Bitmiş Resmen.
Sene sonu teşekkür eder yollarız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takimin beyni böyle biriyse su halde olmamiz normal

yılda 5m avro cukkalayan ve büyük maçlarda yaklaşık 1-2 sene kaybolan veteran

gitme vakti geldi bence

Formda iken maç seçiyor, büyük maçlarda ağırlığını koyuyordu. İki sezondur o eski formundan uzak olduğu için büyük maçlarda yırtınsa da elinden bir şey geldiği yok; aciz rakiplere karşı göz boyamalık birkaç skor katkısına sığınıyor mecburen...2 yıl daha yaşlanmış iken eski haline döneceğini ummak pek gerçekçi değil; sözleşmesini tamamlayıp MLS' ye free transfer yapmak niyetinde olduğu apaçık ortada. Oyun tarzı itibariyle takım formatını da kısıtlayan böyle bir futbolcu lüksün de ötesinde gereksiz yüktür. Sezon sonu yollar ayrılmalı ki kendisini iyi hatırlayalım; bunu söylediğim için üzgünüm ama realite bu maalesef...

Allah kitap aşkına topları kontrol etmeyişinin sebebini biri bana söyleyebilir mi? Hani böyle darbeli kontrol etmeye çalışıp ayagında tutamayıp kaptırıyor ya, çıldıracagım arkadaş ya

Iki senedir sneijder boyle , bahsettigim ilk gunden beri "ama ara pasi , ama asistin asisti" diyen duran tonla kisiydiniz

simdi benden de sert mesajlari kendiniz yaziyorsunuz

hadi maclar kaybedildi ,peki uzatilan sozlesme ile giden 15 milyon euro ?

bence genel kurul bu baskani secmekte ne kadar hataliysa , seyircinin istegi uzerine uzatilam sneijder sozlesmesinde ,tudor operasyonunda da seyirci o kadar kendine pay cikarma erdemini gosterebilmeli

sneijder gıbı 1 oyuncun varsa yedek olmayacak dıye gecen hafta burda kafa utuledın al oynadı gördük

Arenada şınayder dedi 2 gol attı fenere 2-3 yıldır ekmeğini yiyyo

Juventus maçı da var. :) Yemin ediyorum gitsin istiyorum ama bu yönetim var oldukça gidip yerine daha saçma sapan, miadını çoktan doldurmuş başka bir emekli futbolcu alacaklar ona yanıyorum. Sneijder fanboy gelip burada bilgiçlik taslayacak. :red: Neyse, dillemeye devam. Sneijder abi, ismi yeter bir kere adamın. Meşhur fotoğrafını da koyalım hemen. :)

sneijder_messi_51111.jpg

Gökhan Saki denen bir halta derman olmamış adam ile kanka olup vücut dengesini bitirdiğinden beri bütün yeteneklerini kaybetti.

Sahada 5 Milyon Euro değil 500 Bin Euro'luk oynamıyor.

Ne bekliyorsunuz lan bu adam Şampiyonlar Ligi için geldi önüne aldığın hıyar Eren arkasına aldığın hıyar Tolga en arkasına aldığın hıyar Serdar - Ahmet.

rodriguise pası süperdi.ölüsü yeter.

Takımda kalmalı. Başkakaları gudip başkaları gelmeli. Sinodan daha iyi on nummarayı zor buluruz

Geri
Üst Alt