Ayrılmanın da bir adabı var. Gidince göreceğiz bakalım neler olacağını. Ben böyle amatörlük görmedim. Taraftar şu an pimi çekilmiş bomba gibi. Yine saçma sapan bir sezonla karşı karşıyayız.

DEN_NP_XkAQAATf.jpg

yılın capsi haahahaha

Murat Kara Talisca'nın 8 gömlek altı futbolcu için geldiğinde neden bu akdar sevindin ki renktaş?
Bunu anlamak bu kadar zor olmamali. 5 sene önce üst seviye bir adamdı, su anda değil. Biz isme, geçmişe, kariyere değil bugün takıma ne verebileceğine göre bunları yazıyoruz.

Ronaldinho 10 sene önce dünyanın en iyisiydi. Alalım isterseniz?

Giderse arar mıyız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murat Kara

Valla bir oyuncu 4 sene önce bu kadar iyiyken ve zaten çok övülen Talisca'ya yakın istatistik yakaladığı sezondan sonra Taliisca'nın 8'de 1'i görülüyorsa bir gariplik var demektir.

bizde sevındık o zaman günlerce nöbet tuttuk hatta sen tutmamıs bıle olabılırsın ama ınsanlar 2 sezondur ızlıyor sneijderi artık gıtmesı gerektıgını bılıyorlar.
Mesele gidip gitmesi değil artık, bazı yorumların artık terbiyesizce olması. Birde sonuna yada ayrı mesajlar da milletin Galatasaraylılığına laf etmeler var. Formanı giymiş, iyi kötü faydası olmuş bir adamı bile düzgün bir şekilde göndermeyip, terbiyesizleşip Galatasaraylılık sorgusuna girişenler komik oluyorlar.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Mesele gidip gitmesi değil artık, bazı yorumların artık terbiyesizce olması. Birde sonuna yada ayrı mesajlar da milletin Galatasaraylılığına laf etmeler var. Formanı giymiş, iyi kötü faydası olmuş bir adamı bile düzgün bir şekilde göndermeyip, terbiyesizleşip Galatasaraylılık sorusuna girişenler komik oluyorlar.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Afedersın ama son 1 haftadır mıllet sneijderi elestırıyor dıye burda sövülüp hakaret edılıyor. Sneijdere kin beslemeyen normal olarak gıtmesını ısteyen bırı bıle suan onlar yüzünden bu adama kinlendi

Dursuna inat giy 14 numarayi ve ortaligin bir tarafina koy efsane

Adamlari o kadar nefret o kadar kin bürümüs ki Sneijder'in karakterini hice sayip yeni yeni kisisel özelliklerini öne sürmüsler.

Afedersın ama son 1 haftadır mıllet sneijderi elestırıyor dıye burda sövülüp hakaret edılıyor. Sneijdere kin beslemeyen normal olarak gıtmesını ısteyen bırı bıle suan onlar yüzünden bu adama kinlendi
Recep o bahsettiğin mesajlara bakarsan olay tek taraflı değil, hemde en başından beri değil. Şurda iyi kötü görüşüp yazışıyoruz, onun hatırına sığınarak açık konuşmam gerekirse sende bu tayfanın içindesin, hemde bayağa zamandır, sadece bir haftadır değil.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Neyse gitti zaten tartışmanın anlamı yok. Önümüze bakalım, CABAMIZIN ADI GALATASARAY.

Gördüğüm kadariyla renkdaslarimizin bir kısmı bu sezon maclari Galatasaray yenilsin de sneijder başlığını uplayalim, kin kusalim isteğiyle takip edecekler. Sizleri futbolcu dilosu olmak yerine Galatasaray aşığı olmaya davet ediyorum.
Ne Galatasaray aşığı hocam ya herifler Sneijder giderse kombine iptal ederim,forma almam vs diyorlar twitter ve facebook'da
Sneijderspor'lu diye boşuna demiyoruz böylelerine.
Sırf dünya yıldızı diye bitik bir oyuncuya tapıyorlar.

Bunlar keşke Galatasaray taraftarı olmasa az ve öz olsak daha iyi

Bide Belhanda'ya küfür ettiler sanki Sneijder'î Belhanda gönderdi. Bizim taraftarın bu kadar gerizekalı olduğunu bilmiyordum

Yani şunu anlamak zor olmamalı diye düşünüyorum.
Gayet de güzel anlıyorum, her taraftarın hakkıdır bazı oyuncuların gitmesini bazı oyuncuların kalmasını istemek ama galiba farkında değilsiniz, biraz kantarın topuzu kaçtı, bu iki taraf içinde geçerli.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Yolun açık olsun üstad! Sana adam gibi bir takım kuramadık hiç bir zaman yeteneksiz çöplerle oynadın hep yinede herşey için tşkler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen dediğin gibi ben Sneijder'i seviyor ama değişim istediğim için gitsin diyordum şimdi soğuttular adamdan

Sneijder'i gitmesini istediğimi efendice yazdığım halde hakaret ve linç yedim bende dalgaya aldım ondan sonra

Herşeyin bokunu çıkardığımız gibi adama tapınmanında bokunu çıkarttılar,eleştirene sövüyorlar bizde ister istemez soğumaya başladık.

Neyse gitti zaten yolu açık olsun

Ne Galatasaray aşığı hocam ya herifler Sneijder giderse kombine iptal ederim,forma almam vs diyorlar twitter ve facebook'da
Sneijderspor'lu diye boşuna demiyoruz böylelerine.
Sırf dünya yıldızı diye bitik bir oyuncuya tapıyorlar.

Bunlar keşke Galatasaray taraftarı olmasa az ve öz olsak daha iyi

Bide Belhanda'ya küfür ettiler sanki Sneijder'î Belhanda gönderdi. Bizim taraftarın bu kadar gerizekalı olduğunu bilmiyordum
Belhandaya yapılanı ayrı tutuyorum ama protesto etmek taraftarın en doğal hakkı. Bu bazen yönetim yüzünden olur bazen sevilen bir oyuncu üzerinden, bunu alıp milletin taraftarlığını sorgulamak ne kadar doğru.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt