Bazıları güncel sezon yerine 13/14 sezonu maçlarının tekrarlarını izliyor herhalde.Bu kadar savunmanın başka açıklaması olamaz.
Aynen. Bide sanki biz sneijder düşmanıyız da o yüzden ereştiriyoruz gibi algı oluşuyor bide ama alakası yok :D

Selçuk+Sneijder =8 m €

Ya resmen israf çöpe giden bir para. Bu paraya maaş olarak 4 tane iyi katkı verecek oyuncu alınır.

Talisca 1,5 alıyorsa, Sneijder şu performansıyla 500 bin euro falan alması lazım :D

Takım kötü diye Sneijder'i eleştirmeyeceksek, Selçuk ve Sabri'yi neden eleştiriyoruz?

Acaba adı Sneijder değilde Serdar X falan olsaydı savunanların tepkisi ne olurdu?

Galatasaray iyiliği için gitmesi gerekiyor işte eğer maaşında en az yarı yarıya indirim yapmazsa ki yapmaz.

40 yaşına kadar takımda mı tutacağız? İşi bitti işte anca kek takımlar karşısında oynıyabiliyor biraz, büyük maçlarda hiç yok hele fener maçında attığı kız gibi şutlar zaten bittiğinin işareti. :D

Ayrıca Talisca hep sorumluluk almaya çalışıyor, diagonal paslar deniyor,seri oynamaya çalışıyor vs.

Sneijder fener maçında hiç sorumluluk falanda almadı bunu nasıl savunacağız peki?
Böyle maçlarda ipleri eline alamayacaksa durmasının ne anlamı var?

Hala savunmak dünya yıldızı fetişinden dolayı başka açıklaması yok bence.

Son düzenleme:
Sneijder yılda 4-5m alıyor ama son 1-2 yıldır büyük maçlarda genelde kayboluyor (topal ve josefin manitası oldu bu aralar).

Biz o parayı git Akhisarı donunda salla diye vermiyoruz, büyük maçlarda da bir işe yara diye veriyoruz.

Selçuk kötü oynayınca nasıl eleştiri alıyorsa Sneijder kötü oynadığında aynı eleştiriyi hak ediyor.

O maclarda kac tane asisti yendi adamin
Cok biliyon sen zaten pabucumun futbol uzmani
Ben futbol uzmanıyım diye bir şey söylemedim.Sneijder devri artık kapandı ve bazı arkadaşlar bunu kabullenemiyor.Maaşından size pay veriyor olsa gerek?Galatasaray'ın iyiliğini düşünen adam olaya oyuncu bazında bakmaz.

Ben sunu sormak istiyorum madde madde .

1- talisca sneijder in , sneijder taliscanin aldigi parayi alsa yorumlar ne olurdu ?

2- sneijder ve talisca bugunku ile birebir ayni performansi verseler ama bjk ile biz siralamada tam tersi olsaydik ne olurdu

3- en onemlisi bu , eger sneijder istatistiklerini ben gol uzerinden verdigimde bana kizilacagi yerde , ileride istatistigin sneijder lehinde olanlarini kendilerinin de kullanacagini o gunden dusunenler olabilseydi nasi olurdu acaba

4- son olarak , Gsaray , trabzon ve gencler maclari gibi sikintida skorlu giden maclarda taliscanin calim atip faul alip , o faulu de direk gole cevirmesini , benficaya son saniye , lyona 2 tane gibi gol performanslarini sneijder yapmis olsaydi biz burada sneijderi kucumsesek komik olmaz miydi ?
Bu Talisca Sneijder karsilastirmasini özellikle sen yapiyorsun be canim kardesim.
hala daha maas üzerinden giriyorsun, sneijderin piyasasi bu, bu piyasa seviyesine gelene kadar adamin kazandigi basarilar oynadigi takimlar ortada. Talisca daha oralarda degil, oralara gelir gelmez onu kimse bilemez. Talisca ile Sneijder ligde bir birine yakin performansi göstermisler, hatta talhanin yazdiklarinda sneijder bazi konularda daha iyi. Tek fark biri atmis, digeri attirmis. Siralamin bugün tam tersi olmasi icin bizim takimin iyi olmasi gerekiyordu ama takimimiz iyi degil, o yüzden bu karsilastirmayi anlamis degilium. Ücüncü noktada yine biri atmis digeri attirmis, önemli olan skor katkisidir. Evet talisca daha kritik goller atmis olabilir ama kritik maclarda sadece sneijder degil bütün takim berbat ötesiydi. Talisca o golleri tek basina atmadi, takiminin destegi ile atti. Buna ragmen talisca takimi ne sampiyonlar ligi grubundan cikarabildi nede lyon gibi bir takima karsi 2-1 gibi bir skorun rövansindan takimini uefa kupasinda yari finale cikarabildi. Yani su ana kadar attigi kritik goller muhtemelen sadece sampiyonluga etki etmis olacak.

Sneijder in devri felan kapanmadı ama bence o kendi kafasında bitirdi üst düzey futbol oynamayı

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Talisca Sneijder karsilastirmasini özellikle sen yapiyorsun be canim kardesim.
hala daha maas üzerinden giriyorsun, sneijderin piyasasi bu, bu piyasa seviyesine gelene kadar adamin kazandigi basarilar oynadigi takimlar ortada. Talisca daha oralarda degil, oralara gelir gelmez onu kimse bilemez. Talisca ile Sneijder ligde bir birine yakin performansi göstermisler, hatta talhanin yazdiklarinda sneijder bazi konularda daha iyi. Tek fark biri atmis, digeri attirmis. Siralamin bugün tam tersi olmasi icin bizim takimin iyi olmasi gerekiyordu ama takimimiz iyi degil, o yüzden bu karsilastirmayi anlamis degilium. Ücüncü noktada yine biri atmis digeri attirmis, önemli olan skor katkisidir. Evet talisca daha kritik goller atmis olabilir ama kritik maclarda sadece sneijder degil bütün takim berbat ötesiydi. Talisca o golleri tek basina atmadi, takiminin destegi ile atti. Buna ragmen talisca takimi ne sampiyonlar ligi grubundan cikarabildi nede lyon gibi bir takima karsi 2-1 gibi bir skorun rövansindan takimini uefa kupasinda yari finale cikarabildi. Yani su ana kadar attigi kritik goller muhtemelen sadece sampiyonluga etki etmis olacak.

Karşılaştıran karşılaştırır

İkisi aynı ligde oynuyor, ikisi #10

Nolmuş?

Ben futbol uzmanıyım diye bir şey söylemedim.Sneijder devri artık kapandı ve bazı arkadaşlar bunu kabullenemiyor.Maaşından size pay veriyor olsa gerek?Galatasaray'ın iyiliğini düşünen adam olaya oyuncu bazında bakmaz.
Mesela sneijderin istatistiklerini ortaya koyan biri olarak oyuncu bazinda düsünmüyorum. Eger su anda yönetimde olsam ve daha iyisini alabilecek durumda olsam sneijderi hemen yollarim. Peki simdi sana soruyorum sen bu yönetimin seneye sneijderin yerine daha iyi bir oyuncu alabilecegini düsünüyormusun? Bire bir sneijderin yerine olmasida gerekmez mesela 4-4-2 sistemine gectigimizi düsünelim bir an, iyi bir forvet alabileceklerine inaniyormusun?

Gelmis yine Sneijderi imkan buldugu her zaman yerden yere vurup ama diger yandan Dursun gibi birisine neredeyse hic bir elestiride bulunmayan arkadas.

Biri futbolcu biri yönetici tabi ki ama yine de aradaki bu orantisizlik insana ilginc geliyor. Sneijderi elestirdiginin 10 da biri 20 de biri kadar bile Dursunu elestirmiyorsun, artik nasil bir nefret bürüdüyse. Bejeka sempatizanlarinin basinda da sen geliyorsun zaten.

Son düzenleme:
Gelmis yine Sneijderi imkan buldugu her zaman yerden yere vurup ama diger yandan Dursun gibi birisine neredeyse hic bir elestiride bulunmayan arkadas.

Biri futbolcu biri yönetici tabi ki ama yine de aradaki bu orantisizlik insana ilginc geliyor. Sneijderi elestirdiginin 10 da biri 20 de biri kadar bile Dursunu elestirmiyorsun, artik nasil bir nefret bürüdüyse.
Bende anlamiyorum, tamam karsilastirinda, madem ayni ligde oynuyor lafini ediyorsun, be adam istatistikleri ayni seviyede, tek fark biri attirmis digeri atmis, bunuda mi göremiyorlar anlamiyorum

Her maçtan sonra gitsin artık daha fazla düşmeden dediğimiz adamı sizin gibi heriflere dert anlatacağız diye savunmak zorunda kalıyoruz. Paragraf paragraf yazmış Talha oraya iki dakika oku da papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamayı kes. Ayrıca ithama bak sana mı soracağız kimi savunacağımızı? Ben de seni tinerci kuş olmakla itham ediyorum öyleyse leş herif.

tapatalk

Son düzenleme:
Mesela sneijderin istatistiklerini ortaya koyan biri olarak oyuncu bazinda düsünmüyorum. Eger su anda yönetimde olsam ve daha iyisini alabilecek durumda olsam sneijderi hemen yollarim. Peki simdi sana soruyorum sen bu yönetimin seneye sneijderin yerine daha iyi bir oyuncu alabilecegini düsünüyormusun? Bire bir sneijderin yerine olmasida gerekmez mesela 4-4-2 sistemine gectigimizi düsünelim bir an, iyi bir forvet alabileceklerine inaniyormusun?
Sneijder'in 2 yıllık maaşına aslanlar gibi oyuncular var.Kiralama işleri eskisi gibi zor değil artık alınabilir yani.Özbek yönetimi de bu sezon fazla tepki çekmek istemeyip komisyon yemek yerine bu tarz transferler yapacaktır.Senin dediğin açıdan bakacaksak Selçuk'la Sabri'nin de takımda kalması gerekiyor o zaman :D

Hadi Selçuk tamam da Sabri'nin oyun tarzıyla Sneijder'in ki birmiş gibi karşılaştırmak, güzel kafa güle güle kullanınız.

tapatalk

Her maçtan sonra gitsin artık daha fazla düşmeden dediğim adamı sizin gibi heriflere dert anlatacağız diye savunmak zorunda kalıyoruz. Paragraf paragraf yazmış Talha oraya iki dakika oku da papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamayı kes. Ayrıca ithama bak sana mı soracağız kimi savunacağımızı? Ben de seni tinerci kuş olmakla itham ediyorum öyleyse leş herif.

tapatalk
Aynı şeyleri tekrarlamıyorum adam alıntı yapınca konu daha da açılıyor.Beni kuş olmakla itham edebilecek biri de değilsin zaten.

Geri
Üst Alt