sneijder gıbı 1 oyuncun varsa yedek olmayacak dıye gecen hafta burda kafa utuledın al oynadı gördük

Cunku her mac icin 600 bin lira oduyoruz ve bir teknik direktor oynatmayarak kendini ve takimi yipratir , oynatir da basarisiz olursa oklar oyuncuya doner

bugun herkes sneijder e salliyor , hakli olarak , ama eger yedekte kalsaydi bu rezil oyunu gorulemeyecegi icin suclu tudor olacakti

tudor sacma sapan bir teknik direktorluk yapiyor ayrica super hamleler de yapsan bilancoya bakar herkes

bilanco cok ama cok kotu

Sneijder yolacak kerizi bulmuş biz böyle devam ettikçe diyorum ki seneye de kalsın alsın 10 m € helaldir bu taraftara da müstehaktır

Taraftar böyle olursa adama kızamazsın enayisi parası bulmuş niye yolmasın bizi

Sneijder yolacak kerizi bulmuş biz böyle devam ettikçe diyorum ki seneye de kalsın alsın 10 m € helaldir bu taraftara da müstehaktır

Şu an göbeğini okşayarak şarap içiyordur portakalımız.

aynı cümleleri fenerlilerde rvp icin kuruyorlar 2 tarafta sonuna kadar hakli

iyi kötü bu kulüpte yer etmiş bir isim vadesi dolduğunu 2 senedir söylüyoruz zaten ama eleştirinin kantarını kaçırmamak lazım yani.

Gelenler Serdar-Ahmet-Tolga iken Sneijder postalanınca herşey düzelecek anasını satayım.

Aynen.

Maaşından 2 milyon € feragat edecekse kalsın 1 sene daha

Kadroda bombok topçular var diye yılda 5m avro cukkalayan ancak Akhisar tarz takımlara dışında verimli oynamayan topçuyu sırf geçmişteki başarılardan dolayı takimda tutacak değiliz

ama selxuk yeaaa diyenler icin; aynısı selçuk için geçerli

kalacaksa maaşını 40-50% indirsin ama bunu yapacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
selçukla sneijderin zerre farkı yok bunu kabul etmeyen yoktur heralde artık

galatasarayın kalbi diyebileceğimiz 2 tane adam kalmıştı en son, biri hala kalede diğeri ise intere satıldı.

Serdar,Tolga,Selçuk'u vs hiçbirini savunmuyorum ki.

Muslera harici herkes gidebilir diyorum uzun süredir.

Sırf Selçuk-Sneijder ikilisi gitse onların aldığı maaşla 4 tane iyi oyuncunun yıllığı karşılanır.

Sneijder dünyaca ünlü bir oyuncu olmasa kendisini savunan tek bir kişi bile olmazdı.

Geçmişte iyi olması yada kariyeri bize hiç bir şey kazandırmıyor görüyoruz şuanki halini.

Gelenler Serdar-Ahmet-Tolga iken Sneijder postalanınca herşey düzelecek anasını satayım.​

Sırf Selçuk-Sneijder ikilisi gitse onların aldığı maaşla 4 tane iyi oyuncunun yıllığı karşılanır.

Sneijder dünyaca ünlü bir oyuncu olmasa kendisini savunan tek bir kişi bile olmazdı.

Geçmişte iyi olması yada kariyeri bize hiç bir şey kazandırmıyor görüyoruz şuanki halini.

Sen Sneijder kalitesinde transfer yapmazsan çapım bu kadar ligde 5.liğe oynayacak kadro kurarsan verim alamazsın.

Şimdi kadroya bakıyorsun var mı Riera yok var mı Ujfalusi yok var mı Eboue yok var mı Melo yok var mı Drogba yok.

Siz bu bölgelerin tüm sorumluluğunu sadece Sneijder'e yükleyip maaşında indirime gitsin diyorsunuz hatta kovulsun.

Sen Sneijder kalitesinde transfer yapmazsan çapım bu kadar ligde 5.liğe oynayacak kadro kurarsan verim alamazsın.

Şimdi kadroya bakıyorsun var mı Riera yok var mı Ujfalusi yok var mı Eboue yok var mı Melo yok var mı Drogba yok.

Siz bu bölgelerin tüm sorumluluğunu sadece Sneijder'e yükleyip maaşında indirime gitsin diyorsunuz hatta kovulsun.
Aynı bahaneleri Selçuk özelinde de kullanalım o zaman Sabri de desin takımın tümü kötü yapacak bişey yok diye

Trabzonspor maçında tüm takım kötüyken Leşçuk iyi oynamıştı bu takım kötü bahanesi de artık bayatladı bence.

Tudor'a medya sövdü podolski sneijder nasıl olmaz diye olduklarında da bişeyin değişmediğini gördük.

Sneijder bitti bunu kabul edelim. 2 sene önce olsa ilk yarıdaki o topu Volkan ayısıyla beraber içeri gömerdi ama artık o Sneijder gitti

Bizde nefret etmiyoruz ama bu adam bitti neden kabullenemiyoruz onu anlamıyorum. 33 yaşına girecek yakında. Sneijder'i iyi hatırlamak için tadında bırakmamız lazım.

Son düzenleme:
Takima Gecmiste guzel seyler katti

Sezon sonu gitsin öyle hatirlansin bugun ilk kez kufur etmek zorunda kaldim kendisine

Geri
Üst Alt