Bu herifler simdi Galatasaraylimi? Böyle gerizekali coluk cocugu atin forumdan bizde rahatlayalim, ceza almayalim!

Katılıyorum. Bu arkadaşlar Galatasaraylı olamaz bir kere. Bir Galatasaray taraftarı neden Sneijderin gitmesini ister arkadaş? Tüm nefret bir kenara, sen neyin peşindesinki gitmesini istiyorsun? Sneijder bu beyler Sneijder. Sen nesin kimsin Sneijder gibi oyuncuları gönderiyorsun? Takımda Cavanda, Selçuk, Ahmet, Linnes, Carole, Tolga, Eren oynuyor.

Argumanin bitti, "senin benlerle" basladin tabi, IQ'ün yetmiyor tabi normal seviyeli bi tartismaya. :)
Sneijder kötü oynamadı dıyen adamla ne konusacagız lan burda mıllete hakaret edip alıntı yapıp seviyeli tartısmamı beklıyorsun senın adamlıgına sokarım ben

Herifler toplandi, tek basina atisamiyolar. :D Yani binevi dogru cikiyorum söylediklerimle.

Ben olsam utancımdan ölü rolü yapardim, medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim bravo

Selcukla Sneijderi esit görüyosan tapinaktan adimini atma iceri bi zahmet.

selçukla sneijderi bir tutmadığımdan sneijdere küfür etmiyorum , pro sneijdercilerle kafa buluyorum fırsat buldukça

sen bunu idrak edememene rağmen zekadan bahsediyorsun ona ne demeli

Son düzenleme:
bir tutmadığımdan sneijdere küfür etmiyorum , pro sneijdercilerle kafa buluyorum fırsat buldukça

sen aradaki farkı idrak edememene rağmen zekadan bahsediyorsun ona ne demeli

Gecen sezonun en iyi performans veren 3 oyuncusundan birisinin gidisini tartisirken en son yüz yil önce iyi oynamis Selcuktan bahsediyosan zeka konusuna girmeyelim renktas.

sen agu gugu yaparken biz ali samiyende cimbombom , hagi diye bir tarafımızı yırtardık tirbüşon

sen anlık zevklerine bak boşver Galatasaray'ı. Herkesin yiyeceği nane değil Galatasaraylı olmak.

Anlamistim zaten, liseli fosillerden farksiz degilsin renktas. Bizim yasimiz daha büyük, cok büyük Gsliyiz hülüooog zihniyeti iste.

ee sonuç

selçuku da fenere attığı frikiklerde dilliyordum ama 4 senedir küfrediyorum , sizin gibi tapınakçı mı olalım ömür billah

bunun tapinakci olmakla ne alakasi var? Bak daha hala ayni halti yiyorsunuz tepki verincede siz kimsiniz lan benim taraftarligima laf ediyorsun, eee peki ulan sen kimsin? Arma senin zimmetli malin mi?

Elinde kalitesi belli adsm varken on milyon euroya cikis yaptigi takim disinda bisey yapamamis belhanda mi cözüm, bumu büyük basari? Sneijderin gitmesini istemeyenler kendileri zaten diyor iki sezondur iyo degildi diye ama iyi bir takim ile kalitesine güvendigimiz icin gitmesini istemedik. Sanki takim güllük gülistanlik gibi adami günah kecisi ilan ettiniz, adam gibi gitti hala daha salliyorsunuz. Sneijder kalsin, kalitesine iyi takim ile faydali olacagina inaniyoruz diyen taraftara hain dediniz, sabotajci dediniz, kasaba takimina, ptt liginde bile oynayamayacak takima karsi iki mactada rezil olduktan sonra bu tepkiye neden bu kadar sasiriyorsunuz.

Son düzenleme:
sen agu gugu yaparken biz ali samiyende cimbombom , hagi diye bir tarafımızı yırtardık tirbüşon

sen anlık zevklerine bak boşver Galatasaray'ı. Herkesin yiyeceği nane değil Galatasaraylı olmak.

Yasinida söyle madem yas ile ölcülüyor Galatasarayli olmak, olmayi becerebilmek.

Gecen sezon Sneijder'in yaptigi ortalar gol ile sonuclaninca "ama ben bunu asist olarak görmüyorum, sonucta orta yapiyor birisi de gol atiyor" diye sacmaligin dibine vuran arkadaslar vardi.

O arkadaslara bir sorum olacak. Bugün kac tane orta yapildi, bu ortalarin kac tanesi bizim oyuncularimizla bulustu, bu ortalarin kac tanesi tehlike yaratti?

Sirf Maicon 6-7 tane orta kesi ve hepsi rakip savunmaci tarafindan uzaklastirildi. Hani sonucta orta geliyor ve biiris gol atiyordu? Kendi tezinizi bu macta kendiniz cürüttünüz. Iyi aksamlar.

bunun tapinakci olmakla ne alakasi var? Bak daha hala ayni halti yiyorsunuz tepki verincede siz kimsiniz lan benim taraftarligima laf ediyorsun, eee peki ulan sen kimsin?

Elinde kalitesi belli adsm varken on milyon euroya cikis yaptigi takim disinda bisey yapamamis belhanda mi cözüm, bumu büyük basari? Sneijderin gitmesini istemeyenler kendileri zaten diyor iki sezondur iyo degildi diye ama iyi bir takim ile kalitesine güvendigimiz icin gitmesini istemedik. Sanki takim güllük gülistanlik gibi adami günah kecisi ilan ettiniz, adam gibi gitti hala daha salliyorsunuz. Sneijder kalsin, kalitesine iyi takim ile faydali olacagina inaniyoruz diyen taraftara hain dediniz, sabotajci dediniz, kasaba takimina, ptt liginde bile oynayamayacak takima karsi iki mactada rezil olduktan sonra bu tepkiye neden bu kadar sasiriyorsunuz.

sneijderin saha içi sebeplerle gönderilmediği apaçık ortadayken hala daha kaybedilmiş bir maçtan sonra gelip sneijder güzellemesi yapmanın bir manası yok ki ona rağmen ben maçtan sonra gelip durup duruken bir şey de yazmadım, alıntıyla hakaret edene anladığı dilden cevap verdim

burada senin ve senin gibi düşünenlerin alınmalarını gerektiren bir şey yok

Futboldan anladığını zannedip ağzı olduğu için konuşan embesillere bir kez daha teşekkür edelim bu tur için

yaş değil ben Galatasaraylıyım ve arma aşkından bahsediyorum kenan hala yaş diyorsunuz yahu. takım köy takımına yenilmiş moralim feci bozuk, kalbin kırılmasın renktaş uzatmayalım hiç keyfim yok inan.

zaten en iyiside uzatmayin zaten, öyle agu gugu diyorsunuz ortaya yas olayi falan, bunlar ile Galatasaraylilik ölcülmez. bu konuda tepki verende Galatasarayli, cünkü bu adamin kalitesine inaniyorduk bende dahil, vermeyende. Ama sirf bu konu üzerinden sneijdere sallayan bununla kalmayip gitmesini istemeyen taraftara da hain gibi laflar edenler var, iste sözüm onlara yeter artik. Herkes haddini, duracagi yeri bilsin, gercekten yeter artik. Bir adamin kalmasini istiyorum ona güveniyorum diye Galatasarayliligima laf ettirmem, herkes haddini bilecek.

Herkesin morali bozuk, bu konuda tepkili olmasi normal, cünkü takimin baska derdi yokmus gibi kalitesi belli olan adami rezillik ile yolladilar. Hemde daha dün söyledigi lafin arkasinda duramayan disiplinine tükürdügümün tudoru yüzünden.

Hani sneijder kalsın diyenlere hain diyordu ya bazıları, aha işte bak isim isim yazıyorum Engin şişman, Fatih Uluışık, Pıçak, Sinan Bilgin ve millete akıl veren ama asıl kendi bu haltı yiyen Barış, bir daha sakın kimsenin taraftarlığına laf etmeyin. Taraftarlığı bu takıma daha hala faydası olabilecek adama eleştiriyi geçtim düşmanlık besleyenlerden öğrenecek değil bu taraftar.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
hiçbiri de piyasada yok yine.

Geri
Üst Alt