Josueciden daha beteri futbol fakiri bir WESLEY SNEIJDER düsmanisin

seni gidi pis selcuk inanci seni
Selçuk inana söven ben
Josueye söven ben
Takımda ki bütün çöplere söverim ben
Oynadığı zaman sneijderin hakkını veririm bi halt oynamıyosa eleştiririm

Gelelim sana
Sen naparsın peki über futbol profesörü sneijderi iyi kötü her türlü savunursun.

Sneijder 1 senedir napıyo acaba futbol ukalası söylede bilgilenelim :)

TapaTalK

Selçuk inana söven ben
Josueye söven ben
Takımda ki bütün çöplere söverim ben
Oynadığı zaman sneijderin hakkını veririm bi halt oynamıyosa eleştiririm

Gelelim sana
Sen naparsın peki über futbol profesörü sneijderi iyi kötü her türlü savunursun.

Sneijder 1 senedir napıyo acaba futbol ukalası söylede bilgilenelim :)

TapaTalK
Bruma'yi, Yasin'i basta olmak üzere tüm takimi oynatiyor. Besiktas macinda sakatliktan cikti performans gösteremedi diye SACMALAMAYIN burda
Ayrica gol, asist bakimindan bakmayacaksin. Sneijder olmayinca sahanin öbür ucuna geciremiyoruz topu. Sakatlanmadan önce MÜTHIS formu vardi, gol ve asist bakimindan degil, oyun bakimindan. Takima verdigi katkiyi göremiyorsan izleme zaten futbol falan. Ha kendine bakmayip cok sakatlanmasini bende elestiririm, ama hasa takimda binlerce cöp varken SNEIJDER gibi adama sira gelmez

Bruma'yi, Yasin'i basta olmak üzere tüm takimi oynatiyor. Besiktas macinda sakatliktan cikti performans gösteremedi diye SACMALAMAYIN burda
Ayrica gol, asist bakimindan bakmayacaksin. Sneijder olmayinca sahanin öbür ucuna geciremiyoruz topu. Sakatlanmadan önce MÜTHIS formu vardi, gol ve asist bakimindan degil, oyun bakimindan. Takima verdigi katkiyi göremiyorsan izleme zaten futbol falan. Ha kendine bakmayip cok sakatlanmasini bende elestiririm, ama hasa takimda binlerce cöp varken SNEIJDER gibi adama sira gelmez

Yok yav takımı komple Sneijder bozuyor. Hele bir gitsin o zaman gör sen takımı; gelene 3, gidene 5 atacağız.

Sneijder olmayınca sahanın öbür ucuna geçemiyosan sene sonu oyun planını değiştirip artık yaşı gelmiş sürekli sakatlanan oyuncuya muhtaç kalmayacaksın.

Mantıklı argümanlarla gel, bruma yı yasin'i oynatıyomuş koca Galatasaray kulübü senin dediğin şu zavallı hale düşemez. He düştü diyosan onun çabasını verip dursun denen adamı istifaya çağırıyoruz her platformda.

O binlerce çöpü senden önce eleştirdik burda takip edersen görürsün. Eski başarılarını bizde alkışlıyoruz iyi oynadığı zamanda hakkını veriyoruz ama sürekli sakatlanan 1 senedir büyük maç kazandırmayan sneijderi gelipte burda boş boş savunma savunuyosan argümanlarla gel cevabını verelim kardeşim.

Ayrıca yeni futbolda Sneijder gibi oyunculara yer yok. Daha çok Sabri, Selçuk, Semih türevleriyle oynayacaksın.

Sneijder Poldi Selçuk De Jong Hakan filan başta olmak üzere gönderilsin 15 20 tane adam gerekirse taze takım kurulsun kadro sayısı 20 filanda kalsın ama kaliteli 20 adamımız olsun

Para mı yok ? kiralık getir 3-4 tane oyuncuyu Bruma-Muslera kesin kalması gerekiyor Linnes-Ahmet-Tolga filan duruma göre kalabilir

ilk11'den 5 tane adam kalsa direk 6 tane gelip kalite katacak Galatasaray'a direk katkı verecek 18-24 yaş arası oyuncular transfer edilmeli

Sneijder olmayınca sahanın öbür ucuna geçemiyosan sene sonu oyun planını değiştirip artık yaşı gelmiş sürekli sakatlanan oyuncuya muhtaç kalmayacaksın.

Mantıklı argümanlarla gel, bruma yı yasin'i oynatıyomuş koca Galatasaray kulübü senin dediğin şu zavallı hale düşemez. He düştü diyosan onun çabasını verip dursun denen adamı istifaya çağırıyoruz her platformda.

O binlerce çöpü senden önce eleştirdik burda takip edersen görürsün. Eski başarılarını bizde alkışlıyoruz iyi oynadığı zamanda hakkını veriyoruz ama sürekli sakatlanan 1 senedir büyük maç kazandırmayan sneijderi gelipte burda boş boş savunma savunuyosan argümanlarla gel cevabını verelim kardeşim.

Saygılar reis konuşmuşsun yine :hat:

yedirmicez lan seni. Bu yavsaklara yedirmicez

Sneijder düşmanı olduk yav iyi mi ünal aysalın izinden giden bir vizyonist aysalsevere edilen laflara bak :asd:

Yav reis işte bu formda bunu anlamıyorlar işte

Selçuk Sarbi Semih Poldi Hakan Yasin Bruma Tolga Linnes Carole hepsini eleştirirsin formda ovv helal olsun iyi futbol biliyor bak görüşü iyi

Sneijder hakkında görüş bildirdiğin anda Sneijder düşmanı ilan edilirsin futbol cahili sayılırsın

Yav Sneijder gerçekten şu ligde ismiyle kariyeriyle en büyük topçu ne gibi bir kastımız olabilirde düşman olalım Sneijder'e ?

Satilsin satilmasin konusunu gectim, bir düsünün yerine kim gelecek.

Sadece bir düsünün. Insanin ici ürperiyor, bir tuhaf oluyor.

Yav reis işte bu formda bunu anlamıyorlar işte

Selçuk Sarbi Semih Poldi Hakan Yasin Bruma Tolga Linnes Carole hepsini eleştirirsin formda ovv helal olsun iyi futbol biliyor bak görüşü iyi

Sneijder hakkında görüş bildirdiğin anda Sneijder düşmanı ilan edilirsin futbol cahili sayılırsın

Yav Sneijder gerçekten şu ligde ismiyle kariyeriyle en büyük topçu ne gibi bir kastımız olabilirde düşman olalım Sneijder'e ?

Yemişim Sneijderi.

Benim için arma önemlidir.

İyi olduğunda övmedik mi biat mı edelim ak

Tudor geldiğinden beri alayının içinden geçiyo bişey anlatmasın kimse

Geri
Üst Alt