Sizce taraftarın tepkisi dinmezse, 20 temmuzdaki maçta kötü performans gösterirse takım (ki elenmemizi hiç istemiyorum başımızda kim olursa olsun Avrupa toparlanmak için bir fırsat), tudor ile yollar ayrılır mı? Elenirsek taraftar baskısı hepten artacak sneijder ile yine sözleşme imzalanır mı? Ne düşünüyorsunuz?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sizce taraftarın tepkisi dinmezse, 20 temmuzdaki maçta kötü performans gösterirse takım (ki elenmemizi hiç istemiyorum başımızda kim olursa olsun Avrupa toparlanmak için bir fırsat), tudor ile yollar ayrılır mı? Elenirsek taraftar baskısı hepten artacak sneijder ile yine sözleşme imzalanır mı? Ne düşünüyorsunuz?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keşke.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

61dcdf4558acf72b04b3078704fd377c.jpg

...

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiçbir futbolcumuz Sneijder'e veda mesajı paylaşmadı fakat Göztepe'nin orta saha oyuncusu Andre Castro; Türkiye Ligi seni özleyecek dedi.

Twitter

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Dursunla beraber en 1-2 kişi hariç alayının gidip karakter sahibi oyuncuların kalması gerektigini gösterir bu

Doruk isminide ilk defa duyuyorum.
Uyuyormu?

Doruk : "Sıkıntıları kolaylıkla aşabilen , Duygularını Zor Belli Eder , Gizemli , Yetenekli , Hassas bir yapıdadırlar."
Kısmen doğru tespitler Fatih.. İsmimi Dedem koymuş samimi olmak gerekirse doruk isminde bir atı varmış ona ithafen

Hangi takımla anlasti acaba

Beyler dünkü ayrılık haberi ile nasıl yıkıldığıma hepiniz tanıklık ettiniz. Gece saat 1.30 civarı ancak uyuyabildim oda ilaç desteği ile oldu.

Ama şuan çok rahatım çünkü rüyamda sneijderi gördüm ve tüm sorularım cevabını aldım.

Rüyamda Ostersunds rövanşı için saat 16:00 da arenaya gitmiştim, Aslanlı yolda oturmuş kadroda sneijderin olmayacağını bildiğim için ağlıyordum..

Uzakta bir ışık hüzmesi belirdi ve üstüme geliyordu korkmuştum. Gözlerimdeki damlaları silerken yüzüme vuran ışıktan gözlermi açmaktan zorlanıyordum.

Gelen sneijden başkası değildi bana neden ağlıyorsun evlat dedi. Sneijder seni itne tudor yine kadroya almamış, ona üzülüyorum dedim..

Sneijder reis, Dorukcum benim sözleşmemi fesih ettiler unuttun mu ? dedi..

Kafam karışmıştı Sneijderin yüzüne gözü yaşlı bakarken elini bacağıma attı dizimin üst kısmına doğru okşar gibi hareket ettirdi.. Doruk bu sadece rüya dedi hemde maç için endişelenme 3-0 maçı kazanıyoruz dedi..

Bu sözünden sonra uyandım eşim yüzümdeki pis sırıtmayı gördü noldu dedi yine ? Bende Sneijder bana ostersunds maçını skorunu ateşledi yine ekmeğimizi bulacaz dedim..

Yani öyle her kötü olayda bir hayırda olabilir çokta şey yapmayalım bence..

edit..

Hahshahaj

Beyler dünkü ayrılık haberi ile nasıl yıkıldığıma hepiniz tanıklık ettiniz. Gece saat 1.30 civarı ancak uyuyabildim oda ilaç desteği ile oldu.

Ama şuan çok rahatım çünkü rüyamda sneijderi gördüm ve tüm sorularım cevabını aldım.

Rüyamda Ostersunds rövanşı için saat 16:00 da arenaya gitmiştim, Aslanlı yolda oturmuş kadroda sneijderin olmayacağını bildiğim için ağlıyordum..

Uzakta bir ışık hüzmesi belirdi ve üstüme geliyordu korkmuştum. Gözlerimdeki damlaları silerken yüzüme vuran ışıktan gözlermi açmaktan zorlanıyordum.

Gelen sneijden başkası değildi bana neden ağlıyorsun evlat dedi. Sneijder seni itne tudor yine kadroya almamış, ona üzülüyorum dedim..

Kafam karışmıştı Sneijderin yüzüne gözü yaşlı bakarken elini bacağıma attı dizimin üst kısmına doğru okşar gibi hareket ettirdi.. Doruk bu sadece rüya dedi hemde maç için endişelenme 3-0 maçı kazanıyoruz dedi..

Bu sözünden sonra uyandım eşim yüzümdeki pis sırıtmayı gördü noldu dedi yine ? Bende Sneijder bana ostersunds maçını skorunu ateşledi yine ekmeğimizi bulacaz dedim..

edit..

Bu ne

ADAMLIKTA BUGÜN | Sneijder'in gönderilmesine sinirlenen Florya Metin Oktay Tesisleri güvenlik görevlisi işi bıraktı !

sonra dönmüş ve demiş ki kıdem tazminatını da kaybediyor muyum

edit..
Evi arabayi sat bas 3-0 a diyorsun yani rdas :asd:

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt