bizden fırcayı yeyince ıyı oynamaya başladı aslanım helal

Son 5 maçtır kapakları takıyor bana. Varsın taksın . İyi oynasın gerçek Sneijderi izletsin gerisi önemli degil.Aferin. Süper.

kötü oynuyor dediğimizde haklı olduğumuzu kanıtlamış ve yok yaw o olmasa hücum edemeyizcileri mort etmiştir
bu performans iyiyse, sezonun mühim kısmında verkaçlarda batıran, arkaya topların şiddetini ayarlayamayan, sola fazla tıkılı kalan sneijder ne idi peki
çevresi de aynı bu arada, yeni transfer yok

kötü oynuyor dediğimizde haklı olduğumuzu kanıtlamış ve yok yaw o olmasa hücum edemeyizcileri mort etmiştir
bu performans iyiyse, sezonun mühim kısmında verkaçlarda batıran, arkaya topların şiddetini ayarlayamayan, sola fazla tıkılı kalan sneijder ne idi peki
çevresi de aynı bu arada, yeni transfer yok
Takim Sneijder'e ayak uydurursa Sneijder yildizi ortaya cikiyor. Lakin takim kafasi kopmus horoz gibi kosturup duruyor 5 Sneijder olsa kime ne faide ? Su oyunu oynayan sneijder dunyada her takimda top oynardi. Iyiki bizdee. Iyiki parcalida izliyoru onu.

Tapatalk

C3R3x6qWcAAhxVT.jpg
Adın yazılacak mücevher taşa.....

Gsnin en onemli 4 oyuncusu

1-sneijder
2-muslera
3-bruma
4-yasin

Hepsinin ortak noktasi... Sn. Unal bey'in vizyon ve scouting transferleri.

Gsnin en onemli 4 oyuncusu

1-sneijder
2-muslera
3-bruma
4-yasin

Hepsinin ortak noktasi... Sn. Unal bey'in vizyon ve scouting transferleri.
Benim için Sneijderi her ne kadar çok sevsem de Muslera herdaim bir numarada Aysaldaş.

Muslera ayrı diğerleri ayrı :hat:

Benim için Sneijderi her ne kadar çok sevsem de Muslera herdaim bir numarada Aysaldaş.

Muslera ayrı diğerleri ayrı :hat:

Benim icin de öyle tabi ki ancak oyuna etki bakımından bir kalecinin etkisi daha sınırlı oluyor tabi ki sneijder gibi bir oyuncuya gore.

Benim icin de öyle tabi ki ancak oyuna etki bakımından bir kalecinin etkisi daha sinirli oluyor tabi ki sneijder gibi bir oyuncuya gore.
Vallah bizim gibi defansı tamamen Allaha emanet olan bir takımda Muslera nın etkisi de Sneijder kadar oluyor :D

Valla helal olsun S10 sen böyle oyna biz pişman olmaya razıyız yeterki

Hani bende istiyorum sene sonu Sneijder-Selçuk-Poldi_Ched gibi adamların gönderilmesini evet ama

Sneijder kendi gibi oynayınca STSL maçını alıp tek başına EPL maçına dönüştürebiliyor

Valla Sneijder en çok senin bu oyununa ihtiyacımız olacak maçlardan birisi Başakşehir maçı

Ama Avcu uyanık adamdır Sneijder&Bruma'nın başına gider 2*3 adam oyunu sürklase eder

Sezon basindaki sneijderden baska bir performans ortaya koymadi sonuc odakli adamlarsiniz.

Gol atamadi yea ama asistin asistinin asistiymis seklinde ezik espri ve ignelemeye calisanlarinizda vardi.
Sadece sabir edip oyuncunuza sahip cikmaniz gerekirdi.

Sneijder bu paslari hep deniyor, adamin oyun stili zaten bu takim sneijdere ayak uydurmasi gerekir. Ha bunu yapacak adam ise christopher lloyd cakmasi teknik direktor mal mal maclai antrenmanları izlemeyecek.

Sezon basindaki sneijderden baska bir performans ortaya koymadi sonuc odakli adamlarsiniz.

Gol atamadi yea ama asistin asistinin asistiymis seklinde ezik espri ve ignelemeye calisanlarinizda vardi.
Sadece sabir edip oyuncunuza sahip cikmaniz gerekirdi.

Sneijder bu paslari hep deniyor, adamin oyun stili zaten bu takim sneijdere ayak uydurmasi gerekir. Ha bunu yapacak adam ise christopher lloyd cakmasi teknik direktor mal mal maclai antrenmanları izlemeyecek.

alakasiz

1.5 sene vasat oynayan ruhsuz Sneijder ile suanki Sneijderın arasında dağlar kadar fark var.

Ruhsuz, isteksiz, sol kanatta yapışıp kalan adamdan her maç en az 4-5 kilit pası atan adam oldu son haftalarda.

Son düzenleme:
Fazla 1 anlamı yok..Alanya-Akhisar gibi zayıf takımlara karşı çok da ihtiyaç duyulmuyor..Umarım deplasmanlarda ve derby maçlarında bu katkıyı verir..Hatta yarısına razıyım.

Geri
Üst Alt