Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.205
- 3.013
yaa allah
bisminlah
wessley schneiderr
bisminlah
wessley schneiderr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendini ve takimi kurtarma maçi. Bir kayip olursa seneye takimin 11 den yarisi gönderilir bunlarin içinde kendisi de olur.
Kendini ve takimi kurtarma maçi. Bir kayip olursa seneye takimin 11 den yarisi gönderilir bunlarin içinde kendisi de olur.
Geri kalan 15 hafta? 8 hafta için değil en az 25 hafta için 4.5 milyon veriyoruz kardeş. Yoksa 6 yada 7 hafta yasinde bizi kurtarıyor ama 1 milyon alıyor.kendisini ne alaka? Adam 8 haftadir bizi sirtlayan kisi
Geri kalan 15 hafta? 8 hafta için değil en az 25 hafta için 4.5 milyon veriyoruz kardeş. Yoksa 6 yada 7 hafta yasinde bizi kurtarıyor ama 1 milyon alıyor.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş ilk 13 maçı cabuk unutmuşsun.Vallahi Sneijdersiz nasil oldugumuz da ortada.
Kardeş ilk 13 maçı cabuk unutmuşsun.
Ben bu sene 1 maç hariç bütün maçları seyrettim kardeş neler yaptığını kimin ne kadar oyun oynadığını hatırlıyorum.Sneijderin Erenin kafasına kondurup attırdığı golleri çabuk unutmuşsun.
Ben bu sene 1 maç hariç bütün maçları seyrettim kardeş neler yaptığını kimin ne kadar oyun oynadığını hatırlıyorum.
Kardeş ilk 13 maçı cabuk unutmuşsun.
Recep YıldırımBu adam daha ne yapabilir? Dünyada bile çok az örneği var, bir oyuncunun bir takıma verebileceği max verimi veriyor. Kripto fbliler altını oymaya çalışıyor Kaptanımız Sn. Wesley Sneijder'in ancak başarısız olacaklar.
Her zaman soyledik ,sneijder super degil normal haliyle bile bir daha arasak bulamayacagimiz bir adam tipi, boyle adamlar azaliyor .
Fakat bu asiri buyuk para aldiginin , ve nerdeyse mac basinin 250-300 bin euro lara geldigi gercegini degistirmez , bu sene sanirim mac macina 1.000.0000 TL ye filan oynuyor hesap edersek
once hic oynamadan milyon euro lari goturen , cenk , jpk , endogan vb lerini halledip , ikinci asamada da ya devam edeceksek feda , etmeyeceksek de veda etmeliyiz ,cunku sneijder dahi olsa 5 milyon euro ya yakin odeme gucumuz yok , yapilan diger onca hata ayri , bu da apayri bir mesele malesef
Yerli sevici olmasan çok kral adamsın aslında abi.
Serdar Aziz çok kral transfer, kar yaptık onu alarak sarper. katılıyor musun