Wes bitmiş maalesef. Bu sene kalsa da iş yapamazdı. Hollanda milli takımında da formasını kaptırdı. 10 numara da alındı elinden. Fransa liginin temposunu kaldıramaz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya cogunun zoruna giden ayrilis sekli. Adama en azindan stadyum'da veda meda yapilinir di, olmadi plaket verirsin. Adam efsanelerin arasina girmis , onca sey yapmis bizim icin, fedalar etti vb.

Alternatif isimleri; Çöpneider, Göbekeider. Şuan böyle maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gönderilmesi doğruydu ama koskoca sneıjderı yolluyorsun para kazan bu adamdan..para kazanmadan yolladık. Adamın marka degeri vardı pazarlayamadık.

Melo'nun gönderildiği sene "Keşke Melo kalsaydı" diyenler bitti, bu sene "Sneijder" tartışması başladı.

Oynadığı 4.5 sene fayda verdi mi? Verdi. Gitmesi doğru muydu? Doğruydu. Artık ne yaptığı bizi ilgilendirmez.

İsterse bu sene 20 gol 25 asist yapsın, İsterse 1 gol 2 asistle sezonu bitirsin. Bize hiçbir faydası yok. Önümüze bakalım artık.

lan adam kadroda yokmus bile neyin kafasi bu

öyle yada böyle bizde iz bırakan futbolcuydu. düzgünce ayrılsak yeterliydi

Kulübün yaptigi etik degildi.... Ancak kandirmayalim bir birimizi. Kim en son bizde jubile yapti ? Yada degerine laik sekilde ugurlandi ?

Bizde isimli oyunculara karsi yine ayri bir sevgi var. Sneijder Fenerbahce´de cok farkli muamele görürdü taraftarlar tarafindan. Bir nevi taraftarlarin hedefi haline gelmeden, hatta taraftarlarin göz yaslari esliginde ayrilmasi da, sneijder acisindan bir sans oldu. Sneijder cogu zaman inisli cikisliydi, bu elbette takim oyunculari, ve sistem ile de alakaliydi. Ancak normal sartlar altinda taraftarin, bu degerlendirmelerde, saf futbolcu performansina bakip degerlendirme yaptigi da bir gercektir. Sneijder hep ayricalikli degerlendirildi bu konuda...

Belirli sezonlarda Sneijder gercekten bir derbi killeri idi. Bizi bu konuda önemli katkilar vardi, peformansi acisindan, en pozitifi o yillarda bu oldu. Bu ayrilik sancili olmamaliydi, ancak zaman gelip, gecmisti bile.

Sneijder iki sene fazla kaldi zaten bu kulüpte, bu da genel performansini negatif etkilemekten, baska bir ise yaramadi. 2014/2015 sonrasi iyi bir para karsiliginda ugranmasi, en dogrusu olurdu. Hem kariyeri, hemde Galatasaray´in cikari acisindan. Ayni zamanda, bu denli bir bölünme, ve sneijder karsitligi da olmazdi.

Ancak bazi konularda, ancak tecrübe ettikten sonra ögreniyoruz.

Son düzenleme:
Kulübün yaptigi etik degildi.... Ancak kandirmayalim bir birimizi. Kim en son bizde jubile yapti ? Yada degerine laik sekilde ugurlandi ?

Bizde isimli oyunculara karsi yine ayri bir sevgi var. Sneijder Fenerbahce´de cok farkli muamele görürdü taraftarlar tarafindan. Bir nevi taraftarlarin hedefi haline gelmeden, hatta taraftarlarin göz yaslari esliginde ayrilmasi da, sneijder acisindan bir sans oldu. Sneijder cogu zaman inisli cikisliydi, bu elbette takim oyunculari, ve sistem ile de alakaliydi. Ancak normal sartlar altinda taraftarin, bu degerlendirmelerde, saf futbolcu performansina bakip degerlendirme yaptigi da bir gercektir. Sneijder hep ayricalikli degerlendirildi bu konuda...

