Şu yorumları okurken yanlışlıkla fener forumuna mı girdim acaba dedim
Yapmayın arkadaşlar allah aşkına ya
Adam bizim eski futbolcumuz
Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar
Magazin gerçekten çok gereksiz bir illet

Bu ne ya, twitter feministi mi cikti burada karsima...

Karinin yasam tarzindan, aciklamalarindan nasil bir hayat yasadigi belli oluyor. Sneijder´in futbol kariyerini bitirdigi gibi, simdi yavas yavas gözden düsünce, kendince bir yol bulmus cocugu bosamak, ve yeni maceralar aramak icin.

Adem, kusura bakma seni severim ama yanlış düşünüyorsun. Kadının yaşam tarzı bizim topluma göre biraz hafifmeşrep olabilir ama bu durum eşini kesin aldattığı anlamına da gelmez.

10 numara veya hucumcu olup da iyi teknik direktor kim var?
Zidane
Cruff
Zico diyebiliriz. Aklima gelen fazla yok.
Savunma oynayip da iyi teknik direktor olan
F. Terim
S. Gunes
Pep
Conte
Koeman diyebiliriz
Rijkaard
Simeone
Ancelotti
Tottenham'in Poset'i savunma agirlikli miydi?
Istatistiklere gore Sino'nun basarili olmasi zor. Bir de savunmaci adamlar hep disiplinli olmustur.

Zidane
Cruff
F. Terim
S. Gunes
Pep
Conte
Koeman diyebiliriz
Rijkaard
Simeone
Ancelotti
Istatistiklere gore Sino'nun basarili olmasi zor. Bir de savunmaci adamlar hep disiplinli olmustur.
Pep on liberoydu degil mi? Bakero 10 numara. Savunma Koeman Nadal. Ya on liberoydu ya da 8 numara

Zidane
Cruff
F. Terim
S. Gunes
Pep
Conte
Koeman diyebiliriz
Rijkaard
Simeone
Ancelotti

hayırlı geceler, öncelikle özel mesajda bana bahsedilen ve yönlendirildiğim tanışma alanına neden yazamıyorum anlamadım.

dediğiniz çok doğru ben de fi tarihinde "neden iyi futbolcunun her zaman iyi hoca olamaması" üzerine bunları düşünmüştüm. farklı olarak ben şöyle bir sonuca ulaşmıştım; oyun içinde özellikle kendi saf yeteneğiyle oynayanlar ve zekasıyla oynayanlar. saf yetenekle oynayanlar genelde hücum oyuncuları oluyorlar ve bunlar genelde futbol üzerine kafa yorma gereksinimi duymuyorlar haliyle de ileride pek iyi hoca olamıyorlar. ama zekasıyla ve disiplinle oynayan genelde defans ve ortasaha oyuncuları hocalık alanında daha başarılı oluyorlar çünkü futbolda başarılı olabilmeleri için oyun üstüne daha fazla kafa yormaları lazım. bunda hücum oyuncuları gibi olayın içinde değil de oyunu geriden izlemeleri de bana kalırsa bir etken.

mesela lippi'nin öğrencilerinden örnek gösterdiğiniz zidane da yeteneğinden ziyade aslında zekasıyla oynuyordu. elbette bazı istisnalar da var elbette, sir ferguson wikide yazdığına göre santraformuş fakat o dönem nasıl bir oyuncu olduğunu doğal olarak bilmiyorum. sonuç olarak yeteneğiyle oynayan maradona gibi oyunculardan iyi hoca olma ihtimali çok düşük, sneijder de onlardan biridir.

Sneijdere kizmiştim nasil yolanteyi aldatir yazik değil mi felan diye,şimdi aldattiği kişiyi gördüm.aferim şino doğru olani yapmişin yanindayiz... :D

velutpaylasimlari_139513303240.jpg

böyle bi parça karşısında sneijder beye bir sebze gibi davranmak doğrusu yakışmazdı

Yolanthe yi kimle aldatti merak ediyorum. Bu sadece düsüs olabilir

Ne diyeceğimi bilemedim. Sağlam sınavdan gecememis sneijder. Bizde geçemezdik ve zina çukurunun en dibinde yerimizi perçinlerdik.

Nasıl yakalandı acaba ?

gscimbom_mobil

Geri
Üst Alt