Herkesi yeneriz ya da superiz iddiasinda degilim ama kayseri 16 diyordum 17 inci sirada , puanlari 1 ortalamasinda bile degil , 16 puani var , bu takimdan mi korkacagiz ?

ayrica sneijder en az 3 hafta yokmus , kayseri degil de rize , bjk maclarini dusunmeye baslayabiliriz simdiden

Koca takım tek oyuncuya bağlı olursa sonumuz son değil. Sneijder yoksa Selçuk var dememiz lazımdı.

Alanyaya 5 , akhisara 6 golu sultangazispor mu atti ? pozisyona girmeden ... kayseri bu takimlardan cok iyi de mi 16 inci sirada

seyircisi 16 incidan boyle cekinen klube de dursun idealdir , kayseri kim ya , kendi sahanda oynuyorsun
Kayseri'den çekinmemize Dursun sebep oldu zaten kulübü bu duruma getirerek. Tutturmuşsun bir 16.lar diye sallıyorsun son yaptığı maçları izlemeden.Kulüpte böyle üyeler oldukça müstahak bize bu takım haklısın.

Sneijder yoksa Kayseri maçı hiç izlenmez. Yeter kendimizi yiyip bitirdiğimiz tv karşısında.

Kayseriyi sneijder yok diye yenemeyeceksek bu sene lig bitsin zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ligi izlemıyor adam heralde kayseri 16. sırada diyor adamlar feneri yendi kupada gencleri yendı yenı transferler takır takır oynuyor yeni tdsi iş yapıyor. sıralamaya göre konussak fenerde yenerdi

1 ay olayı ne yav adelede yırtık 1 ayda düzeliyor zorlanma okadar sürüyor mu

Yav daha sakat olduğu açıklanmayan adam 4 aydır yok ortalıkda
Sneijder'e en az 1 ay diyorlar Allah bilir kaç ay oynayamayacak

küfürlerini raporladım hatta editlenmeyen küfürlü mesajı bile duruyor.
ilgilenip ilgilenmemeniz size adminliğinize kalmış.
iyi forumlar.
vay anasını . h.d. fatihi sayın kaan kahraman veda etmiş bizlere. hoşçakal oz buyucusu gsc ayaklanmasındaki rolünle hatırlanacaksın hep.
(yeni hesap açarsan özelden haber ver bana reis.)
ışıklar içinde uyu :rose: :rose: :rose:

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Kağan Yıldırım[/TD]
[TD="class: alt1"]29.01.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]Galiz küfür,fake hesap,üyelere hakaret[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Kağan kardeşimizle aramızda ufak bir münakaşa gerçekleşti. Olayların bu noktaya geleceğini kimse tahmin edemezdi. RIP :rose:

b9675ddba51f663b6e89ecd5646608fe.jpg

TapaTalK

Geri
Üst Alt