Ulan adam gitti görüyoruz tek bir atak bile yapamıyoruz ama sorsan hiç birşey yapmamış.

Sadece küçük maçlarda asist yapıyor diye küçük gördüğünüz adam olsaydı keşke de Östersunds gibi küçük bir rakibi eleseydik.

sent via GSC

Birazda siesta yapalim
7fdeb83b3261a70caad6baee9f795222.jpg

sneijdere nasil haramzade dersin

hadini bil !!!!!

tatildesin diye su zamana kadar bisey demedik

gs efsanesiyle kimse boyle konusamaz

heleki 365 gun tatil yapip tiner ceken biri hic yapamaz !!!!!

Neye gore kime gore

benim icin sabri Gs efsanesidir desem sabriye edilen hakaretleri durdurabilir miyim mesela

veya selcuk hala kadroda , gelip GS efsanesi olarak goruyorum desem oyle anlasiliyor ki butun kufur kiyameti kesmesi gerekecek forumun

Yorumun bu sekilde ise diyebilirsin elbette . Benim sneijder e soylediklerimi toplayinca 10 ediyorsa bugune dek "diger eski oyunculara" denmeyen hakaret kufur asagilama kaldi mi

basta hamit , sabri ve selcuk olmak uzere

durust olun durust

ha ayrica haramzadenin iki anlami var , sen onu anliyorsun , haramzade haram yiyene halk arasinda soylenen laftir, benim gozumde de boyle bir adamdir , velhasil boyle olan tek adam da degildir

digerlerinin de def edilmesini sabirsizlikla beklemekteyiz
Diğer insanların hakaret veya küfür etmeleri burada gelip sana veya hiç kimseye bu hakkı tanımaz.
Keza iki anlam için de elinde yeteri kadar argüman olmak zorunda bir insana haram yiyen demek için elindeki argümanların neler.
Hırsızlık yaptigini mi gordun?
Haramzadenin iki anlamı olduğunu biliyorsun ve bunu kullaniyorsan bu art niyetini gösterir bunu söylemenin çeşitli yolları varken bu küçük oyuna girmen kendi bahsettigin karakterine çelişir.
Ki bunu kullanan adam bir işten para kazanan herkesi haramzade olarak nitelendirir.
Borsa ve icki gibi başlı başına haram olan şeylerle övünen Sinan bilgin adındaki üye de en büyük haramzadedir.

Utanma adındaki masum hislere sahipsen kendi adına utanma gerekir. Tencere kapağı gibi fırıldak bir insan odugunu düşününce bu histen yoksun olduğunun apaçık belli

Burada asil sorulmasi gereken , sneijder gitti hala arkasindan neden bu kadar atip tutuyoruz ?

lehte ya da aleyhte , birakalim su adami artik da tamam

baska derdimiz yokmis gibi klupte

Sinan engini sevmem onu karistirma simdi

sinan engin
sinan guler
sinan gumus

bunlar da adnanlar gibi olacak anlasilan

Burada asil sorulmasi gereken , sneijder gitti hala arkasindan neden bu kadar atip tutuyoruz ?

cok dogru
konudaki arkadaslara sormak lazim niye bu kadar atip tutuyorlar basta Tuna

Ruyasinda goremeyecegi parayi kaldirmis buradan ne GS sevgisi ya :))

o cezai madde olmasa cubukluyla izlerdik bu sene

yasin 950 bine zam istiyor diye , sinan 600 bine talim etse diye tukaka edilmedigi an yok , sabri semih hamit vb turevlerine neler demedik

isim degisince tum degerler yok oluyor anlasilan

surda konu selcuk olsa en saglam kankaydik hepinizle

Senin kadar çok ama boş konuşan birisini görmedim. 600bin euro'yu tamah etsin diyeymiş. Sinan kim yahu Sinan? Adaşın diye kıyak mı geçiyorsun? Sinan kim Sneijder kim? Ya sabır.

sen delimisin lan?
Ulan nerede ise her konuda sneijdere bu şekilde aşağılık yazılar yazan sensin.
Buna rağmen bunu yazmaya insan utanır ulan.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

sen delimisin lan?
Ulan nerede ise her konuda sneijdere bu şekilde aşağılık yazılar yazan sensin.
Buna rağmen bunu yazmaya insan utanır ulan.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Aga bu adam şizofren. Kongre üyesiyim diye geziyor. Eğer kongre üyesi ise gerçekten durum vahim, hayır değilse o da daha vahim.

Aga bu adam şizofren. Kongre üyesiyim diye geziyor. Eğer kongre üyesi ise gerçekten durum vahim, hayır değilse o da daha vahim.
Ben kongre üyesi olduğuna inanmıyordum aslında. Ama adam Galatasaraya hep Anadolu takımlarında bile vasat seviyesinde olan oyuncuları yazdığında içime aslında Kurt düştü ama yinede dedim deli herhalde. Ne zaman ki sneijder gibi kalitesi belli adama aşağılık şekilde mesajlar yazmaya başladı kongre üyesi olduğuna inandım. Çünkü kafa yapısı aynı dursun, işe yaramaz oyuncuları kaldır bol bol komisyon ye. Bence kongrede dursundan nemalananlar var.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu adam bizim kongrenin yansıması işte. Orası bunun kafasında olanlarla dolu yoksa bu kulübü böyle bok götürmez.

sent via GSC

Son düzenleme:
Kongre üyelerimizi lütfen kötülemeyin bukadar. Sinan çok ayrı bir model.

Senin kadar çok ama boş konuşan birisini görmedim. 600bin euro'yu tamah etsin diyeymiş. Sinan kim yahu Sinan? Adaşın diye kıyak mı geçiyorsun? Sinan kim Sneijder kim? Ya sabır.

Sinana benfica 3,5 fiorentina 4,5 bonservis veriyor , bedava sneijder e ise kimse bizdekinin 3 te 1 ini verip almiyor

korkarim ki sneijder jubile yapacak yasa gelince bile real madride layik goreceksiniz

o kadar soyledim gecen sene hagiyi alacaktik , gelmis gecmis en iyi yabanci , varsin 50 kusur olsun yasi onemli degildi

Sinana Benfica veya Fiorentina o paraları veriyor olsa 1 dk beklememek lazımdı satmak için. Ben bu kadar kırılgan maç içi sürekliliği olmayan bir adam görmedim. Topu tutamıyor daha ayağında.

Sinana benfica 3,5 fiorentina 4,5 bonservis veriyor , bedava sneijder e ise kimse bizdekinin 3 te 1 ini verip almiyor

korkarim ki sneijder jubile yapacak yasa gelince bile real madride layik goreceksiniz

o kadar soyledim gecen sene hagiyi alacaktik , gelmis gecmis en iyi yabanci , varsin 50 kusur olsun yasi onemli degildi
adam daha hala bonservisin ne olduğunu, göndermek istediğin adamdan bonservis istemenin tezat bir davranış olacağını ve transfer sezonunun hala açık olduğunu idrak edemedi.

Adam ikide bir Sneijder kokusunu kaşıyor laf yiyince yapmayın.

Samimiyetsiz birisin çünkü sneijder için yazdığının onda birini seçtiğin dursun için yazamayan baba parası ile yaşayan boş beleş birisin sen.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt