böyle genç kadrolara sneijder podolski gomis melo gibi generallerden 2-3 tanesini koymazsan bi anlamı olmaz. ne gençler gelişir ne de yarışın içinde kalabilirsin. mutlaka tecrübeli ve kaliteli 2 isim dahil edilmeliydi kadroya. babel ve feghouli gibi karaktersiz ve kafaca emekli olmuş topçulardan hayır gelmez.
Bence de. Maddi imkanlar sebebiyle yukarıdaki isimler ayarında olmasa bile bunların bir tık altı 2-3 isim olmalıydı hakikaten. Olmayınca bugün gördük ne olduğunu.

Yıldızlar ne diyor Sergo ne zaman toparlanırız takriben?
Valla ne desem ben de bilmiyorum.burak elmasta sorun yok, basarili görünüyor.basarili olacakta zaten.kaderinde var.fatih hoca karisik biraz ama bakacagim ona da.araliktaki tutulma yarayabilir belki hocaya,sansi donebilir. 2023 ve 2024te şampiyonluğun geleceğinden net bi sekilde eminim.ama 2022 icin bisey diyemiyorum.bu sene macta öne çıkması gereken oyuncular da one cikmiyor,ilginc bi durum.halilin derbide etkili olmasi gerekiyodu mesela,ama ayni halil araliktan sonra da cosacak.🙂

Bence de. Maddi imkanlar sebebiyle yukarıdaki isimler ayarında olmasa bile bunların bir tık altı 2-3 isim olmalıydı hakikaten. Olmayınca bugün gördük ne olduğunu.
herşeyi abartmada üstün bi milletiz. ya yaş ortalaması 33 olan kadro kuruyoruz ya yaş ortalaması 23 oluyor. bunun doğrusu hayatta herşeyde olduğu gibi dengeli bi kadro kurmak. çok genç kadro o baskıyı kaldıramaz, gol yollarında becerikli olamaz. ayrıca biz leipzig değiliz bu ligin bayerni sayılabilecek bi kulübüz,şampiyonluğun en büyük adayının rekabetçi yönünü kaybetmesi kabul edilemez. hem rekabetçi hem yetiştirici olmalıyız biz sadece yetiştiriciliği seçmiş gibi bi kadro kurduk.

bu gece yıldızları saydırdık febeliler ağabey.

Kendimi lekelenmiş hissediyorum
Eyvah. :ROFLMAO:

Vallahi Melihcim bu gece diyaloğa girmek istediğim son insansın, yavaş yavaş sinirim geçti normale girdim derken negatifi verme gözünü seveyim.

Yıldızları da fbliler saydırtmadı, biz kendi kendimize başardık o işi ne yazık ki. Boşver vardır bir hayır.

Adam Bilal Kisa ile oynadi gelmisler hala kotuydu goygoyu. Fernando ve Badou'lu kadroya Snejder koysaydin uzak ara sampiyon olurdun ve Avrupa'da basari sansin olurdu. Yok genclesme yok degisim vs vs. Zaten Hagi ve Popescu da 20 yasinda bize geldiler.

Adam Bilal Kisa ile oynadi gelmisler hala kotuydu goygoyu. Fernando ve Badou'lu kadroya Snejder koysaydin uzak ara sampiyon olurdun ve Avrupa'da basari sansin olurdu. Yok genclesme yok degisim vs vs. Zaten Hagi ve Popescu da 20 yasinda bize geldiler.
Halil zaten o kadroyla 2 sene sampiyon olduk. Avrupa’da basari sansi nasil oluyor bi makas acik oluyor bi sans oluyor anlamadim gitti. Hagi ve Popescuya getirmissin en son sozu, bence gitmisken Metin Oktay’lara git bedava zaten.
Bu kafayla devam edin her mac geriye bakarsiniz ama sıkıntı geride degil kenarda bunu gordugumuz zaman umarim is isten gecmemis olur

morutan ve cicaldayoya gömülen tüm parayla erikseni almak isterdim ben ama o da malesef kalp rahatsizligi gecirdi

sneijderin yerine gecebilecek ender isimlerden biriydi

cuk diye otururdu bizim takima

Y
Halil zaten o kadroyla 2 sene sampiyon olduk. Avrupa’da basari sansi nasil oluyor bi makas acik oluyor bi sans oluyor anlamadim gitti. Hagi ve Popescuya getirmissin en son sozu, bence gitmisken Metin Oktay’lara git bedava zaten.
Bu kafayla devam edin her mac geriye bakarsiniz ama sıkıntı geride degil kenarda bunu gordugumuz zaman umarim is isten gecmemis olur
Yaw adamin arkasinda Bilal Selcuk, onunde Umut filan varken yaptigi 16 - 18 asistti bile kucumsediniz ki kendisi zaten 90. dakikada 2 - 3 onde olup 4 - 3 yenildigimiz Rize macindan sonra saldi.
Muslera
Mariano Maicon Serdar Naga
Fernando Badou
Fegh Sneijder Gary
Gomis
Yani su kadroyla sampiyon olamaz miydi diyorsun?
Madem Belhanda bu kadar fark yaratiyordu neden son 2 sene bizi sampiyon yapamadi?

Y

Yaw adamin arkasinda Bilal Selcuk, onunde Umut filan varken yaptigi 16 - 18 asistti bile kucumsediniz ki kendisi zaten 90. dakikada 2 - 3 onde olup 4 - 3 yenildigimiz Rize macindan sonra saldi.
Muslera
Mariano Maicon Serdar Naga
Fernando Badou
Fegh Sneijder Gary
Gomis
Yani su kadroyla sampiyon olamaz miydi diyorsun?
Madem Belhanda bu kadar fark yaratiyordu neden son 2 sene bizi sampiyon yapamadi?
arkadas siz okudugunuzu da mi anlamiyosunuz ben mi anlatamiyorum. belhandadan bana ne ben belhanda daha iyiydi iyi ki de onu aldik mi diyorum. 1 kez bahsetmedim bu konuda adamdan demindne beri belhanda yaziyosunuz. diyorum ki senin yazdigina tekrara dusecegim ama yazayim; zaten senin kurdugun kadroya sneijderi koymadan da sampiyon olduk 2 defa. olmusu var yani daha ne diyeyim anlamadim ki. bu kadar zor mu yazdigimi anlamak. her mac geriye bakip ileri nasil gideceksin bunlardan bahsediyorum saat gec oldu ve uzgunuz ona veriyorum yoksa durum sıkıntılı

arkadas siz okudugunuzu da mi anlamiyosunuz ben mi anlatamiyorum. belhandadan bana ne ben belhanda daha iyiydi iyi ki de onu aldik mi diyorum. 1 kez bahsetmedim bu konuda adamdan demindne beri belhanda yaziyosunuz. diyorum ki senin yazdigina tekrara dusecegim ama yazayim; zaten senin kurdugun kadroya sneijderi koymadan da sampiyon olduk 2 defa. olmusu var yani daha ne diyeyim anlamadim ki. bu kadar zor mu yazdigimi anlamak. her mac geriye bakip ileri nasil gideceksin bunlardan bahsediyorum saat gec oldu ve uzgunuz ona veriyorum yoksa durum sıkıntılı
Sampiyon oldun da nasil oldun? Oyun olarak %100 hak etmedigimiz icin son 3 senemiz boyle + Avrupa faciasi cabasi. Iyi kadro ile bu adam Juve'yi elemedi mi? Biz adamin gonderilmesi hataydi diyoruz. Sadece Belhanda alakasi yok. Sen degisim degisim diyorsun ben de her boku degistirmeye gerek yoktu diyorum.

Sampiyon oldun da nasil oldun? Oyun olarak %100 hak etmedigimiz icin son 3 senemiz boyle + Avrupa faciasi cabasi. Iyi kadro ile bu adam Juve'yi elemedi mi? Biz adamin gonderilmesi hataydi diyoruz. Sadece Belhanda alakasi yok. Sen degisim degisim diyorsun ben de her boku degistirmeye gerek yoktu diyorum.
Ben sana laf anlatamam Halil kusura bakma iyi geceler diliyorum

vay, önüme düştü de gördüm. Ne gündü be. Sevinci de UEFA kupası gibi hafızalara kazınanından.
Tek derdimiz vardı o zamanlar be. Selçuk, Drogba, Sneijderden hangisi frikik atsın. Allah çarpsın ki çok özledim sizi. 😢

E1BEB274-7038-47E1-AD27-5E60F9ECCEE0.webp

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Wesley Sneijder'in FC Internazionale'den transferi konusunda bir açıklamada bulundu.

KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;

FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter) profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le 2012-2013 sezonu 2.yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 EUR'dan fazla olmamak şartıyla) ödenecektir. Ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir.

Galatasaray Kariyeri:
2x Süper Lig Şampiyonu
3x Türkiye Kupa
3x Türkiye Süper Kupa

1x Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final
1x Şampiyonlar Ligi Üst Tur
1x Avrupa Ligi Son 32

175 Maç 45 Gol 44 Assist

Geri
Üst Alt