2 aydir koza grubundayim ama pegasus ve kipayi cok kereler her platformda soyledim

ilgilenmiyorum pegasusla ama borsa 60 binden 110 bine topukladi , para kaldirmayan kalmamistir dusuncesindeyim
Konuyu kapatma amacıyla yazmıştım da gariptirki tutmuş üzerine konuşulmamış.

Kozayı iyi yakalamışsın bayağı iyi gidiyordu. Kipada sanırım Migros satışı beklenen etki geç geldiği için biraz sıkıntı olmuştu, bol kazançlar.

DFkjtzTXcAI0ZVr.jpg:large

Şu saatten sonra Sneijder olsaydı Avrupa'dan elenmezdik, 3 atardık 5 atardık demenin pek bir anlamı olduğunu ve bize yarar sağlayacağını düşünmüyorum. Tamam Hagi'den sonra takımımıza gelmiş en iyi futbolcu olabilir ama bana göre Galatasaray'daki misyonunu tamamlamıştır.

Maalesef toplum olarak bu tür olaylara biraz fazla duygusal yaklaşıyoruz. Bir oyuncuda en önemli şey istikrardır. Sneijder ise son 2 sezondur pek de parlak bir sezon geçirmedi hatta vasat ile orta arasındaki ince çizgide gidip geldi. Tamam Volkan'a attığı o muhteşem jeneriklik 2 gol, Juventus'u elememizi sağladığı gol her Galatasaraylı gibi benim de göğsümü kabartıyor ama olaya tek maç olarak değil genelden bakmak gerektiğini düşünüyorum.

Sene olmuş 2017, Fenerliler hala 6-0'ı konuşuyor hala onunla yatıp kalkıyorlar :) Sneijder olayının da gereğinden fazla abartıldığını düşünüyorum. Futbolda maalesef geçmişle yaşanmıyor, günümüz futbolunda ileriye bakmak gerekiyor. Her şeyden önemlisi de tek bir futbolcuya bağımlı değil takım futboluna dayalı futbol oynamak gerekiyor. Kıssadan hisse Sneijder gönderildi. Geçmişte bize kattığı çok güzel anılar bıraktı, artık önümüze bakmamızın gerektiği bir gerçek.

fifa 17 oynarken içim buruk.. fifa 18'de olmayacak, uzaktan plase vurmayacak diyor içimdeki acı haluk bilginer ile çetin tekindor karışımı ses

Geri
Üst Alt