Bizim Mert'e soylemis bu sozleri galiba.
Hepsi para içinmiş dimi Fatih, Barış ve Pıçak kardeşler.
DEzoRZ7XYAEXF10.jpg

İnandık Biz Sizlere‏ @inandkbzszlere
Yapma be Wesley.. ??
Twitter

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Wes'in gönderilmesine karşı değilim aslında canımı sıkan nokta gönderiliş şekli ve yerine yapılan takviyeler.

Sezon sona erdiğinde Muslera ve Bruma hariç kimsenin kalması taraftarı değildim. Ancak takımda önem sıralaması yapsak Muslera,Bruma,Wesley ve Podolski gelirdi herhalde 3 oyuncuyu gönderdik ve kazandığımız para ile yerlerine doldurmak için yapılan 2 transfere ödenen para neredeyse aynı. Eee ne anladık bu işten.

Maddi tarafı bir kenara daha önemli olan işin saha boyutu, en güçlü olan 3 mevkinin 2'sini boşalttın güçsüz olan mevkileri ne kadar güçlendirdiğin şüphe konusu takım geçen yıldan daha mı iyi, daha mı kötü belli değil

ya şu senenin başından beri gönderilsin diye buraları inleten arkadaşlar, bir korkmayın ya. yazın şuraya, istediğiniz oldu, sorumluluk alın az. görelim o engin futbol bilginizi, ileri görüşünüzü. 2 ay önce yazdıklarınızın arkasında durun. belli mi olur belki haklı çıkarsınız, bu sene takım süper oynar. o zaman biz özür dileriz

Sanki vatsaptayken numarasını telefondan silmediğim eski manitanın profiline denk gelmiş gibi oluyorum WES in konusunu görünce. Gönderiliş şekli hala sinirimi bozuyor, fenerlileri anladım şimdi Alex konusunda. Kabullenmek zor oluyor lan.

Hala icim aciyor...
Allah belani versin Dursun!
Allah belani versin Tudor!
:( :(

yazida hangi 3-4 kritik golünü hatirliyorsunuz gibi bir argüman var, insan yazarken biraz arastirir madem Galatasarayi takip etmiyorsun.

evet malca "analiz" olmus raporlanmali

Yazıyı iyi buluyorsunuz bir de te Allahım.

sent via GSC

Geri
Üst Alt