acik konusmak gerekirse 1-2 ay sonra bu duruma düseriz diyordum ama ilk mactan bu sekilde rezil olmak hic iyi degil
sneijderin altina mi yatiyorlar ne yapiyorlar bilmiyorum ama tüm takimi kendisine emanet etmemiz gerekir
tudor da cayciligini yapar

An itibariyle Sneijder Fan Club'a katılmış bulunmaktayım.

Sneijdersporluyum derken, Galatasaray menfaatlerini düsündügümü bile anlamayan gerzekler bu konuya birdaha girmesin, biz aramizda takilalim.

1776533-37528017-1600-900.jpg

BiAT EDINNNNNNNNN ULANNNNNNNNNNNNNNNNNN

Rakip takım tam 3-5 asist yapmalık takımdı.

ikinci maçta oynama ihtimal yok değil mi?

d3a21b59a9fd14573ce6fce5a7a6f821.jpg

c60917a0a10e438b5875e86736db0ad0.jpg

Şunları şöyle bırakayım. Ama 15 asist yaptıcılar bakıp bakıp kendinden geçsin. Gerçekten büyük oyuncu

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gitmesini istesem de geri döndüyse desteklememek gibi şey olmaz. Ama şampiyonluk bugün gitti.

Özür dilerim bir an gaflete düştüm. Bu paylaşımlarımı unut reis. Sana laf edeni KESERİM bundan sonra

Bugün de köy takımına karşı oynadık ama asist yapan olmadı gerçekten ilginç.

Elinde bu takıma dahi 1 assist yapacak adamın yokken hayırdır senin deyiminle 3-5 assist yapabilecek Sneijderi göndermek için 40 takla atıyorsun?

O mesajdan o sonucu nasıl çıkardın anten. 3-5 asist demek gol demek olsaydı yenerdik demek, bunu anlayacak beyin yoksa ne diyeyim.

Sneijderin en fos hali bile bunlara karsi gol yada assist yapardi.

BU ARADA : Sneijder sadece kücük takimlara karsi assist yapiyor diyenleri alalim piste? Östersunds o takimlardan kötü.

özturşun gibi takımlara 3 asist yapmakla olmuyor sneijder efendi

anca özturşuna şov yaparsın sen

Hakan Gündoğar: Tudor Sneijder bu takımda oynamaz dedi, haklıymış. Sneijder gibi kalite böyle takımda oynamaz.

Erman Toroğlu: Tudoru Juventustan biliyoruz, defans. Sneijder yapan oyuncu, Tudor bozan oyuncu. Buyrun

Affet bizi efsanemiz.

köy takımlarına karşı asist kasıyor diye eleştiren angutsporluları başlığa bekliyoruz

Geri
Üst Alt