Yav reis işte bu formda bunu anlamıyorlar işte

Selçuk Sarbi Semih Poldi Hakan Yasin Bruma Tolga Linnes Carole hepsini eleştirirsin formda ovv helal olsun iyi futbol biliyor bak görüşü iyi

Sneijder hakkında görüş bildirdiğin anda Sneijder düşmanı ilan edilirsin futbol cahili sayılırsın

Yav Sneijder gerçekten şu ligde ismiyle kariyeriyle en büyük topçu ne gibi bir kastımız olabilirde düşman olalım Sneijder'e ?

Eh be adam sen de bu beyin fukaralarindan etkilenip uc kere bes kere ayni seyleri yaziyorsun

dusunceni gayet guzel ifade etmissin ,kus kadar akli olan da anlar

fakat kapasitesi papagan gibi ayni seyleri yazmaktan oteye gecmeyenleri iknaya ugrasma

sneijder kelimesini ağzınıza almadan , salavat getireceksiniz..

Yemişim Sneijderi.

Benim için arma önemlidir.

İyi olduğunda övmedik mi biat mı edelim ak

Tudor geldiğinden beri alayının içinden geçiyo bişey anlatmasın kimse

Hıhh işte bunu anlamıyorlar reis bazıları maalesef

Galatasaray hala bu seviyedeyse ligde ilk 3 teyse ne Bruma ne Poldi ne Sneijder sayesinde

Galatasaray arması değeri sayesinde

Önemli olan ne olursa olsun Galatasaray'a Armaya sahip çıkabilmek Sneijder'e Poldi'ye Selçuk'a değil ......

adam aldığı 5.5m €'yu çatur çutur yiyor,yatıyor kavgasını siz yapıyonuz beyler.Sakin.

7/24 konuda yatıp sallayan heriflerin "düşman değilim" diye ağlaması da ayrı komik. :d

Eh be adam sen de bu beyin fukaralarindan etkilenip uc kere bes kere ayni seyleri yaziyorsun

dusunceni gayet guzel ifade etmissin ,kus kadar akli olan da anlar

fakat kapasitesi papagan gibi ayni seyleri yazmaktan oteye gecmeyenleri iknaya ugrasma

Sneijder konusundayiz ama sana cok samimi bir soru soracagim, bu adamlari ibra edecek misin?

Hile hurdaya oldugunu dusunmedigim icin mali yonden evet ama kotu bir idari yonetim sergiledikleri icin idari yonden hayir

fakat 24 unde antalya 27 sinde eskisehir var , arada istanbula gelmeyebilirim ,kotu zamana geldi kongre

Hile hurdaya oldugunu dusunmedigim icin mali yonden evet ama kotu bir idari yonetim sergiledikleri icin idari yonden hayir

fakat 24 unde antalya 27 sinde eskisehir var , arada istanbula gelmeyebilirim ,kotu zamana geldi kongre

mesleğiniz nedir sinan bey özel değilse
Türkiyeyi sağlam geziyosunuz gördüğüm kadarıyla

Yemişim Sneijderi.

Benim için arma önemlidir.

İyi olduğunda övmedik mi biat mı edelim ak

Tudor geldiğinden beri alayının içinden geçiyo bişey anlatmasın kimse

Biatçılarla uğraşılmaz renktaş

son 1.5 sezon maçların bir çoğunu vasat oynayan ancak 4.5m avroyu cukkalamayi bilen adamı ancak sen josuecisin/selcukcusun/bilmemnecisin gibi ahmakça argümanlar ile savunmaya çalışıyorlar gördüğün gibi

yönetim tudorı dinlerse ki bu saatten sonra fazla alternatifleri kalmadı, sneijderin son 1.5 sezon oynadığı toptan daha iyi top oynayan birisini bulabilir.

tabi onu veya Scout ekibini dinlemeyip kendi başına iş yapmaya kalkarlarsa durum değişir

Son düzenleme:
Biatçılarla uğraşılmaz renktaş

son 1.5 sezon maçların bir çoğunu vasat oynayan ancak 4.5m avroyu cukkalamayi bilen adamı ancak sen josuecisin/selcukcusun/bilmemnecisin gibi ahmakça argümanlar ile savunmaya çalışıyorlar gördüğün gibi

yönetim tudorı dinlerse ki bu saatten sonra fazla alternatifleri kalmadı, sneijderin son 1.5 sezon oynadığı toptan daha iyi birisini bulabilir.

tabi onu veya Scout ekibini dinlemeyip kendi başına iş yapmaya kalkarlarsa durum değişir

Düzenli 5-10 maç iyi oynasın ilk alkışlayan ben olucam hep de öyle oldu.

Ama asla bi oyuncuyu kötü olduğu halde körü körüne savunmadım savunmam.

Sneijder olmayınca sahanın öbür ucuna geçemiyosan sene sonu oyun planını değiştirip artık yaşı gelmiş sürekli sakatlanan oyuncuya muhtaç kalmayacaksın.

Mantıklı argümanlarla gel, bruma yı yasin'i oynatıyomuş koca Galatasaray kulübü senin dediğin şu zavallı hale düşemez. He düştü diyosan onun çabasını verip dursun denen adamı istifaya çağırıyoruz her platformda.
E be adam düsmez diyorsunda DÜSTÜ ISTE ?????
Sneijder'den önce 100 bin tane adam var mi yok mu elestirilecek? Bunlarin arasinda takimi Sneijder oynatip, iyi isler yapiyorsa niye bu adama takiyonda Sneijder olmayinca oynayamayan kalitesizlere takmiyon (ha takiyosanda git onlara tak burda bos yapma)

BIRAK BIRAK BIRAK

Son düzenleme:
Ayrica Sneijderi koramak icin argümana gerek yok

SNEIJDER bu

josue selcuk tolga de jong gibi oyuncularin ayagina bakan aciz Gs taraftari bu adama laf söylerse günah olarak yazilabilir
ii gclr

and olsun ki almancıları tarihe gomecegız

E be adam düsmez diyorsunda DÜSTÜ ISTE ?????
Sneijder'den önce 100 bin tane adam var mi yok mu elestirilecek? Bunlarin arasinda takimi Sneijder oynatip, iyi isler yapiyorsa niye bu adami degilde Sneijder olmayinca oynayamayan kalitesizleri elestirmiyon

BIRAK BIRAK BIRAK

HEPSİNİN SAYFASINA GİRİP SÖVÜYORUM ZATEN MERAK ETME BİN DEFA MI YAZALIM YOKSA BÜYÜK MÜ YAZALIM?

İyi işler yaptığı günlere dönsün diye eleştiriyoruz anlamak mı istemiyosun.

Sneijder bu mu yani 2 maç oynasın hiç bir büyük maç kazandırmasın sakatlansın bu mudur ?

Ben eski sneijder görmek istiyorum ARMAYA KATKI SAĞLASIN sahiplensin

HEPSİNİN SAYFASINA GİRİP SÖVÜYORUM ZATEN MERAK ETME BİN DEFA MI YAZALIM YOKSA BÜYÜK MÜ YAZALIM?

İyi işler yaptığı günlere dönsün diye eleştiriyoruz anlamak mı istemiyosun.

Sneijder bu mu yani 2 maç oynasın hiç bir büyük maç kazandırmasın sakatlansın bu mudur ?

Ben eski sneijder görmek istiyorum ARMAYA KATKI SAĞLASIN sahiplensin
valla sakatliktan önce gayet de iyi yapiyodu o dediklerini
ayrica sneijderin hic bir zaman alex gibi, hagi gibi tek basina takimi tasidigi görülmemistir. eger bunu bekliyorsan HATA YAPIYORSUN. iyi bir takimin en büyük kozu ve vazgecilmezi olacak oyuncu Sneijder, baska bir sey degil. daha anlayamadinmi bunu? bu cöp takimda daha ne yapsin. sakatliktan önce gayet de iyi isler yaptiriyordu, yapiyordu. Besiktas macinda Tolga mali o asisti cevirip gol atsa belkide suan bu konuda BOS yapacagina yataginda uyuyor olurdun

valla sakatliktan önce gayet de iyi yapiyodu o dediklerini
ayrica sneijderin hic bir zaman alex gibi, hagi gibi tek basina takimi tasidigi görülmemistir. eger bunu bekliyorsan HATA YAPIYORSUN. iyi bir takimin en büyük kozu ve vazgecilmezi olacak oyuncu Sneijder, baska bir sey degil. daha anlayamadinmi bunu? bu cöp takimda daha ne yapsin. sakatliktan önce gayet de iyi isler yaptiriyordu, yapiyordu. Besiktas macinda Tolga mali o asisti cevirip gol atsa belkide suan bu konuda BOS yapacagina yataginda uyuyor olurdun

Kendini kandırma biat kültürü almış evladım. Çok boş yapıyosun seni hakan'a benzetiyorum oda böyleydi

Bu da yeni çıktı Sneijder'i savununca direk Hakan'ı ortaya atıyorlar. Ulan Yasin veya Tolga onları gole çevirse burada diloluğunu yapacak heriflerle tartışıyoruz. Umarım gider de Dursun'un yerini doldurmak için getireceği 2'şer 3'er milyon alan, toplamda Sneijder'den daha fazla maliyete sebep olacak ama bir s*ke derman olmayacak adamları izlersiniz. Drogba'dan başladı yollaya yollaya iflahı s*kildi kulübün hala en iyi kimse ona saldırıyorlar. Açın bir konu bizi de yollayın forumdan takılın kendi aranızda. Arada Tudor'u dilleyin, o da kovulunca başka birini dillersiniz okuduğu her habere inanan romantik denyolar. Hadi eyvallah.

Geri
Üst Alt