- 11 Aralık 2009
- 18.435
- 11.204
- 1.998
sneijder yuk degil ,aldigi para yuk
musap efendinin dedigi yapilabilse neden laf edelim
5 milyondur sorun sneijder de ,varligi degil , kendi de antrenorler de klup de eziliyor bu paranin altinda
Yarıştığı kulvarlar için yeterli olmayan, mali tablo itibariyle bir çırpıda yeterli hale gelemeyeceği de aşikar bir kadro söz konusu olduğu için, bizatihi kendisi de yüktür...
Sneijder çok özel bir futbolcu. En üst düzeydeki bir takımın kalitesini 1-2 level yukarıya taşıyabilecek yeteneklere sahiptir. Ancak yetersiz veya vasat bir kadroda kalitesi oranında verim alınamaz; çoğu diziliş ve formata uygun olmayışı handikaptır. Son Dünya Kupasında, Hollanda MT TD ü ''Sneijder' i oynatabilmek için 5' li savunma kurmaya mecburdum'' demişti. Uğruna format değiştirmeye değecek kadar önemli bir futbolcu olarak görmüş yani ki haksız da değil bu düşüncesinde...
Mesele şu ki; sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış, 33 yaşında ve performansı doğal olarak düşmeye başlamış bir futbolcu üzerine mi inşa edilmelidir, ciddi revizyon gerektiren mevcut kadro?...Bana mantıklı gelmiyor. Ha, takımın birkaç rötuşla Sneijder' dan verim alınabilecek hale gelmesi mümkün olsa, yahut kendisi 28-29 yaşında olsa farklı düşünürdüm elbette...