Sneijder gitse ne değişecek? Bu yıl onun yerine kim oynasaydı ne değişecekti? Sneijder gitti desek ve seneye de hala Selçuk-Sabri-Semih-Carole-Tolga oynuyorsa ne olacak? Adam iyi kötü 13 asaist yapmış .2 stoper 2 bek 2 orta saha 1 açık ve 1 forvet aldıktan sonra para kaldıysa değiştirelim.Bence 1 yıl daha oynasın..Bu takıma en az 7 transfer lazımken sıra ona gelmez.Ziyech filan yazılıyor da en az 20 isterler.Önce Selçuk-Sabri-Semih gitsin de önümüzü görelim.
Bu arada takımda bu adama pas atılamıyor..İlk paraları mutlaka 1 tane çok iyi stoper,1 tane çok iyi forvet ve 2 tane çok iyi orta sahaya harcanmalı.

Son düzenleme:
sneijder üzerine takım kurulmayacaksa gitmeli. tudor 3-5-2 oynatacaksa üzerine takım kurulması zor gibi.

Sneijder gitse ne değişecek?
sneijder modern taktik anlayışlarının hiç birine uymuyor
10 numara olup sadece pas&şut özelliği olan; koşmayan, çalım atmayan, önde pres yapıp karşı takımın oyun kurmasını engellemeyen oyuncuların hiçbiri Avrupa'nın büyük liglerinde oynayamaz hele ki bu adam 5.500.000€ alıyorsa.

en basit örnek mesut özil, Madrid'e gelen ile sonrasındaki arasında çok fazla fark var. Kendisi ben koşmayı Real Madrid'de öğrendim demişti bir ropörtajında.

Son haftalarda Wenger sırf Sneijdervari oynuyor diğer görevleri yapmıyor diye yedeğe çekmişti kendisini.

Adam 1,5-2m alsa kimse bişey demez. Bırakana kadar oynasın hatta o paraya burada. Göt&göbek büyütüp, İbiza&Antalya'da yalı alsın diye adam besliyoruz.
İstedikleri olmadığında takımı sabote etmesi de cabası

Senin oynayacağın futbolun Allah belasını versin.

{taptap}

sneijder modern taktik anlayışlarının hiç birine uymuyor
10 numara olup sadece pas&şut özelliği olan; koşmayan, çalım atmayan, önde pres yapıp karşı takımın oyun kurmasını engellemeyen oyuncuların hiçbiri Avrupa'nın büyük liglerinde oynayamaz hele ki bu adam 5.500.000€ alıyorsa.

en basit örnek mesut özil, Madrid'e gelen ile sonrasındaki arasında çok fazla fark var. Kendisi ben koşmayı Real Madrid'de öğrendim demişti bir ropörtajında.

Son haftalarda Wenger sırf Sneijdervari oynuyor diğer görevleri yapmıyor diye yedeğe çekmişti kendisini.

Adam 1,5-2m alsa kimse bişey demez. Bırakana kadar oynasın hatta o paraya burada. Göt&göbek büyütüp, İbiza&Antalya'da yalı alsın diye adam besliyoruz.
İstedikleri olmadığında takımı sabote etmesi de cabası
Ha 5 milyon almış ha 2-3 milyon.Aldığı paraya takmıyorum.Talisca da koşmuyor ama verdiği katkı ortada.Şu adamı fenere koysan direk etki eder.Özili,Ziyechi filan alabiliyorsan buyur tutmayalım.Ben 1 yıl daha oynayıp sonra da yeni yönetimle beraber gitmesini istiyorum.Galatasarayın asıl sorunu geride oynayan 6 oyuncu,hem de tümü birden.Bunlara forvet ve kanat da ekle..Bu takımdaki 7-8 oyuncu vasatın da altında.Bu kadar leş bir kadroda sakat sakat da olsa 13 asist yapmış.
Paran varsa 10-15 milyonu gözden çıkarıp alırsın ama bu yönetimle asla.

Hele yapragima bak hele capsi paylasmak zorunda kalacagim bu sekilde devam edeceksen!!

hqdefault.jpg

Ulan daha Sneijder üzerine takım kuralım diyenler var 28-29 yaşındaki Sneijder üzerine takım kurulur ..

Ne gol atmış ama he.
En azından kale ve çevresini bulmaya başladı.

Tapatalk

Brumaya gaz verip takim icineki havayi bozan kisi sneijder dir bu adam gitmeden bu kulübe rahat yok 2 yil once gondermeliydik cok yanlis yaptik

Gol çok güzel ama görüşüm değişmedi. Eskiden büyük maçların adamıyken şimdi küçük maçlarda zar zor görünüyo

Geri
Üst Alt