:D

Transfer önerileri konusunda yazdim demin, bu seneki bombamiz Adem Büyük olacak bence.

Soyadaşın,sevinmen lazım bence bu duruma.

Ben artık gülüyorum yav bir yerde,öyle üst üste saçmalıklar yapıyorlar ki gülmemek elde değil. :D 2 transfer dönemi geçti,3. sünde de aynısı olacak o kadar belli ki.Yine ligden alacaklar adamı bazılarımız yedek de lazım rotasyon oyuncusu da lazım diyerek ortamı yumuşatmaya çalışacak ancak lig başladığında o adamlar as oyuncu olacak,belki o bile olamayacak ilk 18 dışı kalacaklar.Bizim as kadro çok mu iyi de rotasyon oyuncusu alıyoruz?Bize direk ilk 11 oyuncusu lazım,eldekiler de yedek olmalı.

Tamam Sneijder gitsin yerine Josue oynasın, Podolski'nin yerine Adem Büyük alınsın.
Var mı daha istediğimiz çöp oyuncu?
Sneijder gidince kim gelecek yani bi oyuncuyu gönderiyorsak kim gelecek o gitsin bu gitsin demek kolay. Adım gibi eminim Sneijder gitsin diyenler ile Melo gitsin diyen zihniyet aynı zihniyet

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam Sneijder gitsin yerine Josue oynasın, Podolski'nin yerine Adem Büyük alınsın.
Var mı daha istediğimiz çöp oyuncu?
Sneijder gidince kim gelecek yani bi oyuncuyu gönderiyorsak kim gelecek o gitsin bu gitsin demek kolay. Adım gibi eminim Sneijder gitsin diyenler ile Melo gitsin diyen zihniyet aynı zihniyet

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin gibi taraftardan utanıyorum yazık

Sneijder yerine bilal olsa ne farkederdi gecen sene , zaten 6 inci olduk

%C3%87ok-cahilsin.jpg

Wesley Sneijder: ''Kimse Galatasaray’dan büyük değildir. Kimse Galatasaray’dan önemli değildir. Taraftarlarımız kimsenin gazına gelmesin

34 hafta Akhisar Alanya tarz rakiplere karşı oynamıyoruz malesef

Rakip biraz sert oynayınca performansı düşüyor, selçuklaşıyor

gitmesin diyenler adam 32 yaşında farkındasınız değil mi
bazı oyuncular 35-36 kadar fark yaratır ama sniejder o tarz biri değil orta düzey maçlarda bazen etkili oluyor çünkü hataları kapatabiliyoruz ancak üst düzey maçlarda bişeyini görmüyoruz uzun zamndır zaten bi fb maçı bide juve maçını hatırlıyorum

Evren Göz@evrengoz
Adalesinde ağrı hisseden Sneijder antrenmanı yarıda bıraktı. Hollandalı oyuncunun durumu MR'dan sonra netlik kazanacak.

:red:

{taptap}

Galatasaray'ın bu akşam yapılan idmanında sakatlık soku yaşandı. Wesley Sneijder çalışmayı terk etmek zorunda kaldı. Hollandalı oyuncunun sakatlığının boyutu henüz bilinmiyor.

Detaylar az sonra...

Galatasaray'ın bu akşam yapılan idmanında sakatlık soku yaşandı. Wesley Sneijder çalışmayı terk etmek zorunda kaldı. Hollandalı oyuncunun sakatlığının boyutu henüz bilinmiyor.

Detaylar az sonra...

Hoaydaaaa

-Tapatalk-

Sabotaj başlamış

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnanın bu adamın yerine,genç,geleceği olan bir oyuncu alacaklarını bilsem,5 dakika durmasını istemem.Aldığı yıllık maaşı bilmem nesi gönderin,salın gitsin derim ama,

işte o ama var ya... Bu ...ğiminin yönetimi sneijderi gönderir yerine burhan eşer i alır getirir. Sıkıntı oyuncu transferi vs değil artık,bu yönetim olduğu sürece vizyonsuzluk,belirsizlik kara bulutlar gibi dolaşmaya devam edecek üzerimizde.

Tudor'la anlaşamıyor muhtemelen sakatlık ayağına yatıyor.

Aranızda aynı takımı tutmaktan utandığım iğrenç insanlar mevcut.

Antalya deplasmanında oynaması lazım. Beşiktaş, Trabzon ve Kayseri'yle beraber 2. yarının en formda takımı Antalya

Geri
Üst Alt