sneijder yuk degil ,aldigi para yuk

musap efendinin dedigi yapilabilse neden laf edelim

5 milyondur sorun sneijder de ,varligi degil , kendi de antrenorler de klup de eziliyor bu paranin altinda

Yarıştığı kulvarlar için yeterli olmayan, mali tablo itibariyle bir çırpıda yeterli hale gelemeyeceği de aşikar bir kadro söz konusu olduğu için, bizatihi kendisi de yüktür...

Sneijder çok özel bir futbolcu. En üst düzeydeki bir takımın kalitesini 1-2 level yukarıya taşıyabilecek yeteneklere sahiptir. Ancak yetersiz veya vasat bir kadroda kalitesi oranında verim alınamaz; çoğu diziliş ve formata uygun olmayışı handikaptır. Son Dünya Kupasında, Hollanda MT TD ü ''Sneijder' i oynatabilmek için 5' li savunma kurmaya mecburdum'' demişti. Uğruna format değiştirmeye değecek kadar önemli bir futbolcu olarak görmüş yani ki haksız da değil bu düşüncesinde...

Mesele şu ki; sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış, 33 yaşında ve performansı doğal olarak düşmeye başlamış bir futbolcu üzerine mi inşa edilmelidir, ciddi revizyon gerektiren mevcut kadro?...Bana mantıklı gelmiyor. Ha, takımın birkaç rötuşla Sneijder' dan verim alınabilecek hale gelmesi mümkün olsa, yahut kendisi 28-29 yaşında olsa farklı düşünürdüm elbette...

Tudorun hiçbir sistemine uymaz. Mesut gibi kanatlarda oynama özelliği yok, Rooney gibi orta alanda olunca da oynayamıyor.
maç boyunca 2 ara pası atıcak diye 5.5 da vermeyek

Ali Naci'nin dediğine göre Tudor Sneijder'a kilo fazlan var kilo vermelisin demiş (diyebilir,pek çok oyuncuya demiş zaten)

Ama Sneijder 1 aydır Tudor'u takmamış kilo fazlası çok net belli oluyor

Galatasaray teknik direktörünü takmıyor adam tabii riekerink varken çiftliği gibi kullanıyordu kulübü düzen değişince hoşuna gitmedi beyefendinin

Bruma konusunda da Tudor'a söylenilmeyen laf kalmadı ama onuda Nazifoğlu canlı yayında dedi Bruma kendisi gelmek istemedi diye.

Tudor Bruma genç diye olayı kendisi yüklendi ve Bruma'yı taraftarın önüne atmadı

Bruma ve Sneijder'in ayağına bakan saçma sapan bir kadro kurulmuş ne yazık ki

Onlarda kendilerini Galatasaray'dan büyük görüyorlar ki davranışlarıyla bunu kanıtlıyorlar.

Futbolcuya dayalı düzen sona ermeli, hiç kimse koskoca kulübü çiftliğe çevirememeli

Sneijder'a karşı bir garezi yok adamın her maçta oynattı neredeyse,derbi maçlarında oynattı ne yaptı peki Sneijder?

1 ay önce kilo vermelisin diyor ve bu süre zarfında Sneijder bunu takmıyorsa, ve taraftar hala bu oyuncunun tarafındaysa zaten o kulüp bitmiş demektir

Demekki Sneijder Galatasaray'dan daha büyük bazılarına göre

2 ara pası atacak diye 5 milyon euro vermeye devam edelim. Bu kulübün yönetimlerinden taraftarına mentalitesi acayip ekonomik durumun bu halde olması hiç şaşırtıcı değil.

Cöb

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder asagi sneijder yukari yeter yahu 2 pas atacak diye 5 milyon euro veriyorsun evet mac basi seni 3 kere %100 pozisyona soksun diye. Su kininizi birazda toplamda 20 milyon euro alip dakika alamayanlara dokun. Her dakika ayni seyleri yazinca dogrulugunu kanitlamis olmuyoraunuz

Sneijder asagi sneijder yukari yeter yahu 2 pas atacak diye 5 milyon euro veriyorsun evet mac basi seni 3 kere %100 pozisyona soksun diye. Su kininizi birazda toplamda 20 milyon euro alip dakika alamayanlara dokun. Her dakika ayni seyleri yazinca dogrulugunu kanitlamis olmuyoraunuz
Son haftalarda yükselişe geçmiş ve takımın tabeladaki üstünlüğünü perçinleyen skorlarda asist veya gol ile katkı yapmış Selçuk'tan bahsetmiyorsun umarım renktaş !!

bu arada sneijder selçuktan 2.5m€ fazla alıyor

Sahadaki oyununu gectim. Gol attigi sezonlar assist yapamiyor, assistler yaptigi sezon gol atamiyor. Ilginc.

Burada bir gercegi de hatirlayalim . Bazi maliyetli transferlerden bahsedilirken sneijder aysal isimleri geciyor

sneijder bonservisi aysal doneminde alinmis biridir dogru ama 2-3 sene yaslanmasina ragmen sozlesmesi dursun zamaninda imza parasi gibi sacma artislarla 5 milyona yenilenmistir

ve dikkat ederseniz maasi artip hakikaten bahsedilmese olmayacak rakama cekildikten sonra zerre katki alamadik

dursun ve futbol yonetimindeki arkadaslar cok para pompalarsak daha iyi verim aliriz sacmaligina girisip adamdaki iceride gizli lapaciligi basariyla durtmuslerdir

evet sneijder da bir kendine geregi gibi bakmama ,kilo , antrenman sorunu var tamam ama bunlar maasi iyice ucup hersey ondan beklendigi donemde tamamen tavan yapti

kisaca bence sneijder daki form dusuklugunun asil sebebi onu dogru yonetemeyen dursun yonetimidir

selçuk golleri duran toptan diye eleştirip sneijder 11 asist yaptı demek ayıptır

sneijder'in artık gitme zamanı geldi,sürekli yabancı kulüplerden örnek verip özeniyoruz ama iş onlar gibi olmaya gelince iyi pas atıyor ama ama sneijder vs vs....
abi artık verim vermiyor olmuyor yani başarılı olmak için safraları atacaksın

Yok Selçuk şu kadar gol asist üretmiş yok Sneijder'in bu kadar asisti var yok Poldi şu kadar gol katkısı vermiş filan %1 bile umrumda değil arkadaş sahadaki oyunu önemli benim için kazanmak için verdiği mücadele önemli Bruma gibi oynar üstüne yaptığı gol/asistlerde performansını süslemek için olur

Ama Selçuk son zamanlarda yok şu kadar attı yok şu kadar attırdı Sneijder bak şu kadar asisti var filan demek futbol cahilliğidir arkadaş ...

Enes e katiliyorum , toplam faydadir esas olan . Sneijder 10 tane golle burun buruna birakti ama hic birini atamadilar . Ee yani ? Finalde benim golum yok

Selcuk su kadar gol atti . E benim puanim kac ?

Yani tamam karsit fikirde olanlar da sunu savunabilir "bre cahiller ,bir seyi degistireceginiz zaman kendine ait payi gerceklestiren adami mi , onu degerlendiremeyeni mi degistirirsiniz" ... bu bakis acisi da yanlis degildir

fakat burada sorun olan her zaman dedigim gibi sneijderin varligi degildir , bu varligina karsin bizden cikan paradir problem

bugun sneijder 2,5 maliyetli bir oyuncu olsa , neredeyse tolga onun kadar alirken kimseye batmaz ama atiba denen ,o faydada adam bjk de 5 alsa , birak 2 sezonu , 2 mac bile kotu gitse takim , geride kalsa , insanlara dert olur aldigi para

mesele para yani

Bu baslikta enes kendinden bahsetti galiba. Hayir yani ornek verdigin bruma takim icin degil kendisi icin oynuyor uzun bir zamandir hatirlatayim.

Sneijder'in arkası ve önü sağlam olduğu sürece bu adam 37 yaşına kadar oynar.
Geldiği zaman gördük arkasında taş gibi Melo önünde Drogba vardı. Döküntü takımda herkes döküntüdür. Günah keçisi seçmeye gerek yok.
Rooney, M.United kötü diye kötü mü oynuyor şimdi? Etrafındakiler çöp adam ne yapsın? Sneijder de öyle. Etrafındakiler çöp olunca hal böyle oluyor.

Bu adamın oynadığı maçlarda hep bir pas organizasyonumuz var.
O oynamadığı zaman takım 2 pas yapamıyor. Sen ataklarını sürekli sol kanattan yapmayı tercih edersen takımın 10 numarası da sol tarafa oyunu yığacaktır.
Sanki 4 yıldır hem sağdan hem soldan sürekli saldırıyoruz da Sneijder artık bunu sola çevirdi gibi konuşuyor herkes. Atakları olgunlaştıran oyuncun sol taraftaysa ağırlıklı olarak sol taraftan oyunu kuracaksın tabii ki.

