Mustafa Sevim

iyi hoş diyonuz da önde kapasite eksilerde adamlar oldukça Sneijder bu takımda sürekli böyle oynayacak. Bizim icin fazla lüx.
Kilolu ve koşmuyor ayrıca

ALEX DE SOUZA.

Adam 8-9 sene oynadı Fenerbahçe'de. Koşmayan biriydi. Ama adam Fenerbahçe'nin tarihine girdi. Çevresinde oynayanlar: Tuncay, Hooijdonk, Anelka, Appiah, Deivid, Emre Belözoğlu, Roberto Carlos... Bunlar benim ilk aklıma gelen isimler ve hepsi birer harika.

Biz 4 yıldır Sneijder'in yanına kimi koyduk! Burak Yılmaz, Umut Bulut, Donk, Sercan Yıldırım, Amrabat... Drogba, Baros, Melo'lu zamanımızda da zaten harika sezonlar geçirmiştik.

Koşmuyor da koşmuyor. Sabri koşuyor da ne oluyor!

Ben kiyaslamalarla gitmeyi yegliyorum , mesela modric , sneijder ile kiyaslayalim , mesela modric in veya ronaldonun yaptigi takimin yararina olan musbet hareketler takim oyununun sonucu mu

sneijder in dun attigi golde takimin katkisi ancak orada faul alan bir adamin olmasidir , linnes

ben ronaldoya bakiyorum sneijder e bakiyorum , takim oyunundan bagimsiz olarak takimlarina bireysel katkilari arasinda fark var

sizce yok mu ? Ronaldo veya modric 2017 yazin , video sitelerinde adamlarin bireysel efektifliginin cok daha yuksek oldugu asikar

mesela fbliler topali begeniyor , united da pogba var , ayni alanin oyuncusu , etkinligine bakin bir de topal a josef e bakin

fark var abi sadece tutup da takim oyunu demeyin herseye

ALEX DE SOUZA.

Adam 8-9 sene oynadı Fenerbahçe'de. Koşmayan biriydi. Ama adam Fenerbahçe'nin tarihine girdi. Çevresinde oynayanlar: Tuncay, Hooijdonk, Anelka, Appiah, Deivid, Emre Belözoğlu, Roberto Carlos... Bunlar benim ilk aklıma gelen isimler ve hepsi birer harika.

Biz 4 yıldır Sneijder'in yanına kimi koyduk! Burak Yılmaz, Umut Bulut, Donk, Sercan Yıldırım, Amrabat... Drogba, Baros, Melo'lu zamanımızda da zaten harika sezonlar geçirmiştik.

Koşmuyor da koşmuyor. Sabri koşuyor da ne oluyor!

Ya simdi oyle bir mesaj atiyorsunuz ki , inandigim seyi yazinca fb sevici oluyoruz sonra

bahsettigin adamlarin geldigi takim ile biz bir miyiz ? Fb nin gucu bizde var mi ki ? Onlar getirir sen getiremezsin

sen daha dusuk kadrolarla basarili olmak zorundasin , sampiyon oldugun tum senelere bak , sike sureci haric, hepsinde sen daha basarili da olsan fb nin toplam maliyeti ve degeri yuksektir

bunu hep soyluyorum , fb iyi yonetilse turkiyenin bayern i olur , her yonden .. medya , para , insan sermayesi , siyasi guc

fb nin oyuncularini kistas alarak tartismaya girersek klube haksizlik ederiz

Ben kiyaslamalarla gitmeyi yegliyorum , mesela modric , sneijder ile kiyaslayalim , mesela modric in veya ronaldonun yaptigi takimin yararina olan musbet hareketler takim oyununun sonucu mu

sneijder in dun attigi golde takimin katkisi ancak orada faul alan bir adamin olmasidir , linnes

ben ronaldoya bakiyorum sneijder e bakiyorum , takim oyunundan bagimsiz olarak takimlarina bireysel katkilari arasinda fark var

sizce yok mu ? Ronaldo veya modric 2017 yazin , video sitelerinde adamlarin bireysel efektifliginin cok daha yuksek oldugu asikar

mesela fbliler topali begeniyor , united da pogba var , ayni alanin oyuncusu , etkinligine bakin bir de topal a josef e bakin

fark var abi sadece tutup da takim oyunu demeyin herseye
Tabi ki takim oyununun parcasi, en basitinden bir benzema yaptigi kosular ile ronaldoya ne alanlar aciyor.

Ya simdi oyle bir mesaj atiyorsunuz ki , inandigim seyi yazinca fb sevici oluyoruz sonra

bahsettigin adamlarin geldigi takim ile biz bir miyiz ? Fb nin gucu bizde var mi ki ? Onlar getirir sen getiremezsin

sen daha dusuk kadrolarla basarili olmak zorundasin , sampiyon oldugun tum senelere bak , sike sureci haric, hepsinde sen daha basarili da olsan fb nin toplam maliyeti ve degeri yuksektir

bunu hep soyluyorum , fb iyi yonetilse turkiyenin bayern i olur , her yonden .. medya , para , insan sermayesi , siyasi guc

Ben burada kulübü eleştirmiyorum ki... Sneijder'e yapılan haksızlıklara karşı bu örnekleri verdim. Sneijder'i oynatacak kapasiten yoksa gönder o zaman. Adama şişko, hantal diye saçma sapan eleştiriler yapmayın.

Senin iddiaların da tartışmaya açık ve müsait.

Peki ama nerde o zaman bu kibirbahcenin burda yazdigin gücü?
Kötü yönetiliyor diyorsun, tamam bir yere kadar kabul ama madem bu kadar paralari var neden gidip bütün takimi üst düzey oyunculardan kurmuyorlar?

Peki ama nerde o zaman bu kibirbahcenin burda yazdigin gücü?
Kötü yönetiliyor diyorsun, tamam bir yere kadar kabul ama madem bu kadar paralari var neden gidip bütün takimi üst düzey oyunculardan kurmuyorlar?

Cunku fb ye transfer olacak adamlar bize nasil 1 yerine 3 e geliyorsa 5 e geliyor . O cikisi artik ffp sebebiyle yapamayacak olmalari son derece lehimize

fb yi pacasindan asagi cekmek tek sansimiz , biz o mali portreye erisemeyiz

ama bu onlardan basarili olamayiz manasina gelmiyor

Asıl Galatasaray iyi yönetilirse dünya sıralamasında en tepelere çıkabilir ki zamanında çıktık da. Galatasaray, Atatürk'ten sonra dünyadaki en büyük Türk markasıdır. Şikeci dallamaları dünyada kim tanıyor yahu? Ama Galatasaray dediğin zaman her yerde bir karşılık mutlaka bulursun. Ve Türkiye'de genlerinde Avrupa başarısı olan tek takım Galatasaray'dır. Öyle parası bol, medya gücü falan diye şikeciler bir milim yol alamazlar. Galatasaray'ın kalite değeri sanılandan çok daha fazladır. İyi değerlendirilirse çok yükseklere çıkarız.

Selçuk frikikten gol atıp duruyor, yada duran toptan asist yapıp duruyor

Selçuk son dakika frikik golü atınca ''Reis kapakları taktı'' yazdın mı acaba merak ettim :D

lan keko selçuk her maç en az 5 tane %100 lük gol pozisyonumu veriyor da pohpohlucam kaybol şurdan adamın canını sıkma allahın çomarı

lan keko selçuk her maç en az 5 tane %100 lük gol pozisyonumu veriyor da pohpohlucam kaybol şurdan adamın canını sıkma allahın çomarı
Gerizekalı herif Selçuk'u ben 2-3 senedir eleştiriyorum bana kalsa 1 dk tutmam hemen gönderirim

Ben diyorum ki o mantıkla Selçuk'u övelim o da kapakları taktı diyelim

Selçuk'u övmüyorum bunu anlamayacak kadar özürlü müsün?

Bu çomar lafı da sıktı iyice Allah'ın avellerinin ağzına sakız oldu her şeyde çomar çomar ne lan bu ezik misin?

Sampiyon olamamızın tek sebebi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gerizekalı herif Selçuk'u ben 2-3 senedir eleştiriyorum bana kalsa 1 dk tutmam hemen gönderirim

Bu çomar lafı da sıktı iyice Allah'ın avellerinin ağzına sakız oldu her şeyde çomar çomar ne lan bu ezik misin?

Renktaş boşver uğraştığına değmez

Burası bir forum insanlar fikrini belirtir saygı kurallarını içerisinde tartışırsın fikrini savunursun üstelik hepimiz Galatasaray'lıyız

Ama bu forumda öyle insanlar var ki sırf milleti trollemeye milleti aşağılamaya olay çıkarmaya geliyor böyle insalarla tartışmayı ben uzun zaman önce bıraktım anladım ki çok gereksiz bişey ...

Sneijderin fanları yine sahnede

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Trollük yapacağım ayağına Aydın'ın vasat altı bir çakması olmak da zor olsa gerek.

tapatalk

bak ya lan olum selçuğu övme niyetin yoksa ne diye şino ile bir tutuyorsun enayi herif.
şinonun yaptıklarının kaçta birini yapmış da onunla kıyas tutuyorsun de ki podo tamam eyv de ki bruma tamam eyv boş konuşma yaylan hadi ALLAH'IN ÇOMARI

Geri
Üst Alt