Kenan Ünal ya sorulacak en basit soru şu : Aldığı parayı hak edecek iş yaptı mı yapmadı mı? Gönül rahatlığı ile yaptı diyebiliyorsan eyvallah. Kişilere bu kadar takılmayın taraftarı Galatasaray'a küstürecek yerde bitiren takımın oyuncusuydu Sneijder de Selçuk da Tolga da. Buraya gelmemizin sebebi bu adamlar değil mi?

Hain diye laf atan yok kraldan çok kralcılar var takımı destekleyen. Biz takımımızı destekliyoruz en iyi yerde olmasını istiyoruz hepsi bu. Zaten adamı gönderen yüzsüzleri destekleyen yok ki. Sneijder gitsin diyip diğer kanıbozukların kalmasını söyleyen de yok.

Formayı terletip hakkını vermiyorsan, senden beklenen başarıları gerçekleştirmiyorsan , ele güne karşı kepaze ediyorsan kusura bakma hepsi defolsun gitsin.

Gecen sezon Sneijder'in yaptigi ortalar gol ile sonuclaninca "ama ben bunu asist olarak görmüyorum, sonucta orta yapiyor birisi de gol atiyor" diye sacmaligin dibine vuran arkadaslar vardi.

O arkadaslara bir sorum olacak. Bugün kac tane orta yapildi, bu ortalarin kac tanesi bizim oyuncularimizla bulustu, bu ortalarin kac tanesi tehlike yaratti?

Sirf Maicon 6-7 tane orta kesi ve hepsi rakip savunmaci tarafindan uzaklastirildi. Hani sonucta orta geliyor ve biiris gol atiyordu? Kendi tezinizi bu macta kendiniz cürüttünüz. Iyi aksamlar.

şunu da ekleyelim ceza sahası dışından kaç şut çekildi ve kaçı kaleyi buldu. öster kapanmıştı falan geçelim bu hikayeleri.

Kenan Ünal ya sorulacak en basit soru şu : Aldığı parayı hak edecek iş yaptı mı yapmadı mı? Gönül rahatlığı ile yaptı diyebiliyorsan eyvallah. Kişilere bu kadar takılmayın taraftarı Galatasaray'a küstürecek yerde bitiren takımın oyuncusuydu Sneijder de Selçuk da Tolga da. Buraya gelmemizin sebebi bu adamlar değil mi?

Hain diye laf atan yok kraldan çok kralcılar var takımı destekleyen. Biz takımımızı destekliyoruz en iyi yerde olmasını istiyoruz hepsi bu. Zaten adamı gönderen yüzsüzleri destekleyen yok ki. Sneijder gitsin diyip diğer kanıbozukların kalmasını söyleyen de yok.

Formayı terletip hakkını vermiyorsan, senden beklenen başarıları gerçekleştirmiyorsan , ele güne karşı kepaze ediyorsan kusura bakma hepsi defolsun gitsin.

Hayir klasinin altinda kaldi, bunu ben defalarca yazdim ama hic katki vermemis gibi, sanki en öncelikli sorunumuz bu adammis gibi günah kecisi ilan edildi. Yetmedi bu adama bu forumda düsman gibi davrananlar furbolda takim kötü ise en kral oyuncun bile kötü olur, bunu bir türlü anlayamadi. Yetmedi adama disiplinsiz dendi, yüze acik acik konusan adamdan bugüne kadar kime zarar gelmis? Asil zarar yüze konusamayan sinsilerden gelir herzaman.

Bende Galatasarayliyim, bu adamin kalitesine güvendigim icin, iyi bir takim ile klasina yakisir sekilde oynayacagina güvendigim icin kalmasini istedim.

Adam gibi performansi iyi degil bu yüzden artik gitmeli diyenlere de bir lafim yok, ben nasil kalmasini istiyorsam gitsin diyende olabilir.

Ancak paragöz, nerdeyse kalpazan, ückagitci, takim umrunda degil, halbuki adamin alacaklari birikmis basip gidenilirdi, bunlari diyip, bu oyuncuya hala güvenenler tarafindan tepki gördüklerinde sneijdersporlusunuz, hainsiniz, takimi sabote edensiniz hele hele siz Galatasarayli degilsiniz diyenler bir zahmet hadlerini bilecekler. Bunu daha hala tek kurus almadan giden adamin arkasindan ve üzerinden yapiyorlar ise iste o zaman o had asilmis olur.