Zaten bu adamın yaptığı asistler ortada. Yedikleri asistler daha da ortada.
Şu adamın önüne koy world class bir forvet bak nasıl sana sene sonu 20 asist yapıyor. Önündeki beceriksiz adamlara 20 maçta 11 asist yapmış.

Maçı izliyorsunuz iyi güzel de sadece Sneijder'e bakıyorsunuz anlamıyorum ki.
Topu 2. bölgeden Sneijder'e vermeleri gerek ama Sneijder geliyor 1. bölgeden top alıyor. Çünkü topu çıkarmaya çalışan adam yok.
Selçuk alıyor hemen al gülüm geri diyor. Baktı top çıkmıyor stoperlerden biri uzun oynuyor hoop top rakipte. E Sneijder'de gidip top almaya çalışıyor bu sefer verimi düşüyor.
Adam gibi topu taşıyıp 3. bölgeye aktarabilseler bu adam zaten muazzam işler yapıyor. Mancini ve Terim'in döneminde gördük. Topu getirip Sneijder'e bırakıyorlardı bu adamda resital veriyordu.

2 sezondur kimse sorumluluk almayınca ve takım çöplerle dolmaya başlayınca böyle olmaya başladı.
Millet ne istiyor anlamıyorum ki. Gönderelim Sneijder'i tamam. Bu çapsızın kimi alacağını sanıyorsunuz? De Bruyne'yi falan getirmesini mi bekliyorsunuz? Bunun gidip alacağı adam en fazla Mehmet Ekici olur. Sonra tamamen dönelim 2010-11 sezonuna.

Bu adamın etrafına almayacaklarsa kaliteli ayakları tamam gönderelim. Kendisine de yazık.
5 milyon € alıyor diyip duruyor millet napsın 5 milyon € alıyor diye kaleden topu alıp gidip gol mü atsın bunu mu bekliyorsunuz? Al da at diye pas veriyor adam yine atamıyor önündeki kamiller bu ne yapsın daha?

Klasik olacak ama önce Selçuk'a bakmak gerek. 3 mil € alıyor da penaltıdan gol atmak dışında ne yapıyor? Sneijder'e top mu götürüyor? Sneijder'in yaptığının 3 te 1'ini mi yapıyor? Ne yapıyor arkadaş ben göremiyorum. Sürekli stopere top vererek tehlikeli pozisyonlar vermemize sebep oluyor. Ayağına top gelecekte beyfendi dönecek de biz göreceğiz. Sezon başından beri dikkat eden var mı bilmiyorum. Selçuğun bu huyu yüzünden belki 50 e yakın pozisyon oluştu. Top ayağına gelecek bu da dönecek hooop topu kaptırdı.

Biraz gerçekçi olun beyler. Bu adam da giderse tam anadolu takımına gönderiz.

Bu baslikta enes kendinden bahsetti galiba. Hayir yani ornek verdigin bruma takim icin degil kendisi icin oynuyor uzun bir zamandir hatirlatayim.

İsterse rahmetlik babaannesi için oynasın umrumda mı ? takım için verdiği katkı ortada yaptıkları ortada be reis

Sneijder'in menajeri Albers: "Tudor ve Sneijder arasında hiçbir problem yok."
Albers: "Sadece Sneijder 11'de olmadığı için üzülmüş olabilir. Her oyuncu gibi Sneijder de oynamak ister."
Albers: "Sneijder oynayamadığı için mutsuz olabilir; ama 11'de yer almak için de bütün gücüyle çalışıyor."
Albers: "Bizim düşüncemiz son derece net. Wesley'nin sözleşmesi devam ediyor. Ve sözleşmesinin sonuna kadar Galatasaray'da kalmak istiyor."
Albers: "Sneijder Galatasaray'da oynamaktan, İstanbul'da yaşamaktan son derece memnun. Gitmek gibi bir düşüncesi yok."
Albers: "Bizim kulüp arayışımız ya da transfer beklentimiz yok. Halihazırda Wesley için yapılan bir teklif yok."

Albers salagi da ortaya ciktigina göre kaos'a hazir olalim

Geri
Üst Alt