Yok la nöbette çok naif ve beklenti içinde olan adam var. Hâlâ bu takımın sadece transfer ile düzeleceğine inananlar var.

Hayal dünyasında yaşıyorlar.

sent via GSC

Sneijder kendisini şuursuzca, cahilce, aptalca eleştirenlere; futbol bilgisinden yoksun olanlara günaydın diyor.

03e6f23d459035d19b651d3e6b018c9e.png

Aksine yanıyoruz cok sıcak keske üsüsek

Ergen kızları gibi trip atmayın

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Adamın 1 tane normal golü yok. Biz bu adamı niye bıraktık abi şaka gibi geliyor bana. Her hareketi klas. Hadi gönderecektiniz, böyle oldumu? Taraftarın gönlünü bu şekilde kazanan oyuncuya veda bile edemedik. Podolskiyi severim, ama Sneijderin yanına yaklaşamadığı halde veda düzenlendi adama. En çok koyan bu şekilde gönderilmesi.

YouTube

Yorumlar

Bir Beşiktaşlı olarak Sneijderin gitmesine çok üzüldüm. Onca Video editledim ve daha önce böyle birşey görmedim...Sneijderin nerdeyse her Golü efsaneydi. Galatasaray Yönetimi malesef onun değerini bilemedi. O böyle gitmeyi hak etmedi

Beşiktaşlıyım ben bile duygulandım bu adam bunu haketmedi

beşiktaşlı olarak fena bir şekilde duygulandım

Fenerbahçeli olarak üzüldüm yaa

Fenerli olarak cok uzuldum yav amk. Onu gonderenin amini sikim gotunu sikim anasini gotunden sikim

Ülkemizde kaliteli oyuncuların kıymeti bilinmiyor buna sneijder, alex gibileri dahil sayamadığım daha çok büyük isim var.

23 yaşında hüngür hüngür ağlıcağım aklımın ucundan geçmezdi

Son düzenleme:
sneijder in gidecegi ,daha dogrusu parasindan feragat edecegi hic dusunulmuyordu , surpriz olan bu oldu

diger dusunulmeyen ise , takimin bu bitik hali ve erkenden oynanacak on eleme maci oncesinde takim hazirlanirken izin isteyip ,o esnada da ibizadaki verdigi goruntuler oldu

yonetim katinda ,takim calisirken ve kritik bir maca 10 gun kala o sekilde bir noktada olmasi sneijder in de ayriliga hayir demeyecegi seklinde yorumlandi ve hakikaten de demedi

sneijder in kalmasini istemeyenlerdendim , ama belhandaya 3,35 ten 4 senelik sozlesme yapip ustune de 9-10 milyon bonservis verilecegine tutulsa miydi dense kesin tutulsaydi derdim

yanlisa yanlis deriz . benim idealim sneijder in gonderilip , belhanda vs nin de alinmamasiydi

fakat sneijder gidip bu fiyata belhanda alinacaktiysa da hic gonderilmeyip hatta sozlesmesini uzatmak daha mantikliydi (from a financial standpoint) , biraz da kulagini cekip , tudor un da ayni sekilde, "calisin lan" demek lazimdi

gerdikce gerdiler , aslinda arda-terim mevzusuna benziyor , orada da nasil tff asil suclu ama hic bedel odemediyse , burada da bu sorunlardan aslinda yonetim sorunlu ama ucu onlara dokunmuyor hic

Iyi güzel de biz bunlari Sneijder gitmeden önce söyledik. Gittikten sonra söylemenin ne degeri kaliyor ki.

Is isten gecince fark etmiyor artik.

Soylediniz da muracaat mercii biz degiliz , biz fikir veririz , dogrudur yanlistir , ayrica attigim mesaj sneijder in gonderilmemesi gerektigi ile ilgili degildi , ama yapilan islem sneijderi tutmaktan hem daha maliyetli hem de daha yanlisti

yoksa bana kalsa gonderirdim yine de sneijder i , o ayri mesele

buradaki yonetim sorunu oyunculari dogru idare edememekte , surekli TD leri sucluyoruz ama her turlusu geldi , yeni yetme hamzasindan kurt lakapli denizliye , altyapici rikodan conte cakmasi tudora dek

eger hic birisi ile olmuyorsa demek ki sorun yonetimsel , sneijder simardi selcuk hizipcilik yapiyorduysa onun da sorumlusu yonetimdir

sneijder in gidecegi ,daha dogrusu parasindan feragat edecegi hic dusunulmuyordu , surpriz olan bu oldu

diger dusunulmeyen ise , takimin bu bitik hali ve erkenden oynanacak on eleme maci oncesinde takim hazirlanirken izin isteyip ,o esnada da ibizadaki verdigi goruntuler oldu

yonetim katinda ,takim calisirken ve kritik bir maca 10 gun kala o sekilde bir noktada olmasi sneijder in de ayriliga hayir demeyecegi seklinde yorumlandi ve hakikaten de demedi

sneijder in kalmasini istemeyenlerdendim , ama belhandaya 3,35 ten 4 senelik sozlesme yapip ustune de 9-10 milyon bonservis verilecegine tutulsa miydi dense kesin tutulsaydi derdim
Bu gerçekten sürpriz oldu. Her zaman akılcı ve dikkatli hareket eden Dursun Özbek yönetimi bunu nasıl yaptı çok şaşırdım.

hangı takımda oynuyor bu arkadaş

Geri
Üst Alt