Lideriniz Sneijder'dir mi demiş Lideriniz Sneijder'dir Amk! mı demiş?

5b0bbaf6be380e273559f56f0e1f23d4.png

Bu resim baymadi mi artik , tamam gulduk eglendik ama yeter , yer de kapliyor

resmi koyanlarin sahsina soylemiyorum bunu ama surekli surekli ayni resim biktirdi

İşte onlar tek tük,genele vurursan Chedjou'yu seven neredeyse kimse yok.Yabancıları bir kesim seviyor diye napacağız habire yerlileri mi kollayacağız?Bu doğru değil.

şimdi tek tük geçen sene çoğunluk. neyse önemi yok isim bazında değerlendirmenin, sadece forumda adil yargılama yok diye düşünüyorum yoksa hakan semih sinan selçuk sabri v.b alayı sene sonu def edilmeli tıpkı jong chedjou poldi gibi.

Fayda odakli olmaliyiz , bir adama 12 milyon bonservis bagladi isek , bu adami satamaz ya da sozlesmesini uzatamazsak o 12 milyon kayip hanesine yazilir . Bu yuzden ornegin brumada yonetim yanlis bir strateji izliyor , adama cezayi ver ama sozlesmesini de iyilestirip uzat

ama ched sana guven vermedi mi kaldigi surede , artik onu uzatma , yine verdigin 6,3 milyon euro ucup gitmis olacak ama uzatirsan verdigin senelik ucret de kayip hanesine yaziliyor ,cunku ise yaramiyor

tamam performans tahmini cok kolay bir sey degil elbette ama bu meziyete sahip degilsen de futbol yoneticisi olmayacaksin , ali durust , albayrak ,terim gibilerin ,senol gibilerin sihiri burada , ne alabileceklerini tahmin ettikleri oyuncularla o maksimum verimi saglayacak ortami olusturabiliyorlar

futbolu Galatasaray'da birakmamasi gibi bir ihtimal soz konusu degil cok shukur

Serdar sakatlık durumu olmasa en iyi Türk stoper bence.
Ama işte yürürken sakatlanıyor adam.

Ulan Wesley Sneijder'e laf eden dilleriniz tutulur inşallah ulan adam oynamadığı maçlarda kanser verem ishal oluyoruz hala bu adamın kıymetini anlamanız için ne yapılmalı ?? Neye yanarım bilir misiniz adam 28 yaşında geldii yaş oldu 32 4 senedir şöyle etrafında BEYİN SAHİBİ iki kanat ve forvet izleyemedik orta sahayı zaten hiç söylemiyorum değmez yazık ettik adama bir tek drogba geldi o da rüyaydı çabuk bitti off ulann offf etrafında 3-5 iyi oyuncu olsa şu an çok farklı yerlerdeydik ahhh ahhhhh

Rize macinda Sino olsaydi 1. Yari maci kopartmisttik

Ah be Sino tam zamanini buldun sakatlanmanin

Sent from my iPhone using Tapatalk

bidaha resim baydı dedigini görem

Riekerink, Mert Çetin ve Sneijder, İstanbul'da bir kafede görüntülendi (Tribun Dergi)

C5hnziMWYAEt-YZ.jpg

haydaaaaaaa

Son düzenleme:
Herşey ortaya cikti

Bu saatten sonra bunu savunan gs hainidir

Mert takımın kara kutusu bir konuşsa ne kelleler gider

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt