bak ya lan olum selçuğu övme niyetin yoksa ne diye şino ile bir tutuyorsun enayi herif.
şinonun yaptıklarının kaçta birini yapmış da onunla kıyas tutuyorsun de ki podo tamam eyv de ki bruma tamam eyv boş konuşma yaylan hadi ALLAH'IN ÇOMARI
Ya kardeş uza. Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın önce bi okuduğunu anla ondan sonra gel bişey yaz.

Daha okuduğunu anlamaktan acizsin çomar diyorsun buradaki çomarın kim olduğu belli bence. Aynaya bakmanı tavsiye ederim çomar görmek istiyorsan.

Çomarlandınız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Renktaş boşver uğraştığına değmez

Burası bir forum insanlar fikrini belirtir saygı kurallarını içerisinde tartışırsın fikrini savunursun üstelik hepimiz Galatasaray'lıyız

Ama bu forumda öyle insanlar var ki sırf milleti trollemeye milleti aşağılamaya olay çıkarmaya geliyor böyle insalarla tartışmayı ben uzun zaman önce bıraktım anladım ki çok gereksiz bişey ...

Bişey yazıyoruz, beğenmedikleri görüş diye hemen ergen ergen hakaretler ediyorlar akılları sıra.
Benimde sevmediğim bir sürü düşünce oluyor ama kimseye düşüncesinden dolayı hakaret etmiyorum.

Gerçek hayatta bişey yapamayan tipler burada salakça hareketler yaparak komik olduklarını sanıyorlar işte.

Kendi hallerine bırakalım tatmin olsunlar boş adamlar.

ota-boka-comar-diyen-tip_1165407.jpg

@Yunus Emre Bahçivan

Kümeye giden Antep'e karşı birazcık parlayınca sahneye atlamış fanboyları

Sezon sonunda gene 1-2 gol atıp göz boyadı. Iki senedir ayni film. Cektigi iki sut gol oldu diye bütün sezon yatisini ve koca göbeğini unutacak değiliz. Yürrü çürük portakal seni.

Bişey yazıyoruz, beğenmedikleri görüş diye hemen ergen ergen hakaretler ediyorlar akılları sıra.
Benimde sevmediğim bir sürü düşünce oluyor ama kimseye düşüncesinden dolayı hakaret etmiyorum.

Gerçek hayatta bişey yapamayan tipler burada salakça hareketler yaparak komik olduklarını sanıyorlar işte.

Kendi hallerine bırakalım tatmin olsunlar boş adamlar.

Hıhğ tam olarak böyle işte reis inan uğraşmaya değmez şurda herkes istediği görüşü belirtmekte özgür herkesin aklı fikri var konuşur konuşur gider böyleleri reis boş ver sen

Sneijderin adim atmaya hali yok iki haftada bireysel yetenekleriyle bisey yapiyor ama yeterli degil

Yav arkadaş mesele gol üretmek ise Burak neden gönderildi bana bir söyleyin bre Sneijderspor'lular Burak kadar gol atabilen forvet mi vardı ?

Olaylara bu kadar taraflı bakmanızdan nefret ediyorum yav ...

Podoslki'de Türkiye Kupası'nda 5 maçta 13 gol üretti bu yıl onun hiç ama hiç gitmemesi gerekiyordu o zaman ....

iyi o zaman söyle adam ne yapsın?....gitsin kalede top tutsun...defansta kafa toplarını alsın....ön liberoda adamların atağını kessin...sağbek ve solbektede bir aşağı birde yukarı koşsun...forvettede her maç hattrick yapsın....

Bırakın bu işleri artık...yok büyük maçlarda kötüymüş...eğer senin takımında Sneijderin aklına uyacak bir iki adam daha olsa şimdiye şampiyonduk ama malesef yok....

SM-G920F cihazımdan Gscimbom.Com mobil uygulaması kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt