De Jong ile Tudora Kafa tutukkarı için gönderildi zaten. Tudor ya o ya ben diyerek işi bitirdi işte

Geri mi dönüyor? Hesabından bu soruya yakında diyerek cevap vermiş

Sportif Direktör olarak kapilarimizi acalim. Burak Elmas yok oldu

İmparator Şırayder
:hat:

1 sene daha oynatsaydık. bu kadroda rahat en az 8-9 tane gol yazardı üstüne belhanda malına 9 milyon bonservis vermezdik bu sene o parayla daha iyi bi adam alırdık.

Bu saatten sonra futbolcu olarak zor ama teknik ekibin her türlü mevkisinde rahatça görev alabilecek vizyon ve tecrübeye sahiptir Sneijder ...

Elmander
Sneijder
Melo
Kewell

Kulüp içinde olmaları bile fark yaratır görevleri ne olursa olsun

Terim'e asistan menajer olarak gelsin, ertesi sene diplomasını alıp SD olur.
Oyunculara da koçluk eder.

Bu sezon yollanması şampiyonluk yolunda önümüzü açmıştır net

Yaw Hamza ben nediyorum sen nediyorsun

Drogba, Sneijder, Van Persie gibi isimler alt yapi calistirmak icin olsa bile yillik 1-2m ister demek istiyorum

Yani normalde ne kadar aliyor altyapi direktorleri bilemem ama Sneijder ve Hagi kulube kazandirilmali, Sneijder altyapiya ve Hagi veliahtliga hazirlanmali

Ben Sneijder'in kulubu zorlayacak kadar fazla para talep edecegini hic sanmam

Wtf
Futbolcu olarak gelme pls

Herkes aynisini yaziyor. İnsallah Menajer , TD kadrosunda felan olarak doner

Hayirli olsun

Bu kez daha olgun , daha disiplinli ve daha makul bir ucretle 2-3 sene istifade ederiz umarim

Terim etkisinde bir sneijder farkli performans verecektir ama tapmaya etmeye de gerek yok

Tekrar hosgeldi

1 milyon Euro yillik ücretle ve yazin tatil yapmamak sartiyla 1+1 anlasma imzalanabilir.

Terim yönetiminde, Ndiaye ile Fernando'nun önünde ve kanatta Emre Mor varken oynadiginda 35 yasinda bile ligin tozunu attirir.

Hayirli olsun

Bu kez daha olgun , daha disiplinli ve daha makul bir ucretle 2-3 sene istifade ederiz umarim

Terim etkisinde bir sneijder farkli performans verecektir ama tapmaya etmeye de gerek yok

Tekrar hosgeldi
Yasin ne kadar aliyordu bizde? 1.1 mi? 800k + 300 Bonus ver vereceksen. Yoksa alinmasin. Yasinin parasi buraya gitsin gelecekse

Geri
Üst Alt