- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
benim kadar erkek olsanız keşke,hadi eyvallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de buna kızgınım.mal mal seyrediyoz olanları.Tüm Galatasaray'daki sorunu Sneijder ve Bruma ikilisine yıkıyorlar ve kimsede sesini çıkarmıyor anasını satayım
Hea Sneijder-Bruma ikilisi göndeilince herşey hallolacak hiçbir derdimiz sorunumuz kalmayacak ...
Tüm Galatasaray'daki sorunu Sneijder ve Bruma ikilisine yıkıyorlar ve kimsede sesini çıkarmıyor anasını satayım
Hea Sneijder-Bruma ikilisi göndeilince herşey hallolacak hiçbir derdimiz sorunumuz kalmayacak ...
takımın içine ettiler batırdılar adamlar 2 futbolcunun tek başına takımı sırtlamasını bekliyor. sneijder ve brumaya sıra gelene kadar tonla adam var konuşacak meloya yaptığınız mallıklar yetmedi sıra sneijderde değil mi. inşallah gider sneijder bruma ve hatta muslera. anadolu topçuları tudorunuz ve dursununuzla size mutluluklar.Oğğh anasını satayım yıkın tüm suç Sneijder ve Bruma'da di mi
Güya kaptan sahada hayalet Selçuk'un en ufak bir suçu yok
Ne yaptığı belli olmayan Tudor'un en ufak bir suçu yok
Futbol sorumlusu Mehmet Özbek&Cenk Ergün ikilisinin hiçbir suçu yok
Hiçbir boku beceremeyen Dursun Özbek'in hiçbir suçu yok
Ama tüm suç Sneijder ve Bruma'da di mi anasını satayım Dursun yine paralı kalemleriyle haber yaptırmaya istediğini söyletmeye başladı ...
Oğğh anasını satayım yıkın tüm suç Sneijder ve Bruma'da di mi
Güya kaptan sahada hayalet Selçuk'un en ufak bir suçu yok
Ne yaptığı belli olmayan Tudor'un en ufak bir suçu yok
Futbol sorumlusu Mehmet Özbek&Cenk Ergün ikilisinin hiçbir suçu yok
Hiçbir boku beceremeyen Dursun Özbek'in hiçbir suçu yok
Ama tüm suç Sneijder ve Bruma'da di mi anasını satayım Dursun yine paralı kalemleriyle haber yaptırmaya istediğini söyletmeye başladı ...
N'apalım reyis, Allah için sen söyle?
![]()
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Suçu Sneijder+Bruma ya yıkana kadar Dursun+Tudor'a yıkalım yeter ...
Semih Saygıner misin be kardeşim, bu nasıl ince görmek.
![]()
Bu da yeni moda. Sneijder eleştirilince hemen Selçuk falan örnek gösteriliyor. Ulan Selçuk kalsın diyen yok zaten. Sneijder'den önce gitmesi gerekiyor Selçuk'un ama Sneijder'in de gitmesi lazım.
Sürekli td'ler mi suçlu? Çocuk gibi konuşmayalım.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Oğlum beni neden Sneijder düşmanı yaptın, merak ediyorum. Sneijder'i sevdiğimi inkar etmiyorum zaten. Mevcut halini eleştiriyorum.
yıllık toplamda 4 milyona yakın para alan tolga ve eren adındaki 2 kazma sneijderin sol ayağı etmez. adam superman değil tudor ve dursunun itinayla içine ettiği her futbolcusunun sürünerek top oynadığı yerde tek başına harikalar yaratmasını bekleyen bi zahmet konuşmasın. adamı günah keçisi yaptılar 2 şerefsiz hainin hedef göstermeleriyleBilal denen adam 800 bin euroya oynayip bu ikisinden fersah fersah faydali oldu gecen sezon
gozlerini kirpmadan gonderip o 800 bin euronun 10 katini bu iki gereksize gommeye devam ediyorlar
Tek başına Td değiştirip durduk yıllarca haklısın hiçbirşey değişmedi ama artık komple bir değişim şart Td'den Başkanına ordan futbolcusuna teknik ekibe kadar
Benim ayar olduğum şey tüm herşeyi Sneijder'e ve Bruma'ya yıkmaları be reis ...
Oğlum beni neden Sneijder düşmanı yaptın, merak ediyorum. Sneijder'i sevdiğimi inkar etmiyorum zaten. Mevcut halini eleştiriyorum.
Ayrıca eski postları aramana gerek yoktu. İsteseydin ben sana atardım.