorumlar atiyor ve hic birsey olmuyor.
Yapsinlar benim icin sorun yok. Ama ben neden Belhanda konusundan atiliyorum sadece bana yorumda bulunan kisilere cevap verdim diye, kimseye satasmadim etmedim orada.
Ben dün mac sonrasi Belhanda konusundan atildim provokasyon da yapmadim hakaret de etmedim kimseye. Hala da giremiyorum konuya.
Ben dün mac sonrasi Belhanda konusundan atildim provokasyon da yapmadim hakaret de etmedim kimseye. Hala da giremiyorum konuya.
Sneijder gol ve asist yapsa bu baslıgı uplayıp paylasacak adam dıyor bunu!!