Yasin de bu iki sezondur son derece vurdumduymaz ve gelgitli bir halde

ama yasin kac para aliyor ? 950 bin euro , yani kaleci cenk ile ayni parayi aliyor

demek ki sneijder in 5 te 1 , selcuk un yaklasik 4 te biri kadar katkisi olsa ancak o zaman esit elestirilebilir

biz hep aldigimiz verim uzerinden gidiyoruz , biraz da verdigimiz para uzerinden bakmak lazim

sneijder talisca parasina oynasa bu kadar elestiri olur mu ya da talisca bjk den 5 alsa bu kadar isabetli bir transfer isi denir miydi

Vallahi bıktırdın. "Sneijder 5 milyonluk top oynuyor" diyen yok, hala para meselesinden 50 tane mesaj yazıyorsun. Pes. Toplantıda kapalı kaldın da vakit geçsin diye telefona mı gömüldün nedir?

kimse senin kadar gerizekalı ve de takıntılı olamaz ardacım.benden alıntı yapmayı da kes.ruh hastası.

selçuk ve sneijder asla bir olamaz.
sneijder_messi_51111.jpg
Ben şuanki performans olarak ikiside leş diyorum. Kariyerden yada geçmişte yaptıklarından bahsetmedim. Bize de faydası yok zaten.

Sen 2010 senesinden bir resim atıyorsun :D :D Keşke 2010 yılında ki Sneijder bizde olsa. Ben sizden daha çok savunurdum emin ol buna :D

Sorun aldigi para. Misal simdi 2.5milyon Euro alsa kimsenin lafi olmaz ama aldigi ücret bizi malesef asiyor, yillik 5milyon verebiliyorsan Sneijderden daha iyisini getirirsin.

Ben şuanki performans olarak ikiside leş diyorum. Kariyerden yada geçmişte yaptıklarından bahsetmedim. Bize de faydası yok zaten.

Sen 2010 senesinden bir resim atıyorsun :D :D Keşke 2010 yılında ki Sneijder bizde olsa. Ben sizden daha çok savunurdum emin ol buna :D
4 sene önce kafayı yiyenler oldu bu adam için nöbette,etrafında takım kuralımdan buralara geldi muhabbet.

yasin denilen arkadaş biçok pozisyonu mahvetmiştir.attıgı gol sayısı beni zerre ilgilendirmiyor.böyle kötü bi sezonda sneijder de asist kralı şu an.

Yasin'in gollerini önemsemiyorsun ama Sneijder'i asist üzerinden savunuyorsun, çok tutarlısın.

Sneijder bu sene iyi takimlara karsi ne gol atti ne de assist verdi

Sneijder'i severim ama gitmesi lazim, takimda en cok para kazanan kendisi ama 2 yildir birsey oynadigi yok

Selcuk ne kadar kotuyse, Sneijder de aynisi

Sergen bu tarafta olduğuna göre taraf değiştirme vakti, gerçi diğer tarafta da Şükrü var; ölüm grubu gibi.

Sorun aldigi para. Misal simdi 2.5milyon Euro alsa kimsenin lafi olmaz ama aldigi ücret bizi malesef asiyor, yillik 5milyon verebiliyorsan Sneijderden daha iyisini getirirsin.

Evet ona deginmeye calisiyorum , artik biraz maddi tarafindan yorum yapmayi planliyorum

saha icindeki artisi eksisini konustuk . Bugun atiba veya talisca eger bir takim tarafindan sneijderin sadece imza parasina oynatilabiliyorsa , bu bizim mevcut ve gecmis yonetimlerimizin beceriksizligini ve seyircilerimizin yildiz takintisini kanitlar

aldigi paranin miktari zaten elde kalmasina sebep. Mesela 5 degil 3 aliyor olsa , uzakdogudan gelecek x bir teklif belki bugunku haliyle 2 katiysa o zamanki haliyle 3 katina denk gelecek

Allahtan kötü oynayip 2 gol 13 Assists + 874646 assist yapip digerlerin karcirdiklari olmus . Eger 13/14 formunda olsaydi , daha ne terimcilerin, nede cakma kongre üyelerin gercek yüzlerini görürdük

Sneijder bu sene iyi takimlara karsi ne gol atti ne de assist verdi

Sneijder'i severim ama gitmesi lazim, takimda en cok para kazanan kendisi ama 2 yildir birsey oynadigi yok

Selcuk ne kadar kotuyse, Sneijder de aynisi

verdi , adamlar atamadi (bkz. BJK Tolga ve FB Gary) . Burada Sneijderin sucu ney ?

Allahtan kötü oynayip 2 gol 13 Assists + 874646 assist yapip digerlerin karcirdiklari olmus . Eger 13/14 formunda olsaydi , daha ne terimcilerin, nede cakma kongre üyelerin gercek yüzlerini görürdük
Musap kardeş artık Ünal başkan ve sneijderi savunmaktan vazgeçmen gerekiyor üzgünüm. 2 side bitti artık.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Musap el ver

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt