hqdefault.jpg
ben hangısıyım rtaş

13 asisti toplam 6 takıma yapmış.

sezona etkisi 6 maç yani. bu 6 maçın 4'ünde galatasaray zaten vasat rakiplerine karşı en az 3 fark elde etmiş.

hüloğğğğ şinooo asistin asistinin de asisti reyiz

Bir zamanlar top class seviyesine ulaşması bize ne

İsterse 50 tane kupa kazansın bize ne gerçekten

Son 1-2 sezon bir kac maç dışında vasat oynuyor

Taraftar da haklı olarak aldığı yüksek maaşı eleştiriyor. O kadar para kazanan adamın oynadığı futbol bu ise eleştirilir.

Bahanelerle savunmaya çalışırsanız çalışın gerçeği değiştiremezsin.
Senin istediğin kadar umrunda olmasın futbol piyasası bu. Sneijderin bize geldiğinde piyasası buydu, sözleşme uzatırken bu kadar kötü durumda değildi ama ilk zamanlarında ki gibi değildi. Buna rağmen daha iyi bir sözleşme yapamayan yönetimin suçu benim değil. Senin bahane olarak gördüğün futbol piyasasının gerçekleri ve buna bir çok örnek var. Sakatlığı var, formsuzluğu var. Misal bir Falcao atleticoda neydi bir aralar ne durumlardaydı ama adam yinede hiç bir zaman ucuz bir oyuncu olmadı. Yine keza torres öyle. Realin aldığı James Rodriguez ne paralar alıyor dünya kupasında neler yaptı ama katkısı yok denecek kadar az. Ama bugün transfer yapsın şimdi aldığından daha az almaz. Yine mesela rooney adam ne durumda hala tonla para kazanıyor. Tabi en güzel örnek burnumuzun dibinde ki rvp adam bitmişti bitik geldi ama ne paralara geldi. Bu piyasa böyle top class oyuncu kendini her türlü pazarlıyor.

13 asisti toplam 6 takıma yapmış.

sezona etkisi 6 maç yani. bu 6 maçın 4'ünde galatasaray zaten vasat rakiplerine karşı en az 3 fark elde etmiş.

hüloğğğğ şinooo asistin asistinin de asisti reyiz

ben 1 mac ıyı oynadıgını hatırlıyorum oda dostu rıekerınkı ıpten kurtardıgı devre arasında kovulmasını engelledıgı mac

Talisca 3 Sneijder eder.
boşa tartışmayalım. Backgroundu beni zerre ilgilendirmiyor verdiği katkıya bakarım ben. Düşmeye oynayan takımlara veya 3. Lig kulüplerine 3er 5er asist yapsa nolur.
ha 2m alsa sıkıntı yok. Bu kadar da şakşaklamaya gerek yok
Taliscanın verdiği katkının yarısından fazlası süper ligde bunların içinden sadece attığı iki golden biri bize karşı şans golü diğeri Trabzona karşı büyük takım olarak görüyorsan tabi Trabzonu.

Taliscanın verdiği katkının yarısından fazlası süper ligde bunların içinden sadece attığı iki golden biri bize karşı şans golü diğeri Trabzona karşı büyük takım olarak görüyorsan tabi Trabzonu.

ZHJ5d2.gif

Ben sneijder dusmani degilim ki , ibra gelecek sezon 10 a gelecek olsun onu da istemem , hulk icin firsat ciksin istemem

benim icin onemli olan az para harcamaktir , cok para harcayacaksam da o paranin geri donusudur , sneijderin verdigi pasi degerlendirecek adamim yoksa degerlendirebilecek olani alip alamayacagima bakarim , alabileceksem bunlarin toplam maliyetinin bana geri donusu olup olmayacagina bakarim , hepsi olumluysa sneijder onunde hulk ibra yaparim cekinmem

yok ilerde ali kucik ile sercan yildirimla oynacak durumda butcem varsa sneijder e 5 vermem , 1 milyona josue oynatirim

maliyet muhasebesi sneijderin kac parayi nereden alabilecegi ile degil bizden aldiginin karsiligini alip alamadigimiz ile yapilir
bir milyona josue ile gelir sağlamak için artık dursun ile birlikte yağmur duasına değilde para duasına cikarsınız. Bir milyonluk josue ne forma satar ne bilet nede şampiyonlar liginde tur getirir sana

neyse beyler çok tatava yaptık herkes fikrini ortaya koydu herkes kendine göre haklı. Fazla ileri gittik ise kusura bakmayın. Zaten sezon sonuna bişey kalmadı, bir ay kafa dinleriz ondan sonra transfer döneminin başında işin rengi zaten belli olur. Baktınız dursun yine oyalıyor bilin ki sezon başlamadan bitti o zaman derdimiz sneijder değilde allah korusun kümede kalma bile olabilir. Şimdi maç zamanı hadi iyi akşamlar.

Reco bak öyle sopa falan şiddet iyi bişey değil bırak o sopayı gel iki sucuk kızartıp keyfimize bakalım.

Ben sneijder dusmani degilim ki , ibra gelecek sezon 10 a gelecek olsun onu da istemem , hulk icin firsat ciksin istemem

benim icin onemli olan az para harcamaktir , cok para harcayacaksam da o paranin geri donusudur , sneijderin verdigi pasi degerlendirecek adamim yoksa degerlendirebilecek olani alip alamayacagima bakarim , alabileceksem bunlarin toplam maliyetinin bana geri donusu olup olmayacagina bakarim , hepsi olumluysa sneijder onunde hulk ibra yaparim cekinmem

yok ilerde ali kucik ile sercan yildirimla oynacak durumda butcem varsa sneijder e 5 vermem , 1 milyona josue oynatirim

maliyet muhasebesi sneijderin kac parayi nereden alabilecegi ile degil bizden aldiginin karsiligini alip alamadigimiz ile yapilir
Bunları diyen adamın ağzından normalde Dursun lafı düşmemesi gerekirken sadece Sneijdere odaklanmış.

Dursunu zerre eleştirme her gün her gece Sneijdere vur dur. Sneijder gidince kurtuluruz zaten.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Senin istediğin kadar umrunda olmasın futbol piyasası bu. Sneijderin bize geldiğinde piyasası buydu, sözleşme uzatırken bu kadar kötü durumda değildi ama ilk zamanlarında ki gibi değildi. Buna rağmen daha iyi bir sözleşme yapamayan yönetimin suçu benim değil. Senin bahane olarak gördüğün futbol piyasasının gerçekleri ve buna bir çok örnek var. Sakatlığı var, formsuzluğu var. Misal bir Falcao atleticoda neydi bir aralar ne durumlardaydı ama adam yinede hiç bir zaman ucuz bir oyuncu olmadı. Yine keza torres öyle. Realin aldığı James Rodriguez ne paralar alıyor dünya kupasında neler yaptı ama katkısı yok denecek kadar az. Ama bugün transfer yapsın şimdi aldığından daha az almaz. Yine mesela rooney adam ne durumda hala tonla para kazanıyor. Tabi en güzel örnek burnumuzun dibinde ki rvp adam bitmişti bitik geldi ama ne paralara geldi. Bu piyasa böyle top class oyuncu kendini her türlü pazarlıyor.

Sneijderin aşırı çok para kazandığını itiraf ettin.

Tebrikler

Son düzenleme:
Oha sen 5 mılyar 5 mılyon 5 asır trilyon EURO
HAL%C4%B0T-KILI%C3%87.jpg

kenan acik konusayim futbolla ilgili yorumlarina saygi duyardim ,bu konudan sonra da duyacagima inaniyorum , ama allahini seversen tapinakcilik yapma abi . yasin da var , ergen degiliz hic birimiz

bahsettigin genel gecer dogrular , GS bilancosunda bir klubun bu bahsettigin adamlar senelik 3-5 dagitmasini hakli mi kiliyor ? sneijder 5 aliyor diye suclu sneijder degil ,herhaldeki bunun sorumlusu olan suclusu olan yonetimdir

ama kalkip da "5i de veririm , sneijderi de tutarim" tarzi bakis acisi tapinakciliktir , 2 senedir verim alamadigin adama bu parayi vermenin hakli cikarilabilecek yani yok

sneijderi elestirdigimiz nokta onun da kendisine bakmadiginin net olarak gorulmesi , zaten dedigim gibi rvp de boyle , simdi kuyt taki , elmanderdeki is ahlaki bu 2 li de var mi allah askina?

yoksa 5 milyon aliyor diye suclu alan midir , veren midir

bak bir manasiz cikarim da bu .. o zaman sneijder in 2015 te volkana sallayip derbiyi kazandirdigi 2 gol de mi degersiz ,gencler ve bjk ye atilip sampiyonlugu getiren goller mi anlamsiz ?

bu bahsettigin gollerden ts macindaki olmasa ts ondeydi , belki su an 1 puan ile lider olabileceklerdi , gencler macinda da atti , bize de atti .. attigi tum gollerdeki faulu de kendisi aldi ,simdi bunlari kucumsuyorsun ama bunlar seni TR liginde sampiyon yapiyor ,dahasi seni devler ligine gonderiyor

hadi o goller olmasin da var mi gidebilen sampiyon olamadan sampiyonlar ligine .. sneijder de fb macinda bilardo gibi 10 kisiye carptirip atsaydi o zaman

boyle bir yere varamayiz , sneijder in asistleri harcaniyorsa sneijder verimli sonucu cikmaz . ise yaramiyor bu adam 2 senedir .

kenan acik konusayim futbolla ilgili yorumlarina saygi duyardim ,bu konudan sonra da duyacagima inaniyorum , ama allahini seversen tapinakcilik yapma abi . yasin da var , ergen degiliz hic birimiz

bahsettigin genel gecer dogrular , GS bilancosunda bir klubun bu bahsettigin adamlar senelik 3-5 dagitmasini hakli mi kiliyor ? sneijder 5 aliyor diye suclu sneijder degil ,herhaldeki bunun sorumlusu olan suclusu olan yonetimdir

ama kalkip da "5i de veririm , sneijderi de tutarim" tarzi bakis acisi tapinakciliktir , 2 senedir verim alamadigin adama bu parayi vermenin hakli cikarilabilecek yani yok

sneijderi elestirdigimiz nokta onun da kendisine bakmadiginin net olarak gorulmesi , zaten dedigim gibi rvp de boyle , simdi kuyt taki , elmanderdeki is ahlaki bu 2 li de var mi allah askina?

yoksa 5 milyon aliyor diye suclu alan midir , veren midir
benim istediğim şampiyonlar liginde başarı, ben kibirbahçe taraftarı gibi ligde derbi kazanma ile tatmin olmam. Bunun içinde sneijder gibi top class oyunculara ihtiyacın var ve doğru yönetildiğin takdirde yaptığın yatırımın karşılığını bilet, forma, reklam ve katıldığın müsabakalarda gösterdiğin başarılarla alırsın. Ancak bu öyle bir milyonluk josue ile olacak iş değil. Şu kıytırık ligimiz bile tonla para kazandırıyor bir düşün.

Evet, Sneijder çok para alıyor, ama kadromuzda en az bir milyon alan ve hiçbirşeye yaramayan bir çok futbolcu var. Onlardan ilk önce kurtulmalıyız bence.

bir milyona josue ile gelir sağlamak için artık dursun ile birlikte yağmur duasına değilde para duasına cikarsınız. Bir milyonluk josue ne forma satar ne bilet nede şampiyonlar liginde tur getirir sana

ben josue dusmaniyim . hic sevmem , ozellikle onun adini verdim cunku 1 milyona josue yi de oynatsan 5 milyona sneijderi de oynatsan , sen aradaki 4 milyon euroluk farki finanse edemiyorsun

edebildigin zamanlar icin yanlis transfer demedi kimse , ama 2 senedir edemiyorsun ,ayrica aysal , mancini iyi deniyor duruyor ,konuyla alakasiz ama , o zaman sneijder de vardi melo da vardi drogba da vardi , yanlis mi hatirliyorum , daha nisanda fenerden 10 puan fark yemedik mi biz , hani neredeydi mancini ,aysal ,sneijder ,drogba ,selcuk

hani neredeydi basarida devamlilik kriteri ?

Geri
Üst Alt