Ben daha fazla saniyordum ama van der Sar'in Milli takimda en fazla forma giyen futbolcu rekorunu kirmasi icin 5 mac kalmis.

Su an mac sayisi 126, van der Sar'in ise 130.

Gitmedi mi hâlâ bu dünyada eşi benzeri olmayan, çalım atamayan çakma 10 numara.

{taptap}

Hollanda basınına röortaj vermiş. Muhtemelen yakında linç edilir buralarda.

Bir kac gün önceki son sözlerinden baska bir sey demis mi ? Erdogan´in cumhurbaskani oldugu ülkede yasiyorum, bunu gitmek icin bir sebeb görmüyorum gibi bir aciklamasi vardi. Bunun disinda yeni bir aciklamasi mi oldu ?

Erdogan bunun üzerine övdü muhtemelen kendisini

Gidiyomuş sezon sonu kurtulduk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayallerde yasiyor diye bir cumle var biliyorsunuz umarim

Hollanda basinina konusmus

Wesley Sneijder: Kulübün çok borcu var. Gelecek sezon nasıl bir kadro kurmayı planladıkları önemli

Wesley Sneijder: Çin’den gelen teklif ciddiydi ama benim için hiçbir zaman ciddi bir seçenek olmadı. ABD daha iyi bir seçenek görünüyor

Wesley Sneijder: Eğer iki taraf da memnun değilse bunca yıldan sonra birbirimize karşı dürüst oluruz diye düşünüyorum

Sneijders situatie bij Galatasaray is trouwens niet ideaal meer. „Door het tussentijds veranderen van het systeem door de nieuwe trainer speel ik niet alles, wat niet ideaal is voor mij. Aan het einde van het seizoen zal ik die situatie evalueren"

Çeptalk

Sneijders situatie bij Galatasaray is trouwens niet ideaal meer. „Door het tussentijds veranderen van het systeem door de nieuwe trainer speel ik niet alles, wat niet ideaal is voor mij. Aan het einde van het seizoen zal ik die situatie evalueren"

Çeptalk
Teşekkürler çok açıklayıcı oldu.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Teşekkürler çok açıklayıcı oldu.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

illa mealini istiyorsan yazayım, "floryayı ne güzel çiftliğe çevirmiştim bu tudoru nerden getirdiler durduk yere, sıkıya gelemem ben sene sonu fırsat bulursam tüyeceğim"

Geri
Üst Alt