Benim anlatmak istedigim konu,Sneijder bugun sahada olsaydi Degisen birsey olmazdi cünkü takim tamamen cöplerle dolu

Sneijder sahada olsa carole'un ortalari isabetli mi olacakti veya Maicon gollerde hatasiz mi oynayacakti

Bu takima 33 yasindaki Sneijder'i gectim 28 yasindaki Sneijder'i koy yine Bir halt olmaz cünkü cöpler ayni cöpler

Son düzenleme:
Cl gruplarina ilk kez katilmis bir takimdi sonucta

Biz ise en fazla katilan takimlardan biriyiz ve 2 macta da üstünlük kuramadik cünkü takim bastan asagi cöplerle dolu

Sneijder olsun olmasin bu takim evinde diyarbakir belediyespor'a bile kaybetti cöplük oldugu icin
CL grubuna katılabilmek yine bi kalite göstergesidir ama UEFA önelemeleri sık sık mahalle maçlarını aratan müsabakalara ev sahipliği yapmıştır. Astana evinde Benfica ve Atletico ile de berabere kalmıştı ayrıca.

Neyse dediğin gibi Sneijder varken de kaybetmişizdir, olsa da kaybedeceğizdir ama farklı bi mesajımda yazdığım gibi Sneijder'in olduğu maçlarda ortada az çok bi futbol oluyordu. Bugünkü en büyük 2 eksikliğimizden biri bu, ortada ne tür bi futbol oynadığımız bile belirsizdi. Salak salak paslaşmalar sadece. Diğer eksiklik de ruh. Sneijder geride olduğumuz maçlarda kendini her an becerecekmişçesine kızarıyor, hem kendine hem de takım arkadaşlarına kızıyordu. Bugün sahadaki takım beraberliği de, yenilgiyi de umursamayan bi et yığınından farksızdı. Takımın sözde kaptanı arkadaşlarını ateşlemek şöyle dursun, maçın sonucunu daha ilk düdükten itibaren umursamaz bi tavırdaydı.

Sneijder olsa belki bugün yine yenilirdik, Sneijder'i de eleştirirdik muhtemelen. Ama %500 eminim ki Sneijder'i ruhsuzlukla veya amaçsız bi futbolla eleştirmezdik.

Benim anlatmak istedigin konu,Sneijder bugun sahada olsaydi Degisen birsey olmazdi cünkü takim tamamen cöplerle dolu

Sneijder sahada olsa carole'un ortalari isabetli mi olacakti veya Maicon gollerde hatasiz mi oynayacakti

Bu takima 33 yasindaki Sneijder'i gectim 28 yasindaki Sneijder'i koy yine Bir halt olmaz cünkü cöpler ayni cöpler

peki bunda sneijderin suçu ne de gitsin istiyorsunuz

Benim anlatmak istedigim konu,Sneijder bugun sahada olsaydi Degisen birsey olmazdi cünkü takim tamamen cöplerle dolu

Tam da bu yüzden gitmesi gereken Sneijder değil. Takımdaki en kaliteli 2 oyuncudan biri ve sen göndermek için can atıyorsun.

@Ahmet Şimşek ve @Arda Sadi

1 futbol takımının başarılı olabilmesi için temelde 2 şart var bildiğiniz gibi

kadro kalitesi ve bu kadronun takım olabilmesi

kadro kalitesini yükseltip TAKIM OLUNURSA başarılı olursun

kadron kaliteliyken takım olamazsan los galacticos (figo, zidane, ronaldo, beckham) gibi 8 sene falan şlde çeyrek finali geçemezsin

yani tek başına kadro kalitesi (sneijder) hiçbir anlam ifade etmiyor

önce kadro kaliteni arttıracaksın sonra da bunu takım kalitesine yansıtacak büyük takım hocası bulacaksın, basit

biz elimizdeki kadro kalitesini düşürerek başarılı olmaya çalışıyoruz

temel hata bu

Ben de senin gibi düşünüyorum ama iyi takım olabilmek için genç oyunculara yönelmemiz daha mantıklı olmaz mı ? Talisca ve Aboubakar'ı kaç kişi tanıyordu geçen sene geldiğinde mesela ? Avrupa'da yokuz, mali durum iyi değil. Drogba'lı, Sneijder'li sefahat dönemi çoktan sona erdi artık. Sneijder tek başına bir şey ifade etmiyor, okey orası tamam. Biz de adamdan tek başına bizi şampiyon yapsın demiyoruz ama performansı da iyi değil işte. Sakatlıkları ve yaşı malum artık. Bu şartları göz önünde bulunduracak olursak Sneijder artık miyadını yavaştan doldurmuş, gereksiz bir lüks gibi durmuyor mu ?

