GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Wesley Sneijder Sayfa 167

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
7,3K
Okunma
372,4K
Sayfa
167/365
Juventusa kendi oyununu kabul ettiren Galatasaray, an itibariyle Tudorla Östersund deplasmanında beraberliğe oynuyor. Birde bu adamın Bruma ve Sneijderi göndermesi destekleniyor.
Benmi Galatasaraylıyım yoksa bu kararları destekleyenlermi sorgulamaya başlıyorum. Benim içime sinmiyor bu Galatasaray. Nereye kadar izlemek istiyorsunuz?

Tüm yaz Adem Çakar ve Terimdaşlarına anlatmaya çalıştığım buydu.Şu takımdan Şinoyu çıkar Messi koy ne fark ederdi.Başakşehir oyuncuları bizimkilerden daha iyi derken çok ciddiydim.Hani diyorlar ya bizim oyuncular kağıt üzerinde daha iyi diye!!!Yok abi yok,öyle ortada kağıt filan da yok.Bu takım 2 yaz ve 2 kış transfer dönemini bırak artıyı eksi ile kapattı.Son 2 yıl kimseyi almayıp göndermeseler daha iyi durumda olurduk.

Yeniliyorsak tek sorumlusu Sneijder'dir aksini iddia edenle futbol konuşmam.

Kesinlikle takım içinde yine gruplaşmalar meydana getirdi, devre arasında soyunma odasında sorun yarattı ve maç içerisinde hiç koşmadı, fazla kilolarını hala atabilmiş değil. Oyuncuya dayalı düzen artık son bulmalı...
Helak ol Tudor. Şu takımdan kazandığın bir kuruş bile boğazından rahat geçemesin ne diyelim ki. #İgorTudorİstifa

arkasından atıp tutan g.. verenler online mı? görüşlerini alalım.

sneijder takımı yönetiyormuş! keşke yönetse tudor dingilinden daha iyi yönetir takımı vallahi.

arkasından atıp tutan g.. verenler online mı? görüşlerini alalım.

sneijder takımı yönetiyormuş! keşke yönetse tudor dingilinden daha iyi yönetir takımı vallahi.

Online. Oynasa ne değişirdi hocam ? :) 2 senede ne değişti Galatasaray'da ? Beşiktaş'ın şampiyonlukları haricinde ne izledik. Bu kadar yüzeysel değiliz, değişen hiçbir şey olmayacaktı. Neyse, uzun uzadıya konuşulacak bir şey yok.

Ama asistleri Alanyaspora, Bursaspora karşı yapıyor daha adını yazamadığımız takıma da yapardı en azından. Ama doğru hangi büyük maçı kurtarmış ki bunu da kurtaracak. Helak ol Tudor.

Geri
Üst Alt