benim istediğim şampiyonlar liginde başarı, ben kibirbahçe taraftarı gibi ligde derbi kazanma ile tatmin olmam. Bunun içinde sneijder gibi top class oyunculara ihtiyacın var ve doğru yönetildiğin takdirde yaptığın yatırımın karşılığını bilet, forma, reklam ve katıldığın müsabakalarda gösterdiğin başarılarla alırsın. Ancak bu öyle bir milyonluk josue ile olacak iş değil. Şu kıytırık ligimiz bile tonla para kazandırıyor bir düşün.

o zaman daha yola ciktigimiz mantikta bir hata var , GS ile CL beraber anilabilir durumda olamayacak uzun bir sure , bu butce dengesizligi ile mumkun degil bu . ne zaman bjk gibi ,hem para harcamayip hem de 2 sene direk sampiyonlar ligine gidecek yerde ligi bitiririrz , o zaman o harcamalari yapacak kredimiz olur

sen simdi bu selcuk sneijder muslera vb maaslari varken bunlarin ayarinda oyuncularla 11 kurabilecegimizi ongoruyor musun ?

Bunları diyen adamın ağzından normalde Dursun lafı düşmemesi gerekirken sadece Sneijdere odaklanmış.

Dursunu zerre eleştirme her gün her gece Sneijdere vur dur. Sneijder gidince kurtuluruz zaten.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

sneijderi 3 sene basimiza bela eden dursun zaten onu soyledik mesajlarda defaten

fakat sneijdere verilen maasin imzasi tek bir olay , yani o olayi elestirdik bitti . sneijderin performansi ise her hafta izledigimiz bir sey oldugu icin haliyle surekli elestiriye maruz kaliyor ,yani 2 sene boyunca sneijder e o imzayi attiran gunu elestirmenin anlami olmaz .

burada oturup sneijder in neden tek bir macta kotu oynadigini surekli ayni maci elestirmiyoruz , her mac kendi icerisinde bakiliyor ,adam her mac rezalet , haliyle konu uzuyor da uzuyor

sneijderi 3 sene basimiza bela eden dursun zaten onu soyledik mesajlarda defaten

fakat sneijdere verilen maasin imzasi tek bir olay , yani o olayi elestirdik bitti . sneijderin performansi ise her hafta izledigimiz bir sey oldugu icin haliyle surekli elestiriye maruz kaliyor ,yani 2 sene boyunca sneijder e o imzayi attiran gunu elestirmenin anlami olmaz .

burada oturup sneijder in neden tek bir macta kotu oynadigini surekli ayni maci elestirmiyoruz , her mac kendi icerisinde bakiliyor ,adam her mac rezalet , haliyle konu uzuyor da uzuyor
Eleştir yav banane. Ben sadece samimi bulmuyorum.

Millet burada herkese giydiriyor Selçuka Sabriye Semihe ve en çok da Dursuna.

Beni sinir eden ya da daha doğrusu daha çok rahatsız eden senin sırf Sneijder odaklı olman. Normal değil bu bana göre.

Dursun hepimizi deli ederken ona genelde hiç laf etmemen ya da yalandan azıcık dokundurman bende sorular yaratıyor.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Yav arkadaş tamam bu adamı en çok eleştirenlerden biri benim tamam bende artık gitmesini istiyorum ama bir durun yıllardır Selçuk Sarbi Semih Yasin Chedju Carole Burak Umut filan banko 11 oynadı bu takımda

Göbeği bile onlardan daha iyi oynar adamın

Ama bu demek değildir ki Sneijder müthüş kalması gerekiyor ...

Sırf ismi var diye savunuluyor. Eleştirdiğimiz için de sığır oluyoruz, çok güzel kafalar. Hiç sorgulamayalım zaten anasını satayım, biat edip tapalım elimizdeki futbolcuya. Neticede adı Sneijder, Hollanda pasaportu var ve geçmişini dikkate almak durumundayız her daim. Biz malız, çünkü Türkiye'de doğmuşuz şans eseri. Sneijder ne yaparsa yapsın yıllık 5 milyon euro parayı kazanmak zorundadır, nokta.

Sırf ismi var diye savunuluyor. Eleştirdiğimiz için de sığır oluyoruz, çok güzel kafalar. Hiç sorgulamayalım zaten anasını satayım, biat edip tapalım elimizdeki futbolcuya. Neticede adı Sneijder, Hollanda pasaportu var ve geçmişini dikkate almak durumundayız her daim. Biz malız, çünkü Türkiye'de doğmuşuz şans eseri. Sneijder ne yaparsa yapsın yıllık 5 milyon euro parayı kazanmak zorundadır, nokta.
Yavaş Renkdaş.
Sneijder yoksa, GS da yoktur.

Yavaş Renkdaş.
Sneijder yoksa, GS da yoktur.

Var mıyız şu an ? :) 26 yaşında Beşiktaş'ın 2 yıl üst üste şampiyonluğunu da görmüş olduk, dur bakalım. :) Hayat nelere kadir, başarı konusunda ümidi yitirmem gerektiğini hatırlatıyor Beşiktaş'ın başarısı şu an. :)

Var mıyız şu an ? :) 26 yaşında Beşiktaş'ın 2 yıl üst üste şampiyonluğunu da görmüş olduk, dur bakalım. :) Hayat nelere kadir, başarı konusunda ümidi yitirmem gerektiğini hatırlatıyor Beşiktaş'ın başarısı şu an. :)
Takım Sneijder'in oyunu bozuyor
Ayrıca Sneijder kadar assistin assisti (key pass) atan var mı ??!!!

1Galatasaray'ı 20 senedir sömüren Sabri davarına, yıllardır yatan kaptan bozuntusu leşçuk'a, Yasin/Semih gibi futbol özürlülerine, Dursun denilen haine ses çıkaramayanların yemeden içmeden Sneijder'e sallaması da garip.

Tamam Sneijder formsuz, kötü ama ondan önce milyon tane adam var. Bu neyin düşmanlığı?

1Galatasaray'ı 20 senedir sömüren Sabri davarına, yıllardır yatan kaptan bozuntusu leşçuk'a, Yasin/Semih gibi futbol özürlülerine, Dursun denilen haine ses çıkaramayanların yemeden içmeden Sneijder'e sallaması da garip.

Tamam Sneijder formsuz, kötü ama ondan önce milyon tane adam var. Bu neyin düşmanlığı?

hg delikanlı

Hadi lan ordan selcuk gecen sezon daha fazla gole katki yapmis senin mantigina göre selcuk kalmali ozaman

Penaltı atmaktan başka ne yapmış leşçuk? Pardon rakibe kıçını dayayıp kendini yere bırakması, derbilerde takımı savunacağına millete "abi" çekmesi, yerli çetesi elebaşılığı gibi müthiş meziyetleri var tabii.

10298_oc291.jpg

ii geceler

Penaltı atmaktan başka ne yapmış leşçuk? Pardon rakibe kıçını dayayıp kendini yere bırakması, derbilerde takımı savunacağına millete "abi" çekmesi, yerli çetesi elebaşılığı gibi müthiş meziyetleri var tabii.

Selcuk iyi diyen oldu mu olmadi

Selcuk'ta Sneijder da gidecekler iste okadar

Geri
Üst Alt