Bence bugün sahada olmaması iyi oldu.

Bu çöp takımı Wesley de kurtaramazdı ve ihale başına kalırdı.

Eh senelerdir aynı şeyi söylüyoruz zaten. Sneijder'e gelince takımı Sneijder bozuyor, Tudor'a gelince kadro kalitesi kötü. Çifte standart bu :)

Ha bugünkü mağlubiyetin nedeni olarak sadece kadro kalitesini gösteremeyiz. Ne idüğü belirsiz bir kasaba takımı bu. Hiçbir şey yapamıyorsan en azından 1-1 ile dönersin. Bu akşamki futbol kalitesi ve skor için tudor'un savunulacak bir tarafı yok. Maçtan sonraki açıklamalarıyla da zaten ben hoca değilim dedi.

Eh senelerdir aynı şeyi söylüyoruz zaten. Sneijder'e gelince takımı Sneijder bozuyor, Tudor'a gelince kadro kalitesi kötü. Çifte standart bu :)

Ha bugünkü mağlubiyetin nedeni olarak sadece kadro kalitesini gösteremeyiz. Ne idüğü belirsiz bir kasaba takımı bu. Hiçbir şey yapamıyorsan en azından 1-1 ile dönersin. Bu akşamki futbol kalitesi ve skor için tudor'un savunulacak bir tarafı yok. Maçtan sonraki açıklamalarıyla da zaten ben hoca değilim dedi.

Konu ne ara Tudor'a geldi

Tudor'la ilgili yazacagimi tudor konusuna yazdim zaten :D

Ben de senin gibi düşünüyorum ama iyi takım olabilmek için genç oyunculara yönelmemiz daha mantıklı olmaz mı ? Talisca ve Aboubakar'ı kaç kişi tanıyordu geçen sene geldiğinde mesela ? Avrupa'da yokuz, mali durum iyi değil. Drogba'lı, Sneijder'li sefahat dönemi çoktan sona erdi artık. Sneijder tek başına bir şey ifade etmiyor, okey orası tamam. Biz de adamdan tek başına bizi şampiyon yapsın demiyoruz ama performansı da iyi değil işte. Sakatlıkları ve yaşı malum artık. Bu şartları göz önünde bulunduracak olursak Sneijder artık miyadını yavaştan doldurmuş, gereksiz bir lüks gibi durmuyor mu ?

durmuyor

fmyi çok oynarım ama olay genç futbolcu almak değil

faydalı olacaksa alınır abi yaşlı futbolcu

valbuena faydalı olacaksa bana ne yaşından

yada geçen sene babel faydalı olduysa yaşın önemi var mı

bjk şu an ligin en yaşlı takımı ve bu sene de şampiyon olursa aldıkları şampiyonluk sayılmayacak mı

nefret ediyorum şu gençler oynatılsın muhabbetinden

iyi olan oynasın

genç yaşlı türk yabancı

fark etmez

dediğim gibi kadro kaliteni yükseltmek istiyorsan sneijderi tutup başkalarını göndereceksin

sonra da elindeki kaliteden takım yaratacaksın

bu kadar basit herşey yav

25 yaşındaki ereni alacağıma 35 yaşında gelen drogbayı alırım

bu iş böyledir

dirar valbuena fbnin bu sene şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olursa ne dicez

bu herifler yaşlı şampiyonlukları iptal olsun mu dicez

geçin aga yaş işini

kim kaliteli ve iyi topçuysa o oynasın

sneijder de bu takımdan gönderilmesi gereken son 5 futbolcudan biri

Bunu ben transfer dönemi başlamadan önce söylüyordum burda ve Sneijder'in gönderilmesini savunuyordum. Ama şu durumda lüks değil çünkü gördüğümüz gibi para harcayabiliyoruz. 17-18m€ para harcadık şu ana dek, bi o kadar da harcayabilecek durumda gibiyiz. Böyle bi durumda Sneijder değil, çöpler lüks olur çünkü yeterli sayıda takviye yapabildiğin bi takımdaki kaliteli bi oyuncunu göndermen manasız. Geçen sezonda olduğu gibi minimum transfer yapıyor olsaydık Sneijder gidebilirdi, çünkü açık şekilde etrafında yeterli kaliteyi sağlayamıyorduk. Şu an sağlayacak konumdayız, çöpler fazlalık.

