Dogum günün kutlu olsun Wesley reis. Nice mutlu yillara :sarıkalp::kırmızıkalp:

Wesley Sneijder: “I could have been as good as Leo Messi or Cristiano Ronaldo, but I just didn’t feel much for it. I love life and drank a glass of wine here and there. Leo and Cristiano are different. They sacrificed so much. That’s fine. My career was still great.

reisin kumar reklamlarını yasakladılar

wesley-sneijder-koning-toto-reclame-gokken.jpg

Bu akşam “sabit” yorumcu olarak proğrama çıktı ilk sözü yorumculuğu geçici olarak yapıp antrenör kursuna gidecekmiş, en büyük hayalim Galatasaray’a hoca olmak dedi. Oranın havası suyu kültürü vs. çok seviyorum, kendimi hazırladıktan sonra kısmet olursa çok isterim dedi. :love:

Yanlız kral biraz kilo verirse saha kenarında jilet gibi takım elbiseyle çok cool bir teknik direktör olur gerçekten.

Canım Wes'im gel yol yakından dön bu TD işlerinden. Sana göre değil bu işler sen çabuk sıkılırsın antrenman düzenle, kadro kur, onun derdiyle uğraş, bunun sakatlığını dinle vs. Galatasarayımızda Sportif Direktörlük verelim sana, gönlünce gez, toz, ye, iç, bu arada da sezonda 3-5 topçu bağla keyfine bak. :hat:

Bu akşam “sabit” yorumcu olarak proğrama çıktı ilk sözü yorumculuğu geçici olarak yapıp antrenör kursuna gidecekmiş, en büyük hayalim Galatasaray’a hoca olmak dedi. Oranın havası suyu kültürü vs. çok seviyorum, kendimi hazırladıktan sonra kısmet olursa çok isterim dedi. :love:
Hollanda kanali mi?

Wesley Sneijder : ''Mata ve İcardi 1'er yıldız oyuncular tam hazır olmasalar bile takım bu kadar formdayken ve özellikle bu 1 iç saha maçıysa oynama istekleri olmalı ve oynamalılar.Ben bu maçın berabere biteceğini tahmin ediyorum.'' Wesley Sneijder'in Konyaspor maçı öncesi açıklamaları bu şekilde..

İddia yorumu ya laf kalabalığı yapmış GS basar geçer dese çok fanatikçe olurdu bilimsellikten uzak

Geri
Üst Alt