Mustafa Denizli'yi Sneijder istemiyor diye gönderdiniz sonraki teknik direktörü Sneijder'e sordunuz JoR'i getirdi adam takımın başına sonra kankası De Jong'u aldırdı takıma yani bu yetkileri siz verdiniz adamın eline sonra bir anda Tudor'u getirip adamın üstünü çizmeye çalışıyorsunuz

Burda suç ne Sneijder'in ne Bruma'nın nede Tudor'un arkadaş burda suç %1.000.000 bizim kendini uyanık zanneden yönetimde ...

Her maç yaklaşık 38 şut çekiyo ayda yılda 1 tane gol attı diye hemen üstüne takım mı kuracaz.

olcan v2

tabi tabi sneijder şeytan selçuk melek oldu. İkisi de aynı yolun yolcusu, bugün sneijder tudorla ters, dün selçuk Riekerink mancini ile öyleydi.

Oğğh anasını satayım yıkın tüm suç Sneijder ve Bruma'da di mi

Güya kaptan sahada hayalet Selçuk'un en ufak bir suçu yok
Ne yaptığı belli olmayan Tudor'un en ufak bir suçu yok
Futbol sorumlusu Mehmet Özbek&Cenk Ergün ikilisinin hiçbir suçu yok
Hiçbir boku beceremeyen Dursun Özbek'in hiçbir suçu yok

Ama tüm suç Sneijder ve Bruma'da di mi anasını satayım Dursun yine paralı kalemleriyle haber yaptırmaya istediğini söyletmeye başladı ...

Sneijder'i harcamaya ne zurnacı İgor'un ne çapsız Dursun'un gücü yeter olan Bruma'ya olacak

İnşallah Sneijder kol kanat gelirde Bruma'ya korur ...

Tartışılan konulara bak yav, halı sahada sizin takımdan Eboue, Riera, Telles, Melo, Drogba'yı çıkarıp yerine beyinsiz 5 şişko amca verseler aynı şekilde oynar mısınız?

Ben sıfatlarına tükürür terk ederim mekanı.

Sneijder'i harcamaya ne zurnacı İgor'un ne çapsız Dursun'un gücü yeter olan Bruma'ya olacak

İnşallah Sneijder kol kanat gelirde Bruma'ya korur ...
Dün ki olay yanlıştı ve bence anlık değil, bir birikimin eseriydi. Teknik direktör olayı oraya getirmeden çözmeli ama ben Brumanın dünden beri lanse edildiği gibi sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum.

Ya arkadaş basın resmen dursun,selçuk,tudor yalıyor haftalardır.

Sneijder,bruma karalama kampanyası...

Meloyu,ünal başkanı karaladıkları gibi.
Taraftar tekrar yer mi?Bence yer.

Dün ki olay yanlıştı ve bence anlık değil, bir birikimin eseriydi. Teknik direktör olayı oraya getirmeden çözmeli ama ben Brumanın dünden beri lanse edildiği gibi sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum.

Bruma zaten sorunlu bir karakter renktaş hani sporting'de olayları burda yaptığı gol sevinçleri filan

Ama 21 yaşında bir gencin bu olayları çıkartabileceği bir takım değil Galatasaray böyle bir olay oluyorsa %200 yönetimsel sorundan kaynaklanıyor reis

Bruma zaten sorunlu bir karakter renktaş hani sporting'de olayları burda yaptığı gol sevinçleri filan

Ama 21 yaşında bir gencin bu olayları çıkartabileceği bir takım değil Galatasaray böyle bir olay oluyorsa %200 yönetimsel sorundan kaynaklanıyor reis
Tabiki başta ki teknik direktör, yöneticiler, böyle oyuncuları idare etmesini bilmeliler. O yüzden yazdım bir birikimin eseri ve bunu teknik direktör çözmesi gerekirdi, daha önceden. Futbolcular egosu yüksektir herzaman kendi boruları ötsün isterler, marifet bunu doğru şekilde kanalize etmektir. Oyuncu değerli olduğunu ama bir ekibin parçası olduğunu bilecek, aksi taktirde kimseyi sallamaz. Bir Melo bize gelmeden önce neler yapmıştı, Fatih Hoca kontrol altına almanın yolunu iyi kötü buldu. Ancak bazı oyuncular vardır ne yaparsan yap işe yaramaz. Aklıma ilk gelen örnek mesela son günlerde ortalarda ismi döndüğü için Balotelli.

Son düzenleme:
Selcuklar sneijder ler ve bu yonetimden kurtulmadikca hangisi kalsa yenilere de bu virus mutlak sirayet edecektir

tarafgirligi birakip hepsinin zararli oldugu gercegini amasiz fakatsiz kabul etmek zorundayiz

Gelecek sezon kesinlikle gitmesi lazim, hem sneijder'i hem de selcuk'u gelecek sezon ilk 11'de gormek istemiyorum

Selcuklar sneijder ler ve bu yonetimden kurtulmadikca hangisi kalsa yenilere de bu virus mutlak sirayet edecektir

tarafgirligi birakip hepsinin zararli oldugu gercegini amasiz fakatsiz kabul etmek zorundayiz
Ana Problem bununla çözülmüş olmaz. Gönderirsin, evet hepsi gönderilmeli ama yeni kadro kurarsın iki sezon sonra yine aynısı olavak, tek fark isimler Hüseyin, Hans olacak. Türkiye'de profesyonellik oluşmadıkca herzaman aynı noktaya gelecek.

Oğğh anasını satayım yıkın tüm suç Sneijder ve Bruma'da di mi

Güya kaptan sahada hayalet Selçuk'un en ufak bir suçu yok
Ne yaptığı belli olmayan Tudor'un en ufak bir suçu yok
Futbol sorumlusu Mehmet Özbek&Cenk Ergün ikilisinin hiçbir suçu yok
Hiçbir boku beceremeyen Dursun Özbek'in hiçbir suçu yok

Ama tüm suç Sneijder ve Bruma'da di mi anasını satayım Dursun yine paralı kalemleriyle haber yaptırmaya istediğini söyletmeye başladı ...

Bu da yeni moda. Sneijder eleştirilince hemen Selçuk falan örnek gösteriliyor. Ulan Selçuk kalsın diyen yok zaten. Sneijder'den önce gitmesi gerekiyor Selçuk'un ama Sneijder'in de gitmesi lazım.

Geri
Üst Alt