Mustafa Yücel
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2011
- 2.647
- 1.068
- 1.563
Talisca'ya tam olarak süper diyemiyorum, maç içinde çok kayboluyor ve o fiziğine rağmen aşırı temposuz
Beşiktaş'ın maçları çok izledim bu sezon Talisca net 25 dk'lık adam, onun dışında sahada yok gibi. Buna rağmen adamda müthiş bir skor becerisi var, firikleri filan çok iyi.
Şenol hoca Talisca'dan böyle verim alıyorsa bence bu adamın maximumu bu, zaten 90 dk boyunca oynayan bir adam olsa cidden fırtına estirirdi tabi böyle bir adamı Benfica'nın elinden çok kolay alırlar.
Gene de yaşı çok genç ve ciddi bir potansiyeli var, fakat geleceği ile net bir şey diyemiyorum.
Katılıyorum, kusursuz bir adam olduğunu söylemedim zaten. Ama Talisca daha 23 yaşında ve bu sezon ayağı da kırıldı adamın. Dünyada hiçbir futbolcu maçın tamamına yakınında sahada kendini hissettiremez. Hele hücum oyuncuları hiç hissettiremez. Arada dinlenmeye geçerler, markaj sebebiyle bazen etkisizleştirler vs. Talisca zaman zaman sahne alıyor ama sahne aldığında da fişi çekiyor zaten. En sevdiğim özelliği de bu. Böyle skorer forvet arkası oyuncularına ender rastlanır. Talisca da bu sebeple bana göre özel bir futbolcu. Tempo sorununu 25'ine kadar çözebilir daha yaşı genç dediğin gibi.