Evet bu arada Sneijder yakışıklı, sempatik, karizmatik bir adam. Ayrıca iyi bir aile hayatı ve çevresi de var. Tüm Dünya tanıyor, önemli bir marka. İsmi ve cismi yeter aslında. Galatasaray adının Dünya'da daha fazla kişinin duyması için de önemli. Bu yönlerini ben de seviyorum ve böyle düşününce ömürlük sözleşme imzalanmalı diyorum. Teknik direktör de olabilir hatta.

Konu ne ara Tudor'a geldi

Tudor'la ilgili yazacagimi tudor konusuna yazdim zaten :D
Hayır bu akşam ki rezaletin tek sebebi olarak kadro kalitesini göstermişsin de o yüzden dedim :D Kadro kalitesi zayıf orası kesin. Hatta Gomis dışında iş yapar diyebileceğim bir tane yeni transfer yok. Lakin bu akşam yenildiğimiz kasaba takımına karşı bu bir mazeret olamaz. O yüzden Tudor'a geldi mevzu ki daha çok gelecek.

Hayır bu akşam ki rezaletin tek sebebi olarak kadro kalitesini göstermişsin de o yüzden dedim :D Kadro kalitesi zayıf orası kesin. Hatta Gomis dışında iş yapar diyebileceğim bir tane yeni transfer yok. Lakin bu akşam yenildiğimiz kasaba takımına karşı bu bir mazeret olamaz. O yüzden Tudor'a geldi mevzu ki daha çok gelecek.

Onu tudor basliginda yazdim

Hesap vermesi gereken kisi tudor

Hesap vermek = yollar ayrilmali

Bunu ben transfer dönemi başlamadan önce söylüyordum burda ve Sneijder'in gönderilmesini savunuyordum. Ama şu durumda lüks değil çünkü gördüğümüz gibi para harcayabiliyoruz. 17-18m€ para harcadık şu ana dek, bi o kadar da harcayabilecek durumda gibiyiz. Böyle bi durumda Sneijder değil, çöpler lüks olur çünkü yeterli sayıda takviye yapabildiğin bi takımdaki kaliteli bi oyuncunu göndermen manasız. Geçen sezonda olduğu gibi minimum transfer yapıyor olsaydık Sneijder gidebilirdi, çünkü açık şekilde etrafında yeterli kaliteyi sağlayamıyorduk. Şu an sağlayacak konumdayız, çöpler fazlalık.

Vallaha ben Sneijder konusunda da nötrüm zaten. Gitse de olur kalsa da diyorum, bence iki durumda da değişen bir şey olmaz. Ben genç ve dinamik bir iskelet kurulması taraftarıyım. Bıktım artık Süper Lig'in, Katar'dan önceki son durak olmasına.

Her mevkiye oyuncu alsalarda Tudor ile başarı gelmez.

Sneijder'i istemeyip Selçuk'u kadroda tutan kim olursa olsun tek kelimesine güvenmem.

Sneijder sana bunları yapanlar gün gelecek rezil rüsva bir şekilde gidecekler...

Helal olsun renktaş, işte anlatmak istenilen kaç gündür bu. Daha hala kadro deniyor, ya zaten bu adam kaç aydır bu kadronun başında, bolca zamanı vardı ve ortaya çıkan sonuç daha da kötüyüz. Ya biz PTT ligi takımına karşı yenildik, hemde iki sıfır. Pozisyon vermezsin karambolden bir tane yersin şu takıma karşı ama ezilip iki sıfır nedir lan.

Arda Sadi lafım sana değil, senin sneijder konusunda gitsede olur, kalsada faydalı olur olduğunu biliyorum. Benim lafım, şu adı sanı duyulmamış takıma karşı, aylardır bu adamın yönetiminden olan takımın bir adet karambole yakın pozisyon dışında pozisyon bulamaması, galibiyeti pozisyonu geçtim oyunu dahi kontrol edememesi. Buna rağmen hala daha kaç aydır bu adamın yönetiminde olan kadronun birden bire Tudor lehine konuşmak gerekince çöpten de öte olması.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt