Sonra baska bir hatamiz daha var , bordo yu sabrinin goluyle eledik , juventusa tarihi golun kahramani sneijder, asist drogba ,asistin asisti umut bulut . 2014 te gencler maci yani CL ye katilim maci orta sabri gol umut

bu mantikla kimseyle vedalasamazsin . aynisi yonetim acisindan da var, bjk liler de o zaman demiroren faciasindan sonra surekli serdar bilgili serdar bilgili demeliydi , ama gitti fiko cikardilar

bizde de hep suren , aysal .. bu adamlar gorevlerini yaptilar ayrildilar , maksat yeni bir adami bulup o sahneye cikarmak , devamliligi boyle saglarsin

tabi ki sneijderi gonderip yerine benzer rakamlara capsiz adam almayacaksin , almaman gerekir , ama bunun cozumu statukocu sekilde "iyi bari o zaman sneijder kalsin" demek degil , o da yeterli katkiyi vermiyorsa vedalasacaksin , iki yanlis bir dogru etmez

Alacakları kesin gibi. Hiç bir planı ve bilgisi olmayan bir yönetimden söz ediyoruz. Şu oynadığı oyun ile 2 senedir satalım gitsin diyememe sebebim net budur.

Selçuk dediğin adam hiçbir maçta hiçbir şekilde etki etmiyor. "Ulan ne oynadı be Selçuk" dediğimiz bir tane maçı yok. Varsa hatırlat bilelim. O yüzden de insanların ikisini aynı kefeye koymasını bekleme. Selçuk artık katkı vermeyi bırak direk takıma zarar veriyor.

Sneijder'in gitmesini istemeniz konusuna bir şey demiyorum. Yeri doldurulacaksa her futbolcu gidebilir; ama Dursun'un bunu yapamayacağını hepimiz biliyoruz.

tapatalk

Aynı kefeye koymuyorum Selçuk 2-3 senedir berbat durumda zaten

Ben diyorum ki geçmişle yaşayacaksak ilk 1-2 senesi için Selçuk'u da eleştirmemeliyiz o zaman

Yoksa şuan ben Selçuk'tan aşırı derecede nefret ediyorum derhal defolup gitmeli :)

Aynı kefeye koymuyorum Selçuk 2-3 senedir berbat durumda zaten

Ben diyorum ki geçmişle yaşayacaksak ilk 1-2 senesi için Selçuk'u da eleştirmemeliyiz o zaman

Yoksa şuan ben Selçuk'tan aşırı derecede nefret ediyorum derhal defolup gitmeli :)
Ben eleştirmemeliyiz de demedim yazımda, Van Persie türevi tiplerle karşılaştırdığını sanıp yazdım ben o yazıyı. Daha sonra izah ettiğinde ayrı düştüğümüz bir nokta yok.

tapatalk

Canli ornek var, bizde sneijder ne ise bjk icin o tip adamlar vardi ,gutiler , q7 ler , simaolar fernandesler..

bu adamlar da tek tek bjk seyircisinin taptigi adamlardi

ama hem bir turlu basari gelmemesi hem de maliyetler .. necip oguzhan tolgay kerim olcay gibi bir omurgaya itti

bugun uzerine atiba gomez demba adriano eklenince fark goruldu

o aciyi 2-3 sene cekmeyi goze alamazsan kadroyu revize edemez anca yamarsin , sonra alinan onca adama ragmen sabri ve balta ilk 11 oynar

polat bu tip bir degisiklik denemisti ama basaramadi cunku bu tip bir degisiklige bile sabir az bizde

dezavantajimiz bjk duzluge cikti sabredip cunku zaten cok basarili bir gecmisleri yoktu bu operasyona baslarken

fener bize benziyor ama onlarda da artik son donemdeki azo nefreti oyle kemiklesti ki artik hissizlestiler

biz de ya hissizlesecegiz ya da bjk gibi aci cekip duzelecegiz . Ama "biz GS yiz genetigimizde basari var sabir filan yok" simarikligi yaparsak asla bu cendereden kurtulamayiz

para alıp yatmayı öğrendiğine göre o da artık bizden biri.

gHOAgjmc.jpeg

Sonra baska bir hatamiz daha var , bordo yu sabrinin goluyle eledik , juventusa tarihi golun kahramani sneijder, asist drogba ,asistin asisti umut bulut . 2014 te gencler maci yani CL ye katilim maci orta sabri gol umut

bu mantikla kimseyle vedalasamazsin . aynisi yonetim acisindan da var, bjk liler de o zaman demiroren faciasindan sonra surekli serdar bilgili serdar bilgili demeliydi , ama gitti fiko cikardilar

bizde de hep suren , aysal .. bu adamlar gorevlerini yaptilar ayrildilar , maksat yeni bir adami bulup o sahneye cikarmak , devamliligi boyle saglarsin

tabi ki sneijderi gonderip yerine benzer rakamlara capsiz adam almayacaksin , almaman gerekir , ama bunun cozumu statukocu sekilde "iyi bari o zaman sneijder kalsin" demek degil , o da yeterli katkiyi vermiyorsa vedalasacaksin , iki yanlis bir dogru etmez

Bircok konuda seninle fikir ayrılıklarımız oldu ama yazdığın son 2 mesajın altına imzamı atıyorum.

Aysal, Dursun, Süren gibi eski, yıpranmış isimler yerine mesela H. Ulusoy gibi futbolu ve işin ekonomisini bilen vizyon sahibi isimler olmalı.

Sneijder, Selçuk, Sabri, H. Balta, De Jong, Poldi, Semih gibi isimler yerine maliyeti uygun, basarıya aç, scout transferleri bulmalıyız.

Bazi transferler icin scout a da gerek yok ,mesela adriano ve beck

sabri ve baltadan iyi degil mi ?

zamaninda ernst hilbert eskilerde munch hatta juanfran bulunabiliyor da GS bu surede iki tane adam bulamiyor

isin garibi yonetimler degisiyor teknik idari ekipler degisiyor ama uzerimize yapisan bu kadro looser ligi degismiyor

Normal şartlarda ben de artık satılabilir diyorum. Normal şartlar derken kulübün başında Süren gibi Aysal gibi birinin geçip başkan olmasından bahsediyorum. Dursun ile devam edilecekse Sneijder kalsın hiç macera aramaya gerek yok. Melo'nun yerini nasıl doldurduğunu da biliyoruz!!

Gider şimdi şikecilere gelen ölmüş bitmiş Diego'nun 2 tık altı bir adam bulur getirir bu sefer seneye anlı şanlı bir şekilde lig 9.luğuna oynarız.

Boşa laga luga yapmayın gidecek bu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seninde zamanın bitti artık güzelce yollarımızı ayıma vakti WS10 efendi ...

Bilal ne salak adammis , sozlesmesi varken gitti bursaya , kac tane uzaktan golu vardi kafa golu atiyordu

hep avrupada hem kupada hem ligde golleri vardi

hem de en kotu senemizde , tutulsa makul de maliyeti vardi

gitti bursa da da dislandi irkci yuzunden , hic fena adam degildi

Bilal ne salak adammis , sozlesmesi varken gitti bursaya , kac tane uzaktan golu vardi kafa golu atiyordu

hep avrupada hem kupada hem ligde golleri vardi

hem de en kotu senemizde , tutulsa makul de maliyeti vardi

gitti bursa da da dislandi irkci yuzunden , hic fena adam degildi

Bilal gitmek istemedi ki adamı bu yönetim gönderdi zorla :)

Adam kalmak isterdim gibisinden bişeylerde demişti hatta

Yedek olarak kalsa fena olmazdı maaşı azdı sanırsam

Ama hamza ilk 11 oyuncusu yapmıştı ya esas sıkıntı oydu

Son düzenleme:
Bilal gitmek istemedi ki adamı bu yönetim gönderdi zorla :)

Adam kalmak isterdim gibisinden bişeylerde demişti hatta

Yedek olarak kalsa fena olmazdı maaşı azdı sanırsam

Ama hamza ilk 11 oyuncusu yapmıştı ya esas sıkıntı oydu

Biz de biraz simarikca karsiladik adami ama dogruya dogru

ne zaman oynatilmadi puan kayiplari basladi rizede ,bir ara istatistigi vardi bunla ilgili

Sene sonu yolları ayırmamız hayırlı olacak.

{taptap}

Sneijder takimin her seyi
Nereye ayiriyon
Sakatliktan ciktiktan sonra 1 2 hafta cok iyi oynayamadigi bilinen bir sey zaten. Sakatliktan önceki Sneijder takimin her seyiyidi

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Elbet Sneijder da gidecek ama oyle bir sezonda on bes adam gonderip on bes adam almakla olmaz bu isler fm oynamiyoruz.

Sneijder'dan once gidecek cok adam var ,mesela Selcuk,De jong,Josue ile başlamalı Tolga genc simdilik yedekte kalsin bakalim

Sonra defansta Hakan,Sabri,Chedjou kesin gitmeli iki tane yabanci saglam stoper bir sag bek ,bir sol bek olmali Carole ,Linnes,Calik,Aziz,Semih yedek

Veee santrafor,he bunlarin hepsini alamayiz kiralamak sart,ve Sneijder takim oturursa bir sene.sonra yani en erken 2018 sonunda satilabilir ancak

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder kalmalı. Takımın Bruma'dan sonra en önemli oyuncusu. Tudorcular bu iki adamı yemeye çalışıyor. Oynatmasın o zaman üstün taktisyeniniz de görelim.

Sene başında beri 3 maçta falan iyiydi, onlarda da rakipte orta saha evlere şenlikti. Sakatlık desen her sene düzenli maç kaçırmaya başladı, çalışmıyor mu nedir anlamıyorum. Yüzde yüz hazır bir Sneijder elbette ilk 11de olsun ama o Sneijderi çok az görmeye başladık son senelerde.

{taptap}

Geri
Üst Alt