Belirli sezonlarda Sneijder gercekten bir derbi killeri idi. Bizi bu konuda önemli katkilar vardi, peformansi acisindan, en pozitifi o yillarda bu oldu. Bu ayrilik sancili olmamaliydi, ancak zaman gelip, gecmisti bile.

Sneijder iki sene fazla kaldi zaten bu kulüpte, bu da genel performansini negatif etkilemekten, baska bir ise yaramadi. 2014/2015 sonrasi iyi bir para karsiliginda ugranmasi, en dogrusu olurdu. Hem kariyeri, hemde Galatasaray´in cikari acisindan. Ayni zamanda, bu denli bir bölünme, ve sneijder karsitligi da olmazdi.

Ancak bazi konularda, ancak tecrübe ettikten sonra ögreniyoruz.

bende güzel bir veda ile ayrılması taraftarıydım çünkü maaşına göre futbolu gerçekten kötüydü. 14 asist yaptıcılar, selçuk 3milyon alıyorcular felan karşılaştırıp duruyorlardıda alakası yok yani. adamın kilo fazlalığı vardı ayrıca çalım yok eksiltme yok valbuena ile aynı yaşta ve ne yaptığını görebiliyoruz fenerbahçede.

yaşı bu sene içinde 34 olacaktı ve sözleşmesi sene sonu bitiyordu. güzel bir veda yakışırdı sneijdere ama olmadı. en çok belhandaya üzüleceğim karşılaştırıp duruyorlar ama ben şuan belhandayı beğeniyorum takım olarak defans ve kişisel defans olarak beklediğimden fazlasını veriyor takıma. laubalilik mi ne artık onu bıraksa yeterli bakalım tudor ne yapacak bu konuda

bende güzel bir veda ile ayrılması taraftarıydım çünkü maaşına göre futbolu gerçekten kötüydü. 14 asist yaptıcılar, selçuk 3milyon alıyorcular felan karşılaştırıp duruyorlardıda alakası yok yani. adamın kilo fazlalığı vardı ayrıca çalım yok eksiltme yok valbuena ile aynı yaşta ve ne yaptığını görebiliyoruz fenerbahçede.

yaşı bu sene içinde 34 olacaktı ve sözleşmesi sene sonu bitiyordu. güzel bir veda yakışırdı sneijdere ama olmadı. en çok belhandaya üzüleceğim karşılaştırıp duruyorlar ama ben şuan belhandayı beğeniyorum takım olarak defans ve kişisel defans olarak beklediğimden fazlasını veriyor takıma. laubalilik mi ne artık onu bıraksa yeterli bakalım tudor ne yapacak bu konuda

Senin profilinde selçuk yerine sneijder olsa burada 1000 kişi tarafından linç edilecektin :D Bu tarz arkadaşlar özellikle belhandayı hep sneijder üzerinden vuruyorlardı.

Senin profilinde selçuk yerine sneijder olsa burada 1000 kişi tarafından linç edilecektin :D Bu tarz arkadaşlar özellikle belhandayı hep sneijder üzerinden vuruyorlardı.

oraya sneijderi koymak yakışmazdı zaten. ama selçuk hakediyor 3 sezondur hiçbirşey oynamıyor

Bu adami elestirmek desteklemek baska sey de

bir konu yuzunden farkli fikirlerdeki kisilerin forum ortaminda birbirine girmesi sacma geliyor , kendime de pay cikariyorum tabi

Sneijderi çok severim. Arkasından orada şöyle kötü böyle kötü diyerek konuşulmasını doğru bulmuyorum.Keşke takımda kalsaydı bu sene çok iyi oynardı lafınada katılmıyorum.Tudor kafasında bir takım kurdu nedir o, herkes koşacak basacak.Maalesef gerek yaş, gerekse yılların getirdiği fiziksel deformasyon neticesinde Wes bu özelliklerde değil şuanda.Tudor için Selçuku kesemez deniyordu adam düşünmeden bıçak gibi onuda kesti.Ama Wesleyi 4.5 yıl hep güzel anılarla hatırlayacagım.Bize çok güzel anlar yaşattı.Bundan sonra kariyerinde başarılar dileyip önümüze bakmakta fayda var.

Geri
Üst Alt