Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ee peki canım kardeşim bu adamı gönderince, yerine daha iyi bir oyuncu alacaklar diyebiliyormuyuz başımızda ki yönetim için?Sadece sneijder topicinde konusmuyoruz, selcuk ve sabri'yi yerden yere vuranlar cok oldu. Demek ki geriden geliyorsun.
Ozaman ki melo gitmesi lazimdi, normal sartlarda iyi bir oyuncuyunu elden cikariyorsan yerine hemen hemen ayni seviyede oyuncu alman lazim, taraftar nerden bilebilirdi ki bunlarin donk'u alacagini? Ayni sezon oncesi oldugu gibi, Giris Lucas Leiva, sonra Lassana Diarra, Sonra Tiote ve sonuc traktor De Jong.
Kucuk takimlara karsi iyi oynayan ve 5m kazanan yas'li ve kilo'lu bir sneijder yerine genc, gelecek vaad eden yetenekli bir playmaker izlemek isterim.
Yala ak aptalı yala, iki cümle yazıp fikir belirtemeyen sığır herif.
tapatalk
Yala ak aptalı yala, iki cümle yazıp fikir belirtemeyen sığır herif.
tapatalk
Alıntı yapma benden. Mesajını okumak zorunda değilim tapanın bugı yüzünden.Kimseyi siyasi görüşü ve fikirleri üzerinden aşağılamak sana düşmez.
cidden bu forumda bunu anlamıyorum. Milletin dünyaları ben yarattım, herşeyi en iyi ben bilirim, en baba delikanlıyım havasından geçilmiyor ama delikanlı adam böyle şeyler yapmaz. Burası forum kardeşim bırakın herkes fikrini yazsın aynı fikirde değilsen katılmıyorum de kendi fikrini düzgünce yaz bu kadar zor mu kocaman adamlarız şurda.beyler neyi paylasamiyorsunuz ?
cidden bu forumda bunu anlamıyorum. Milletin dünyaları ben yarattım, herşeyi en iyi ben bilirim, en baba delikanlıyım havasından geçilmiyor ama delikanlı adam böyle şeyler yapmaz. Burası forum kardeşim bırakın herkes fikrini yazsın aynı fikirde değilsen katılmıyorum de kendi fikrini düzgünce yaz bu kadar zor mu kocaman adamlarız şurda.
Biz seninle ikimiz uzun uzunca yazmıştık ne ben sana tek kelime hakaret ettim nede sen bana, bunu yapmak bu kadar mı zor arkadaşlar.
Şuraya iki kelam sohbet etmeye geliyoruz, bazen ciddi, bazen gırgırına, bir birimize dayılanarak elimize ne geçiyor, biraz sakin daha saygılı olmak bu kadar mı zor be kardeşim.