3,5 milyon Euro maaş alıyordu herif icinden Messi çık.asini istiyorsan yıllık 20 milyon euro maaş verirsen bir oyuncuya belki çıkar.
Herifin paslarini atacak adam alsaydi tuttuğun kulüp, arkasına iki tane güçlü adam koysayfi istediğin performansi alirdin.
Adamın asistlerini bir gördünüz ısrarla kucumsediniz. Köy takımına 2 maçta pozisyona giremiyorsun bazilarinin ısrarla ekstra kucumsedigi asistini yapacak adam yok.
Herkes futbol yorumlarsa olacak olan bu günkü Galatasaray.
Bu takımın sorunu yaklaşık 6 taneydi.
Forvet
Sag acik
iki tane orta saha
İki tane stoper
Yani ney aşağı yukarı omurga. Komple kırık bu omurgada bel fıtığı var diye fıtığı göndermeye çalışıyoruz. Fıtık ile yaşanıyor çok rahat hemde kırık ile imkansız.

3,5 milyon Euro maaş alıyordu herif icinden Messi çık.asini istiyorsan yıllık 20 milyon euro maaş verirsen bir oyuncuya belki çıkar.
Herifin paslarini atacak adam alsaydi tuttuğun kulüp, arkasına iki tane güçlü adam koysayfi istediğin performansi alirdin.
Adamın asistlerini bir gördünüz ısrarla kucumsediniz. Köy takımına 2 maçta pozisyona giremiyorsun bazilarinin ısrarla ekstra kucumsedigi asistini yapacak adam yok.
Herkes futbol yorumlarsa olacak olan bu günkü Galatasaray.
Bu takımın sorunu yaklaşık 6 taneydi.
Forvet
Sag acik
iki tane orta saha
İki tane stoper
Yani ney aşağı yukarı omurga. Komple kırık bu omurgada bel fıtığı var diye fıtığı göndermeye çalışıyoruz. Fıtık ile yaşanıyor çok rahat hemde kırık ile imkansız.

Geçen sene takım hiç takım olamadı.Sıktıntı sadece Sneijder'in gönderilmesi zaten. Böyle bir yapılanmaya gidiyorsan diğer öküzleri de göndereceksin, belirli bir plan ve vizyon ile yapacaksın. Ne yazık ki yönetimdeki hainlerin buna ne feraseti yeter ne vasıfları. Asıl problem bu.

İyi güzel diyorsun da bizim messimiz oydu zaten o gözle baktık her zaman.Brumanın olmadığı zamanlar eline baktığımız tek oyuncuydu ;geçen sene bruma ile beraber yine eline baktığımız 2 oyuncuydan biriydi. Başarı gelmedi, takım zaten işgüzar hizipçi tiplerle dolu, Sneijderde takıma uydu(olmaması gereken ve beni kızdıran da buydu) olan biz taraftara oldu, üzüldüğümüzle kaldık. Muslera hariç komple takımı yenilemek gerekirken sadece Sneijderin gönderilmesi doğal olarak taraftarın tepkisini çekti. Gönderilmesiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı yönetim& teknik heyet nezdinde. Aptal yerine konuldu taraftar.

Ben son 2 senedir göstermiş olduğu performans ve aldığı maaş nezdinde gitmesini istedim. Ben sözleşmesini tamamlayacağını düşünüyordum ne yalan söyleyim.Gönderilme şekli ve yapılan mobbing kesinlikle yanlıştı bunu önceki mesajlarımda da bulabilirsin. Ama zaten biz her zaman efsanelerimiz olsun , uzun süre formamızı terletmiş oyuncularımız olsun hiç iyi ayrılmadık.

Adını dahi söyleyemediğim takımı elememiz için Sneijder'e ihtiyaç duyuyorsak bu takım bitmiştir. Forumdan 11 çıkarıp formayı giysek elerdik o takımı.

Geçen sene takım hiç takım olamadı.Sıktıntı sadece Sneijder'in gönderilmesi zaten. Böyle bir yapılanmaya gidiyorsan diğer öküzleri de göndereceksin, belirli bir plan ve vizyon ile yapacaksın. Ne yazık ki yönetimdeki hainlerin buna ne feraseti yeter ne vasıfları. Asıl problem bu.

İyi güzel diyorsun da bizim messimiz oydu zaten o gözle baktık her zaman.Brumanın olmadığı zamanlar eline baktığımız tek oyuncuydu ;geçen sene bruma ile beraber yine eline baktığımız 2 oyuncuydan biriydi. Başarı gelmedi, takım zaten işgüzar hizipçi tiplerle dolu, Sneijderde takıma uydu(olmaması gereken ve beni kızdıran da buydu) olan biz taraftara oldu, üzüldüğümüzle kaldık. Muslera hariç komple takımı yenilemek gerekirken sadece Sneijderin gönderilmesi doğal olarak taraftarın tepkisini çekti. Gönderilmesiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı yönetim& teknik heyet nezdinde. Aptal yerine konuldu taraftar.

Ben son 2 senedir göstermiş olduğu performans ve aldığı maaş nezdinde gitmesini istedim. Ben sözleşmesini tamamlayacağını düşünüyordum ne yalan söyleyim.Gönderilme şekli ve yapılan mobbing kesinlikle yanlıştı bunu önceki mesajlarımda da bulabilirsin. Ama zaten biz her zaman efsanelerimiz olsun , uzun süre formamızı terletmiş oyuncularımız olsun hiç iyi ayrılmadık.
Ha bak istemeyen taraftar söyle yazsin kimse tepki vermez, kendi karsi fikrini yazar gecer.
Ama iste bunu hic yapmayip terbiyesizlesenler var, iste onlar haddini bilecek kimsenin taraftarligina laf etmeyecek.

Tudor basın toplantısında ileri uçta fark yaratacak oyuncu yoktu dedi .belhanda Gomis henüz fit değilmiş. Peki neden sneijderi yolladın o zaman

Selman açıklamış twittr da Bruma kadro dışı kalınca Wess Bruma yı savunduğu için kavga etmiş Tudor. Ya sneijder ya ben demiş allahın Hırvat hırbosu.

Messi gözüyle baktikta adam kim varsa gitti pozisyona soktu çabaladı didindi.
Kötüydü evet bildiğimiz Sneijder değildi ama bildiğimiz sneijder olmasi için bir onunde bir etoo bir drogba arkasinda bir Melo yedek kulübesinde baktığında güçlü ye ilgiyi kabul etmeyen bir hocası olması gerekiyordu. Öncelikle bunları halledip son yılında son kez eski sneijder olabilir mi diye bakacaktik.
Eski sneijder olmasına da gerek yoktu verdiği pasları gole çevirecek bir forvet bir sağ kanat arkasında dinamo bir orta saha olsa bile yeterdi.

Geçen seneki b.ktan takımda elmas gibi parlayan bruma, altın gibi parlayan Muslera ve Sneijder vardı başkada birşey yoktu. Biz önce elmas çok para eder diye elması sattık baktık satış güzel ama altinlarin basım tarihi eski bu altın değildir diye elimizdeki tek değerli adamı kovduk..
Kovduk yahu bundan büyük edepsizlik terbiyesizlik yok.
Eğer öyle bir adamı kovuyorsak yerine gelecek adama birde boşuna para saciyorsan kimse kusura bakmasın ama Sneijder'den daha fazla katkı vermek zorunda. Bile bile lades yapıp belhanda alındı.
Bu kafayla gidersek yaz bitmeden muslerada gider. Sadece lig oy atacak bir takımda kaleci 3.5 milyon euro alamaz.

Boğaza yapışıp yutkununca gitmeyen şey varya işte o sensin kaldın orada be wesley. Takıma bakıp zaten wesley gelecek herşeyi düzeltir derdik. Seni gönderen kim varsa gün yüzü göremesin

kilitleyin şu başlığı yeter artık adam gitti HALA YAS TUTULMASININ anlamı ne?

Bütün yaz Sneijder takımı bozuyor, yok Sneijder giderse şöyle uçarız böyle kaçarız dedikten sonra camia olarak ağzımızın payını almaktan hoşlanmasam da bazı şeyleri hak ettik diye düşünüyorum. Burada Sneijder'i savunan ben dahil birçok kişi doğru yapılanmayı görseydi olumlu bakabilirdi ama gördük ki o muhteşem yapılanmada sadece Sneijder gitti diğerleri kaldı. Sneijder varken dördüncü altıncı oluyoruz deniyor evet Sneijder ilk 10'a giremeyecek takımı dördüncü altıncı yaptı gerçek bu.

o koridorlardan fotografini indiren hainler gittiginde tekrar oraya doneceksin.
Gercek Galatasaray'lilarin kalbindesin.

b74fec2b8d82f49f040c790348618911.jpg

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

https://www.haberler.com/galatasaray-da-5-milyon-euro-kazanan-sneijder-e-9864375-haberi/

Galatasaray'da 5 milyon Euro kazanan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'e en yüksek teklif, 1.5 milyon Euro ile İtalyan ekibi Sampdoria'dan geldi.

Galatasaray'la sözleşmesini fesheden Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in yeni takımı merak konusu... Şu ana kadar sadece Sampdoria'dan resmi teklif alan Sneijder'e İtalyan ekibinin yıllık sadece 1.5 milyon Euro önerdiği ortaya çıktı.

SAMPDORIA'YI REDDETTİ

Sarı-kırmızılılarda 5 milyon Euro'dan fazla kazanan Sneijder'in teklifi çok düşük bulduğu ve Sampdoria'ya olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

UTRECHT İSTİYOR

Sneijder'i doğup büyüdüğü şehrin takımı olan Utrecht transfer etmeye çalışıyor ve maddi kaynak arıyor.

Geri
Üst Alt