- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Musap el ver
Sent from my iPhone using Tapatalk
kes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musap el ver
Sent from my iPhone using Tapatalk
bunu bu ebatta kendi ellerin ile yaparsan olabilirKac para alıyosun burda bunu savunmak için çek defterim elimde suan
bunu bu ebatta kendi ellerin ile yaparsan olabilir![]()
Sergen bu tarafta olduğuna göre taraf değiştirme vakti, gerçi diğer tarafta da Şükrü var; ölüm grubu gibi.
bu o değil Reco karıştırdınSana hediye ettigim sucuğu hala yememen beni uzdü
hmm enteresan daha dünki bebe süper ligde coşan talisca ile oynadığı takımlar ve kazandığı kupalar ile bir maaş seviyesine gelen sneijderi aldığı para üzerinden eleştirmek alakalı ama bu alakasız. Millete ağlamayın falan diyorsunuz da, kendi öne sürdüğünüz karşılaştırmalar sneijderin lehine yapılınca alakasız oluyor, bana bu türkiyede belirli bir grubu anımsatıyor.saçma ve alakası olmayan bir kıyaslama olmuş
cidden bir futbol kulübünün üyesi olupta futbolcuların piyasasından o piyasanın nasıl oluştuğundan bir haber olmak en hafif değimi ile şok edici. En son Ronaldoyu izledim ve inanamadım gerçekten formu çok kötü o eski kanattan bindirişleri kalmamış ama adam senede galiba bir 20 milyon euro alıyor bence çok fazla alıyor şöyle 10 milyona düşürür ise real Madrid takımında kalabilir olmadı belki katardan en fazla 8-10 milyon veren olur. Bugün Ronaldo transfer olsun şimdi aldığının en az yüzde elli fazlasını alır bu futbol piyasasının duası be adam spor kulübü üyesinin, ağırlığın futbol olduğu bir kulübün üyesinin bundan nasıl bir haber olursun.Zamaninda tr nin en iyi orta sahasiydi diye selcuk ile 2019 a dek 3,5 milyon euroluk sozlesme yapmak
Sneijderin belki 2010 da interden aldigi paradan daha yuksek paraya 2017/2018 sezonunda 8 yas yaslanmisken oynayacak olmasi
Elbette parasina gore konusacagiz . Carsiya cikip elma armut cilek alip sonra tadini begenmezsem kendimi zamanla affedebilirim , ama orada yillanmis bir balkabagi gorup de pazarciyla yuksek fiyattan surekli alim anlasmasi yaparsam bir de kabak tatlim bir halta benzemiyorsa "ama corba da kotuydu , ama tursu da eksimisti.." ile kurtaramam , tatlidan bahset derler adama
dolayisiyla sabri cok para aliyorsa tolganin sutlari kotu olmasi bagimli degiskenler midir ? Donk orta sahada bitik bir performans veriyorsa , eray ile cenk gonenin aldigi para bununla bagdastirilabilir mi
taliscanin kendi caliminin ardindan aldigi faulu frikikten 3 kritik macta gol yapmasi ile sneijderin 5-6 kg fazlasi olmasi takim kapasitesi ile mi alakali konular ?
bireyselligi biraz konuya katinca is ahlaki da devreye girer , bugun carole kendine bakmiyorsa 2 aldigi icin 750 bine kiraya verirsin , hatali davranmanin bedeli 1 milyonun biraz uzerinde olur
ama sneijderle 5 milyondan 3 , selcukla 3,5 milyondan 5 sene sozlesme yaparsan ve hic bir yere de pazarlayamazsan bu paralara , o zaman sana giren maddi yuk de oyle cilgin olur iste
Sergen bu tarafta olduğuna göre taraf değiştirme vakti, gerçi diğer tarafta da Şükrü var; ölüm grubu gibi.
hmm enteresan daha dünki bebe süper ligde coşan talisca ile oynadığı takımlar ve kazandığı kupalar ile bir maaş seviyesine gelen sneijderi aldığı para üzerinden eleştirmek alakalı ama bu alakasız. Millete ağlamayın falan diyorsunuz da, kendi öne sürdüğünüz karşılaştırmalar sneijderin lehine yapılınca alakasız oluyor, bana bu türkiyede belirli bir grubu anımsatıyor.
hmm enteresan daha dünki bebe süper ligde coşan talisca ile oynadığı takımlar ve kazandığı kupalar ile bir maaş seviyesine gelen sneijderi aldığı para üzerinden eleştirmek alakalı ama bu alakasız. Millete ağlamayın falan diyorsunuz da, kendi öne sürdüğünüz karşılaştırmalar sneijderin lehine yapılınca alakasız oluyor, bana bu türkiyede belirli bir grubu anımsatıyor.
Sinan Engin : Van Persie Ve Sneijder Senede 3 Gol Atıyor, Dunya Yıldızı Diyorsunuz, Bu Eskidendi - YouTube
Reis noktayi koymus, dagilalim.
ya kardeşim taliscayı düne kadar kim tanıyordu? Süper ligde iki coştu diye ilah yaptınız adamı. İkide bir maaş üzerinden konuşup duruyorsunuz ama anlamadığınız nokta birisi top class seviyesine ulaşmış ona göre bir maaş seviyesi var, diğeri daha kariyerinin başında ne olacağı belli değil. Bir kez daha yazıyorum belki o zaman anlarsınız eğer talisca bugün Avrupada iyi bir takıma gitsin ve beşiktaş beş sene sonra almaya kalksın adamı 1,5 milyona ikna edemezsin bunu anlamak bu kadar mı zor. Konu şu anki formsizluğu değil o herkesin malumu ki ona rağmen adamın katkısı ortada, konu ikide bir top class seviyesine erişmiş bir oyuncunun maaşını ikide bir daha yeni adı sanı duyulan biri ile karşılaştırmak. Talisca için o kadar kritik goller attı deniyor sonuç Türkiye kupasından ve uefa kupasından elenmiş bir beşiktaş ve daha hala taraftarı olmayan Başakşehire karşı şampiyonluk mücadelesi.Talisca dunku bebe mi
Sneijder'in gol atmasini hangi Gs'li istemez, adam yaşlandi iste, vucut kaldirmiyo artik, hala kadroda mi tutalim, selcuk'a gelince adami yerin dibine sokuyorsunuz, hakli olarak tabi, ama sneijder'e gelince yok ama su kadar assisti var, peki kac golu var? En son hangi maci kazandirdi, en son hangi buyuk takima karsi iyi oynadi, eskisi gibi artik kaleye fuze de atmiyor.
Adam 5milyon aliyor Talisca 1.5m, ikisinin de gosterdikleri performansa bak, elestirmeyelim de ne yapalim
Onun kıyaslaması kadar senin kıyaslamanda doğru değil. Biri top class seviyesine ulaşmış bir oyuncu diğeri daha kariyerinin başında süper lig takımında oynayan ve daha henüz hiç bişey kazanamaış talisca.Kiyaslama doğru olmadığı için söyledim bay sucuk
Bahsettiği topçunun birisi dünyanın en iyi liglerden birisinde oynuyor, kendi mevkide dünyanın en iyi 3 topçudan birisi. Kalite olarak mükemmel ötesi biri.
Yani o kadar maaş alması gayet normal.
Diğer topçu ise Türkiye liginde oynayan ve aşırı derecede kötü sezon geçiren biri.
Bu kıyaslamada Sneijder'i Marcelo, Taliscayı Carole olarak görüyor.
Sneijder şu anki hali ile bırak dünyayı ligin en iyi #10 bile değil. Aldığı maaşın yarısını bile ancak hak ediyor son 1-2 sezona bakarsak