- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
Kalmasini gectim Turkiye icinde bir takima gitmesin ona bile raziyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giderse karakterini gösterir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sinan Gulere sovdugun gibi Wesleye sovermisin Musap?hele bir gitsin türkiyede baska bir takima. Dursunu mahfederler. IT'i arkasinda
yoo hic de göstermez. Sen adama mobbing uygula, kalemlerine para ödeyip adama neredeyse hakaret ettir. Misilleme olarak rakibine gidip, sana koyup, sonunda taraftarin önüne atar.
Sneijder bu formaya saygisi varsa azcik bu ulkeden baska bir takima gitmez kisiler gecicidir galatasaraylilik kalicidir ama yaparmi evet sneijderse yapar
Sneijder bu formaya saygisi varsa azcik bu ulkeden baska bir takima gitmez kisiler gecicidir galatasaraylilik kalicidir ama yaparmi evet sneijderse yapar
sanırım gitmek istemiyor vasf. böyle böyle caydırmaya çalışıyorlar.
Gitmemesinden yanayım takılsın alt yapıda, max 10. hafta amatörü postalarlar ztn.
Neye göre yapar? Kime gitmiş bugüne akdar neye dayanarak söylüyorsun.
Ama siz bugün taptığınız Tudor 2 maç sallansa O'na da ağzınıza geleni sayarsınzı. Galatasaraylılık takımla özdeşleşmiş bir adama arkasından iftira atmak, hakaret etmek midir?
Ne kadar canınızı yaktı bu Sneijder merak ediyorum? Nerde kinlendiniz bu kadar?
Hayir kardesim canimizi yakan sneijder degil 2 yildir rezil rusva olmamiz sneijder 4.5 milyon parami verin gideyim diyebiliyorsa takim mac kaybetmisken taraftarin cani yanarken izni dusunuyorsa onuda yapar
madem taraftarın canı yanıyor, madem taraftarsın, daha dün sabri, Selçuk ve Semihi koruyucu kelimeler yazarken neredeydi taraftarlığın? Bu adamlar bu takımda hayır duasına mı oynadılar yada hala oynayacaklar? Evet canımız yandı ama en fazla, daha fazla bu Galatasaray seviyesinde bir takımda oynayacak kapazite ve yeteneği olmayan adamların yalanması yüzünden oldu.Hayir kardesim canimizi yakan sneijder degil 2 yildir rezil rusva olmamiz sneijder 4.5 milyon parami verin gideyim diyebiliyorsa takim mac kaybetmisken taraftarin cani yanarken izni dusunuyorsa onuda yapar
Adam sözleşme yapmış ve o sözleşmesine sadık. Ben kalayım diyor. Sen adamı kovmak istiyorsun. Parasını istemesin mi? Dursun Özbek'in otelleri var değil mi? Müşteri rezervasyonu yapıp parayı ödese ve son anda gelmiyorum dese parayı iade eder mi? Sen olsan yaptığın sözleşmede sana vadedilen parayı bırakır mısın sana böyle davranan adamlara?
peki göstermediğini nerden biliyorsun?Tamam sen verdigin ornek mantikli fakat sneijderin olayi farkli hoca istemiyor ne yapsin yonetim iki taraftan birini sececek ee sneijderde saygi duyabilir buna 4 yil formasini giymissin bu camianin buna anlayis gosteremezmisin bonservisde kolaylik saglanacagida soylenmisken hemde kulup isterse o parayi vermez 1 yil b takimada yollayabilir o dahami iyi olacak sanki
Fenere attığı şahane goller ve juveye attığı gol bizdeyken yaptığı en güzel işlerdi onun dışında geldiği günden bugüne sürekli tartışıldı durdu aldığı para oynadığı futbol her anlamda ama şöyle durup büyük resme bakınca öyle pekte bir iz bırakmışa benzemiyor futbol anlamında kaldı ki tudor ve terimle yaşadığı sorunlar her yıl kampa geç katılması kendisini körü körüne deli gibi savunan taraftarlar ve reikerinki başımıza hoca yapması gibi kısaca sneijder bir efsane falan değil kariyeri çok büyüktü ve gözden düşmesine rağmen çok şanslı ki bizim gibi bir takımda kendine yer buldu ünal sayesinde yoksa italyanın orta sıra takımlarında oynuyordu ya da futbolu bırakmıştı ve bizden gittiğinde ilerleyen yıllarda öyle abartarak hatırlanacak bir adam kesinlikle değil aynısını lincoln de yaşadı burada şimdi adını anan yok